Οι εργαζόμενοι της METRO ξεκίνησαν να γράφουν "Χιλιόμετρα Προσφοράς" το 2023, για καλό σκοπό!

Οι εργαζόμενοι της METRO ξεκίνησαν να γράφουν «Χιλιόμετρα Προσφοράς» το 2023, για καλό σκοπό!

Η METRO Running Team παραμένει πιστή στο ραντεβού της με το δρομικό της κίνημα "Χιλιόμετρα Προσφοράς" για 7 η χρονιά. Εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας με τη συμμετοχή τους, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε επιλεγμένους Φορείς στις πόλεις διεξαγωγής των αγώνων. Η πρώτη φάση της δράσης για το 2023, περιλάμβανε τρεις δρομικούς αγώνες σε Βόλο, Θεσσαλονίκη και Ρόδο όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 550 εργαζόμενοι από τα My market και τα METRO Cash & Carry με τις οικογένειές τους, διανύοντας πάνω από 3.000 χιλιόμετρα, και προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη!

Αναλυτικότερα, η METRO Running Team συμμετείχε στους εξής δρομικούς αγώνες:
1. 7 ος Ημιμαραθώνιος Βόλου, με 189 συμμετοχές και 988 χιλιόμετρα προσφοράς
2. 17 ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος "Μέγας Αλέξανδρος" Θεσσαλονίκης, με 244 συμμετοχές και 1.245 χιλιόμετρα προσφοράς
3. 8 ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμου Ρόδου με 123 συμμετοχές και 777 χιλιόμετρα προσφοράς

Με σύμμαχο τη θετική διάθεση, και με την εταιρεία να αναλαμβάνει το συνολικό κόστος των συμμετοχών, η METRO Running Team απέδειξε για μία ακόμη φορά την αξία της ομαδικής συμμετοχής για έναν κοινό καλό σκοπό, καθώς μέσα από τους συγκεκριμένους αγώνες, στήριξε τους Φορείς: Άσπρες Πεταλούδες στο Βόλο, το Άσυλο του Παιδιού στη Θεσσαλονίκη και το Σύλλογο ΑΜΕΑ Επαρχίας Ρόδου!

Η METRO Running Team ανανεώνει τα δρομικά ραντεβού της από το Σεπτέμβριο, με τις διοργανώσεις Run Greece Πάτρας και Ioannina Lake Run 2023, και τον Οκτώβριο στην Αθήνα με τον αγώνα δρόμου Race for the Cure.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Παγωτά Δωδώνη επιστρέφει δυναμικά με 4 νέες θεϊκές γεύσεις

Tι κοινό μπορεί να έχουν ένα ιταλικό λικέρ, μια Ρωσίδα μπαλαρίνα, ένα βρετανικό γλυκό και μια γκρι βανίλια από τη Μαδαγασκάρη;

Γιορτάζοντας τα 320 χρόνια του Mount Gay Rum

Ένα ρούμι με μεγάλη ιστορία & ένα πάρτι με δροσερά cocktail και ατμόσφαιρα καραϊβικής.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρήκε το δικό της BACTEFLORA!

Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας BACTEFLORA από την ελληνική εταιρεία OLONEA και μας παροτρύνει να βρούμε και εμείς το δικό μας BACTEFLORA.