Μία δωρεά αγάπης από τη SARKK στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος & των Παιδικών Χωριών SOS

Μία δωρεά αγάπης από τη SARKK

Η SARKK, η κορυφαία εταιρία ένδυσης και υπόδησης με σημαντική παρουσία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια προχώρησε για 10 η χρονιά στην δωρεά ρουχισμού Tommy Hilfiger και Calvin Klein στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη. Συνεχίζοντας την αδιάλειπτη στήριξη στα παιδιά που υποστηρίζονται από αυτούς τους  φορείς και με βασικό πυλώνα την κοινωνική προσφορά και την παροχή στήριξης στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η δωρεά αυτή αποτελεί μια ακόμα έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της SARKK προς την συνδρομή οργανισμών που στοχεύουν στη βελτίωση της ζωής των παιδιών με κάθε δυνατό τρόπο.

Με πρώτο σταθμό το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου, η Συλβή Γερογιάννη Marketing, Communications & Visual Merchandising Manager – Tommy Hilfiger & Calvin Klein της Sarkk ΑΒΕΕ συναντήθηκε με την Αναστασία Κατσιλιέρη, τη Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου όπου και συνομίλησαν για τη σπουδαιότητα του έργου του φορέα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των υποστηριζόμενων παιδιών και στην σημαντικότητα της στήριξης του έργου από την ιδιωτική πρωτοβουλία. Στη συνέχεια, η ομάδα της SARKK, επισκέφθηκε τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, όπου την υποδέχτηκε η Λίνα Βαϊανού, Διευθύντρια Εύρεσης Πόρων του οργανισμού, η οποία ευχαρίστησε θερμά για την αδιάλειπτη στήριξη της SARKK όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από μια δωρεά που προσφέρει χαρά, χαμόγελο και αισιοδοξία στα παιδιά.

Μία δωρεά αγάπης από τη SARKK

Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων, η κα. Συλβή Γερογιάννη Marketing, Communications & Visual Merchandising Manager – Tommy Hilfiger & Calvin Klein της Sarkk ΑΒΕΕ δήλωσε: "Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε με συνέπεια και σεβασμό δίπλα στο έργο των δυο φορέων, διαθέτοντας καινούργιο ρουχισμό και υποδήματα, συμβάλλοντας με το δικό μας τρόπο στο ελάχιστο μπροστά στο πολύτιμο έργο που επιτελούν. Η SARKK θα συνεχίσει να συνδράμει στο έργο οργανισμών και ιδρυμάτων που έχουν θετικό αντίκτυπο στην υποστήριξη των παιδιών, που είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Tanqueray 0.0%. Αυθεντική Γεύση. Μηδέν Αλκοόλ.

Γιατί η απόλαυση ξεκινάει από το μηδέν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/05/2023

Exclusive Collection by Louis Hotels: Tα Mykonos Theoxenia και Asterion εστιάζουν στο wellness με τις Mindful Weeks

Mοναδικές εμπειρίες ενσυναίσθησης και wellbeing όλο το καλοκαίρι στα αγαπημένa luxury resorts στη Μύκονο και τα Χανιά.

Η FJÄLLRÄVEN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Νέες τεχνολογίες εστιάζουν στη βιωσιμότητα και τη λειτουργικότητα, επιτρέποντας στους καταναλωτές να αδράξουν τη φύση, παντός καιρού!

Vertigo στο "Angsana Corfu": To bar της Κέρκυρας με την πανοραμική θέα εγκαινιάζει τη θερινή σεζόν

To "Angsana Corfu" γιορτάζει την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού σε ένα Full Moon Party με τον Vassili Tsilichristos στα decks, το Σάββατο 3 Ιουνίου.