7 ευχές παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα εκπληρωθούν με την υποστήριξη της Ginger Communications και του Φίλιππου Ιωάννου (aka Fipster)

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Bazaar αγάπης, τo “Bazaraki Μας”, συγκεντρώνοντας 32.384 ευρώ για τις ανάγκες του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η ενέργεια βραβεύτηκε στην «Βραδιά του Ευχαριστώ» που πραγματοποίησε ο οργανισμός στο Μέγαρο Μουσικής.

Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς ολοκληρώθηκε - με τεράστια επιτυχία - το "Bazaraki Μας”, το πρώτο Bazaar αγάπης, που διοργάνωσαν η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Ginger Communications σε συνεργασία με τον αγαπημένο έλληνα creator Φίλιππο Ιωάννου (aka Fipster), στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. 
 
Με τη βοήθεια και τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, τα ρούχα που συγκεντρώθηκαν από κάθε γωνιά της Ελλάδος ξεπέρασαν τα 20.000 τεμάχια ενώ κατά τη διάρκεια του διημέρου περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι πέρασαν από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του Make-A-Wish  (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τα έσοδα της ενέργειας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, συγκεντρώνοντας 32.384  ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην εκπλήρωση 7 ευχών  παιδιών με σοβαρές ασθένειες (3-18 ετών) του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το "Bazaraki Μας” αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις τέτοιου είδους, προσφέροντας πολύ μεγάλη χαρά σε όλους τους συμμετέχοντες της διοργάνωσης, και ιδιαίτερα στην Αγγελική Δούκα - CEO & Founder της Ginger Communications - και τον Φίλιππο Ιωάννου, των οποίων η ενέργεια αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία. 

Σε ένδειξη βαθιάς ευγνωμοσύνης, το "Bazaraki Μας" βραβεύτηκε στην ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ που διοργανώθηκε από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ευχαριστώντας τους εθελοντές, δωρητές, εκπροσώπους εταιρειών, φίλους και υποστηρικτές για τη συνολική προσπάθεια. 

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish Ελλάδος δήλωσε: "Μας μαγεύει κάθε φορά η δύναμη της συνεργασίας. Η μετάβαση από την ιδέα στην πράξη που γίνεται με φτερά στους ώμους… Αυτό έγινε και στην περίπτωση του Bazaraki Μας! Όταν μπήκα την Πέμπτη στο χώρο, δάκρυσα. "Όλο αυτό για εμάς;" ρώτησα και η απάντηση ήρθε αποστομωτική από Fipster και Αγγελική Δούκα: "Και λίγα είναι μπροστά σε όσα αξίζουν αυτά τα παιδιά". Η κινητοποίηση τόσων ανθρώπων για την οργάνωση, η συνέπειά τους, η προσφορά δίχως αναμονή ανταπόδοσης, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Χάρηκα πολύ όταν μία επισκέπτρια και, πλέον, φίλη πλησίασε και ρώτησε απορημένη: "Όλα αυτά τα ρούχα σας τα έστειλε ο κόσμος δωρεάν, σωστά; Αν ναι, εσείς εκδίδεται αποδείξεις λιανικής, που σημαίνει ότι θα αποδώσετε ΦΠΑ. Γιατί;". Δεν γίνεται αλλιώς. Τιμούμε το κάθε ευρώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στους 80 εθελοντές του Make-A-Wish που ώρες ολόκληρες εξυπηρέτησαν με χαμόγελο αλλά και σε όλους τους χορηγούς και συνεργάτες των βασικών διοργανωτών. Υπήρχε μία ηρεμία υποδειγματική καθόλη τη διάρκεια του διημέρου και αυτό οφείλεται στην καλοσύνη και τη γνήσια πρόθεση προσφοράς. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!"

Το  "Bazaraki Μας” δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς  τη συμβολή πολλών και σημαντικών μερών που εργάστηκαν από καρδιάς. Η καλύτερη ελληνίδα επαγγελματίας σύμβουλος οργάνωσης Μαριλένα  Πατέρα (aka Tidy Guru) μαζί με την ομάδα της ανέλαβαν την οργάνωση των ρούχων στην αίθουσα. Στην διοργάνωση συμμετείχε ενεργά η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, η οποία με πρωτοβουλία του προέδρου της Κωνσταντίνου Δέδε, διέθεσε δωρεάν την αίθουσα Μηχανουργείο. Η κορυφαία online delivery υπηρεσία efood  ανέλαβε την κάλυψη όλων των παραγωγικών εξόδων της διοργάνωσης, η δισκογραφική εταιρία Minos EMI, a Universal Music Company συντόνισε αφιλοκερδώς ένα μοναδικό μουσικό διήμερο με  live εμφανίσεις από τις τραγουδίστριες Αναστασία, Άσπα, Marseaux και Joanne ενώ οι  DJ Βασίλης Κουμεντάκος και Chino ανέβηκαν στα decks το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα. Η ΙΚΕΑ διέθεσε όλο τον εξοπλισμό στησίματος  ενώ η εταιρεία Vogiatzoglou παρείχε επίσης εξοπλισμό για τον χώρο. To Bread Factory ανέλαβε τη σίτιση της παραγωγής και των εθελοντών, ενώ η PepsiCo χορήγησε τα νερά. Τέλος, η εταιρεία μεταφορών Σπουργίτης Trans ανέλαβαν την μεταφορά όλων των ρούχων και πραγμάτων, η εταιρεία φύλαξης Brinks ανέλαβε την φύλαξη του χώρου κατά τη διάρκεια όλου του διημέρου ενώ το CleanIt app παρείχε υπηρεσίες καθαρισμού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η dermagenetic διοργάνωσε SKINCARE SPECIAL EVENT αφιερωμένο στην υγεία του δέρματος

Το πρωτοποριακό brand στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής, μας έδωσε τις λύσεις που αναζητούσαμε για τη σωστή καθημερινή θεραπεία του δέρματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/03/2023

Η Lidl Official Partner του UEFA EURO 2024ΤΜ

Η συνεργασία ξεκινά φέτος, με την έναρξη των Προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτό καθιστά τη Lidl παγκόσμιο συνεργάτη της UEFA τόσο για τα Ευρωπαϊκά Προκριματικά το 2023 και το 2024 όσο και για την τελική διοργάνωση το 2024.

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο "Ανοιχτή Αγκαλιά" και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Ενίσχυσε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή μονάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου "Υποστηρίζουμε τη Ζωή".