Amita: 40 χρόνια "Φυσικά μοναδική!"

Η Amita, ο πρώτος συσκευασμένος χυμός που παράχθηκε στην Ελλάδα, συμπληρώνει 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά!

Amita

Η Amita της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο αγαπημένος χυμός των Ελλήνων, γιορτάζει φέτος τα 40 του χρόνια. Από το 1983 έως σήμερα, ο πρώτος χυμός που συσκευάστηκε στην Ελλάδα, με έμπνευση τη φύση και επίκεντρο την αγάπη και τη φροντίδα, βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι και σε κάθε οικογένεια.

Η γκάμα των προϊόντων της διαθέτει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, ενώ περιλαμβάνει 100% φυσικούς χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά. Η Amita αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση συσκευασμένου χυμού στην αγορά, διατηρώντας αυτά τα 40 χρόνια σταθερά τα στοιχεία που την κάνουν "Φυσικά Μοναδική", όπως η εξαιρετική πρώτη ύλη από φρούτα υψηλής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά και με ασύγκριτη γεύση.

Παράλληλα με τη διατήρηση της σταθερότητας των εκλεκτών πρώτων υλών της, η Amita, έχει εδώ και 40 χρόνια, καταφέρει να ανανεώνεται διαρκώς, να καινοτομεί και να δημιουργεί καινούριες γευστικές προτάσεις, προσφέροντας στους καταναλωτές κάθε ηλικίας, μοναδικές εμπειρίες. Επιλογές όπως ο πολυβιταμινούχος χυμός Amita Motion, οι παιδικοί χυμοί Amita Fun, καθώς και οι χυμοί Amita Free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης με γλυκαντικά από το φυτό stevia, είναι μόνο κάποιες από τις καινοτόμες προτάσεις της Amita όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική αγορά.

Με αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον, η Amita διαθέτει 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες σε όλο το χαρτοφυλάκιο της, ενώ το 2022, πρώτη στον κλάδο των συσκευασμένων χυμών στην Ελλάδα, παρουσίασε στην αγορά συσκευασίες με μη αποσπώμενο καπάκι σε όλο το εύρος του χαρτοφυλακίου της. Το νέο μη αποσπώμενο καπάκι διευκολύνει τη συλλογή και ανακύκλωση ολόκληρης της συσκευασίας, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων που δεν καταλήγουν στην ανακύκλωση. Τα νέα καπάκια είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, ενώ συμβάλλουν στην ανακύκλωση 193 τόνων πλαστικού.

H Amita αποτελεί μέρος της ευρύτερης αλυσίδας αξίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον, μίας αλυσίδας από προμηθευτές, συνεργάτες και πελάτες που επιδρούν θετικά στην εγχώρια δραστηριότητα και οικονομία. Όλα τα προϊόντα Amita παράγονται στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι Mega Plant, το μεγαλύτερο ελληνικό εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών. Από εκεί φτάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε περισσότερα από 113 χιλιάδες σημεία πώλησης της Coca-Cola Τρία Έψιλον, με όλη την αγάπη, το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων της που φροντίζουν καθημερινά να εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα σε κάθε χυμό. 

Το story της ζωής μέσα από τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Amita!

Η σχέση αγάπης και φροντίδας της Amita με τον Έλληνα καταναλωτή εδώ και 40 χρόνια  ξεδιπλώνεται στη νέα, επετειακή, τηλεοπτική της καμπάνια, αναδεικνύοντας πως η Amita είναι ο χυμός όλων. Ένας χυμός γεμάτος αγάπη, απόλαυση και αφοσίωση. Γιατί όσο κι αν αλλάζει η ζωή, η γεύση της παραμένει για μια ζωή… φυσικά μοναδική!

Μπορείτε να δείτε εδώ τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Amita.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Γιορτάζοντας τα 320 χρόνια του Mount Gay Rum

Ένα ρούμι με μεγάλη ιστορία & ένα πάρτι με δροσερά cocktail και ατμόσφαιρα καραϊβικής.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρήκε το δικό της BACTEFLORA!

Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας BACTEFLORA από την ελληνική εταιρεία OLONEA και μας παροτρύνει να βρούμε και εμείς το δικό μας BACTEFLORA.

THIS SUMMER, WE PALOMA with Don Julio tequila

Το Don Julio Paloma Roadshow επισκέπτεται κορυφαία bars & high energy restaurants της Αθήνας & Θεσσαλονίκης από 30 Μαΐου έως 11 Ιουλίου για να τιμήσει το πιο iconic, καλοκαιρινό cocktail, την Paloma με Don Julio tequila.