Νέα καμπάνια Pepsi: "Pshhhh! It’s movie time!"

Δώσε γεύση σε κάθε ταινία με μια Pepsi.

Pepsi Pshhh! It's movie time

Η νέα καμπάνια της Pepsi ”Pshhhh! Its movie time!” είναι εδώ για να κάνει ακόμα πιο απολαυστική την ώρα του prime time, που απολαμβάνεις την αγαπημένη σου ταινία, σειρά ή εκπομπή. Βγήκες τόσο πολύ στις γιορτές που το έξω σου φαίνεται ακόμα mission impossible; Άρχισαν τα κρύα και θες να κάτσεις σπίτι στον καναπέ σου να δεις ταινία με την παρέα ή τον/την σύντροφό σου; Ή θέλεις να μείνεις Home Alone και απλά να αράξεις; Χαλάρωσε! Πες όχι τώρα! Γιατί όταν ακούς το Pshhhh δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Είναι ώρα για ταινία! Παρέα με την αγαπημένη σου Pepsi!

Κατά τη διάρκεια της ταινίας άφησε το κινητό κάτω για να μη χάσεις ούτε ένα λεπτό από την εξέλιξη της πλοκής και απόλαυσε μια Pepsi, ενώ είσαι κουκουλωμένος με την κουβερτούλα σου! Στις διαφημίσεις όμως είναι ώρα για παιχνίδι. Η Pepsi και πάλι σου κρατάει συντροφιά, αφού σε προσκαλεί να παίξεις ένα γρήγορο και διασκεδαστικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για την καμπάνια που θα σε κάνει σίγουρα να κολλήσεις και να κερδίσεις απίστευτα δώρα!

Όταν εμφανιστεί η ειδική Pepsi Movie Time σήμανση στην οθόνη της τηλεόρασης σου κατά τη διάρκεια του αγαπημένου σου προγράμματος, μπες στο pepsimovietime.gr. Περίμενε τις διαφημίσεις για να ξεκινήσει το παιχνίδι και προσπάθησε να κάνεις highscore συλλέγοντας όσες πιο πολλές Pepsi μπορείς. Οι top scorers διεκδικούν instantly το απόλυτο Movie Kit με 2 Pepsi & 1 πακέτο Lay’s, που φτάνει στην πόρτα τους σε λίγη ώρα. Επίσης, αυτόματα, όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στον εβδομαδιαίο διαγωνισμό της Pepsi που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Movie time και Pepsi άλλωστε πάνε μαζί!

Προπόνησε τα δάχτυλά σου για το διάλειμμα! 
Όχι για zapping, αλλά για tapping! 

#FollowYourTaste 
#PepsiGreece 
#Pepsi

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Mastercard παρουσιάζει το εστιατόριο Kykloi by Priceless

Το νέο εστιατόριο συνδυάζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα με τον κοινωνικό σκοπό, εκφράζοντας έμπρακτα το όραμα της Mastercard για ανεκτίμητες εμπειρίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/07/2025

Το Κύπελλο Μπρεάλ του Σπύρου Λούη ξανασυστήνεται στο κοινό

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) παρουσιάζει μια ανανεωμένη έκθεση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Το "Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι" επιστρέφει με Δίψα για Βίκος Cola

Δίψα για σινεμά, δίψα για καλοκαιρινές βραδιές κινηματογραφικής μαγείας.

Η Bitget και η UNICEF ενώνουν δυνάμεις για την ενδυνάμωση κοριτσιών στην ψηφιακή εποχή και το blockchain

Η Bitget συνεργάζεται με τη UNICEF Luxembourg και το Game Changers Coalition, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων 300.000 ατόμων.