Το Sailor Jerry Spiced Rum στο Athens Street Food Festival!

Το Sailor Jerry στο Athens Street Food Festival!

To Athens Street Food Festival επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, όπου εκεί θα βρίσκεται και το Sailor Jerry Spiced Rum!

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή του Μάϊου, οι επισκέπτες του ASFF, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν απολαυστικά Sailor Jerry cocktails στο Sailor Jerry Tiki Bar και θα τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Παρασκευή 17:00 – 00:30
Σάββατο 12:00 – 01:00
Κυριακή 12:00 – 00:00

Λίγα λόγια για το Sailor Jerry
Το Sailor Jerry είναι εκλεκτό ρούμι από την Καραϊβική, με μείγμα μπαχαρικών - κυριαρχούν η βανίλια και η κανέλα - το οποίο δημιουργείται με μια καλά φυλαγμένη, μυστική συνταγή. Πήρε το όνομα του από τον θρυλικό Norman ‘’Sailor Jerry’’ Collins γιατί ενσωματώνει τις ίδιες αξίες με εκείνον: αυθεντικότητα, τέχνη, ανεξάρτητο πνεύμα, ποιότητα που "μιλά από μόνη της”.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Γιορτάζοντας τα 320 χρόνια του Mount Gay Rum

Ένα ρούμι με μεγάλη ιστορία & ένα πάρτι με δροσερά cocktail και ατμόσφαιρα καραϊβικής.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρήκε το δικό της BACTEFLORA!

Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας BACTEFLORA από την ελληνική εταιρεία OLONEA και μας παροτρύνει να βρούμε και εμείς το δικό μας BACTEFLORA.

THIS SUMMER, WE PALOMA with Don Julio tequila

Το Don Julio Paloma Roadshow επισκέπτεται κορυφαία bars & high energy restaurants της Αθήνας & Θεσσαλονίκης από 30 Μαΐου έως 11 Ιουλίου για να τιμήσει το πιο iconic, καλοκαιρινό cocktail, την Paloma με Don Julio tequila.