Happy Mother’s Day στο River West

Φέτος το River West γιορτάζει τις μαμάδες με extra περιποίηση ομορφιάς και ένα δημιουργικό εργαστήρι για τα παιδιά.

Happy Mother’s Day στο River West

Φέτος με αφορμή την ημέρα της Μητέρας, γιορτάζουμε τις μαμάδες στο River West με extra περιποίηση και δώρα.

Το Σάββατο 13/05, στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο χώρο οι μαμάδες μπορούν να κάνουν μία περιποίηση ομορφιάς από το κατάστημα καλλυντικών Galerie de Beauté και τις beauty experts της L'Oréal Paris! Εκεί σε ένα ξεχωριστό και ανοιξιάτικο σκηνικό διακοσμημένο από την ΙΚΕΑ, οι "εορτάζουσες" θα ανανεωθούν με ένα ανοιξιάτικο make up touch που θα προσφέρουν η Galerie de Beauté και η L'Oréal Paris.

Παράλληλα, όσο οι μαμάδες απολαμβάνουν στιγμές περιποίησης, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε ένα δημιουργικό εργαστήρι, για να φτιάξουν το πιο όμορφο δώρο για την μαμά, ένα χειροποίητο κόσμημα με ιδιαίτερες και χρωματιστές χάντρες από το κατάστημα La Bijouagie.

Το Σάββατο 13/05, 12.00-20.00 ελάτε με τα παιδάκια ή τη μαμά σας, και απολαύστε τη μέρα σας στο River West, με δώρα, περιποίηση και μία ξέγνοιαστη βόλτα αφιερωμένη σε όλες τις μαμάδες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024