Νέες συσκευασίες για τα αγαπημένα μπισκότα GOODY

Νέες συσκευασίες για τα αγαπημένα μπισκότα GOODY

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, επαναλανσάρει τα μπισκότα Goody, με νέες συσκευασίες διατηρώντας πάντα τη διαχρονική αξία και ποιότητα, το μοναδικό άρωμα και την πλούσια γεύση που έχουν συνδέσει οι καταναλωτές με τις πιο αγαπημένες τους Classic Goody moments.

Ο ελκυστικός και σύγχρονος σχεδιασμός των νέων συσκευασιών επικοινωνεί με απλό και διακριτό τρόπο την μάρκα Goody. Αναδεικνύει τα μπισκότα και τις αγαπημένες γεύσεις κανέλας, βουτύρου και γάλα με κομμάτια σοκολάτας. Αντανακλά παράλληλα με σύγχρονο τρόπο την αυθεντικότητα, την παράδοση και τις αξίες της αγαπημένης μάρκας Goody και ταυτίζεται με τα όμορφα συναισθήματα που δημιουργούν στους καταναλωτές.

Τα αγαπημένα μπισκότα Goody, με νέα εικόνα, ήρθαν να συνοδεύσουν και πάλι τις αγαπημένες μας Classic Goody moments, που είναι γεμάτες όμορφες εικόνες, αγαπημένα πρόσωπα και λαχταριστές γεύσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Παγωτά Δωδώνη επιστρέφει δυναμικά με 4 νέες θεϊκές γεύσεις

Tι κοινό μπορεί να έχουν ένα ιταλικό λικέρ, μια Ρωσίδα μπαλαρίνα, ένα βρετανικό γλυκό και μια γκρι βανίλια από τη Μαδαγασκάρη;

Γιορτάζοντας τα 320 χρόνια του Mount Gay Rum

Ένα ρούμι με μεγάλη ιστορία & ένα πάρτι με δροσερά cocktail και ατμόσφαιρα καραϊβικής.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρήκε το δικό της BACTEFLORA!

Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας BACTEFLORA από την ελληνική εταιρεία OLONEA και μας παροτρύνει να βρούμε και εμείς το δικό μας BACTEFLORA.