Εδώ και 75 χρόνια δίνουµε στο Πάσχα χρώµα, χαρά, συναίσθηµα, δηµιουργία. Γιορτάζουµε παραδοσιακά µε βαφές αυγών Πασχαλιά

ΠΑΣΧΑΛΙΑ

Η ιστορία μας

Το Πάσχα του 1945 πρωτοκυκλοφορούν στην αγορά οι βαφές αυγών ΝΙΚΗ από την οικογένεια Σωτηρίου. 

Μέσω των ετών, μια καθαρά οικογενειακή βιοτεχνία κατάφερε να εξελιχθεί σε μία στιβαρή επιχείρηση, που από το 2019 εισήλθε, με χαρά μας, η τέταρτη  γενιά. 

Ενώ ήδη οι βαφές αυγών ΝΙΚΗ έχουν καθιερωθεί στην Ελληνική αγορά, το 1988 η εταιρεία κυκλοφορεί και τις βαφές αυγών ΠΑΣΧΑΛΙΑ. Οι πρώτες, μη τοξικές βαφές, με προδιαγραφές Ε.Ε., που συσκευάστηκαν στην Ελλάδα, για τη διακόσμηση του κελύφους των αυγών. Σε χρώματα: κόκκινο, μπλε, πράσινο και κίτρινο και σε κάθε φάκελο βαφής δώρο 10 (δέκα) αυτοκόλλητες Πασχαλινές χαλκομανίες.

Προϊόν που ανταποκρίθηκε στις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η εταιρεία μας παραμένοντας σταθερή στη δέσμευσή της, αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, εξελίσσοντας τη βαφή αυγών ΠΑΣΧΑΛΙΑ λανσάροντας το 2022 την ΥΓΡΗ βαφή αυγών, σε μπουκαλάκι 50 ml (από 100 % ανακυκλώσιμο πλαστικό), στοχεύοντας έτσι και στις νεότερες νοικοκυρές, με αυξημένες υποχρεώσεις και φορτωμένο ωράριο.
Η ΥΓΡΗ βαφή αυγών ΠΑΣΧΑΛΙΑ, σε κόκκινο χρώμα,  δημιουργήθηκε έτσι ώστε να βοηθήσει και να προσφέρει στους καταναλωτές μία νέα, εύκολη, πρακτική και διαφορετική εμπειρία στο βάψιμο. Προϊόν που ανταπoκρίθηκε αμέσως, κυρίως στις αγορές του εξωτερικού (Καναδάς, ΕΕ).

Η εταιρεία μας συνεχίζει στον χώρο παρασκευής και συσκευασίας βαφών αυγών έχοντας ως βασικό της στόχο και προτεραιότητα νέες μεθόδους στη παραγωγή, συσκευασία και αποθήκευση των προϊόντων της. 

Εξάγει τα προϊόντα της στην Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Ολλανδία, Κύπρο, Γερμανία και Σουηδία και μέσω πελατών της στην Ελβετία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία και Τουρκία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Liverpool FC φοράει Tommy Hilfiger: Μια πρωτοποριακή συνεργασία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

H μεγαλύτερη σημαία Tommy Hilfiger που έχει κατασκευαστεί ποτέ, απλώθηκε στο Anfield σηματοδοτώντας την έναρξη της συνεργασίας τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Μύρισε Χριστούγεννα παντού με τα μπισκότα Παπαδοπούλου

Η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος "ταξίδεψε" την πιο Χριστουγεννιάτικη μπισκοτένια μυρωδιά από τα εργοστάσιά της στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

"Dust+Cream" & "Make-A-Wish": Μια συνεργασία με πραγματικό κοινωνικό αποτύπωμα

Μέσα από δράσεις και χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες, η ελληνική εταιρεία ομορφιάς μετατρέπει το μακιγιάζ σε πράξη προσφοράς για παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

ΠΙΝΔΟΣ 2025 : Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις

Επτά βραβεία σε έξι κορυφαίους θεσμούς επιβεβαιώνουν τη σταθερή πορεία ποιότητας, βιωσιμότητας και ανάπτυξης του Συνεταιρισμού.

"Beverage World" & "Μαζί για το παιδί" φέρνουν χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Αυτά τα Χριστούγεννα κανένα παιδί δεν μένει χωρίς πρωινό.

Γιορτινά εγκαίνια για το νέο κατάστημα Marivee στο Παγκράτι

Μόδα, λάμψη και χριστουγεννιάτικο κλίμα στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Βασιλικής Ρούσσου.

Τα πρώτα γλυκά burgers των ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ είναι εδώ

Τα Dubai Dream Burger και Lotus Lava Burger φέρνουν τη γιορτινή γλύκα ανάμεσα σε 2 buns.