Νέες συσκευασίες για τα αγαπημένα μπισκότα GOODY

Νέες συσκευασίες για τα αγαπημένα μπισκότα GOODY

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, επαναλανσάρει τα μπισκότα Goody, με νέες συσκευασίες διατηρώντας πάντα τη διαχρονική αξία και ποιότητα, το μοναδικό άρωμα και την πλούσια γεύση που έχουν συνδέσει οι καταναλωτές με τις πιο αγαπημένες τους Classic Goody moments.

Ο ελκυστικός και σύγχρονος σχεδιασμός των νέων συσκευασιών επικοινωνεί με απλό και διακριτό τρόπο την μάρκα Goody. Αναδεικνύει τα μπισκότα και τις αγαπημένες γεύσεις κανέλας, βουτύρου και γάλα με κομμάτια σοκολάτας. Αντανακλά παράλληλα με σύγχρονο τρόπο την αυθεντικότητα, την παράδοση και τις αξίες της αγαπημένης μάρκας Goody και ταυτίζεται με τα όμορφα συναισθήματα που δημιουργούν στους καταναλωτές.

Τα αγαπημένα μπισκότα Goody, με νέα εικόνα, ήρθαν να συνοδεύσουν και πάλι τις αγαπημένες μας Classic Goody moments, που είναι γεμάτες όμορφες εικόνες, αγαπημένα πρόσωπα και λαχταριστές γεύσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.