Στην υγειά μιας απολαυστικής συνεργασίας!

αία* relate και BOUTARI WINERIES ενώνουν τις δυνάμεις τους.

aea relate - boutari winery

Η αία* relate αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας για την BOUTARI WINERIES, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της οινοποιίας στην Ελλάδα.

Η εταιρία BOUTARI WINERIES δραστηριοποιείται στον χώρο του κρασιού πάνω από 140 χρόνια. Η πολυετής πείρα, η αφοσίωση και η αγάπη για το κρασί, δημιούργησε ένα όνομα που έχει γίνει συνώνυμο με τη λέξη κρασί. Η εταιρία BOUTARI WINERIES με παρουσία από το 1879 συνεχίζει να πειραματίζεται και να καινοτομεί στον αμπελουργικό τομέα με τον εγκλιματισμό των ποικιλιών στις πιο κατάλληλες περιοχές, αναπτύσσοντας έτσι μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. 

Η συνεργασία της BOUTARI WINERIES και της αία* relate περιλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γραφείου τύπου, media & bloggers relations, concept και διοργάνωσης προωθητικών ενεργειών σε σημεία πώλησης, τον σχεδιασμό και διοργάνωση εκδηλώσεων και special events, συμβουλευτικής επικοινωνίας καθώς και την ανανέωση της εταιρικής και προϊοντικής ταυτότητας. 

Παράλληλα το P.I.G. (Public Image Generator) της αία* relate αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της διαδικτυακής παρουσίας της εταιρείας και του brand.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Μόδα και μουσική ενώνονται στην νέα καμπάνια TOMMY HILFIGER FALL 2023

H νέα καμπάνια περιλαμβάνει ένα καστ πολλών γενεών από πέντε αυτοδημιούργητες εμβληματικές αμερικανικές οικογένειες με επικεφαλής τους Quincy Jones, SZA, Paloma Elsesser, Amber Valletta και Devon και Steve Aoki.

Η εμπορική συνεργασία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι το επόμενο βήμα της μπύρας ΝΗΣΟΣ

Αποκλειστική διανομή πανελλαδικά και διεθνώς για όλες τις μπύρες ΝΗΣΟΣ, με μικρή συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της τηνιακής μικροζυθοποιίας.

Το Ούζο Πλωμαρίου συνεχίζει το πρόγραμμα διατήρησης και ανάδειξης των παραδοσιακών ξύλινων καϊκιών μας

Συνέχιση δράσεων που συμβάλουν στη διατήρηση της παράδοσης και της ναυτοσύνης μας.