Νέα καμπάνια Pepsi: "Pshhhh! It’s movie time!"

Δώσε γεύση σε κάθε ταινία με μια Pepsi.

Pepsi Pshhh! It's movie time

Η νέα καμπάνια της Pepsi ”Pshhhh! Its movie time!” είναι εδώ για να κάνει ακόμα πιο απολαυστική την ώρα του prime time, που απολαμβάνεις την αγαπημένη σου ταινία, σειρά ή εκπομπή. Βγήκες τόσο πολύ στις γιορτές που το έξω σου φαίνεται ακόμα mission impossible; Άρχισαν τα κρύα και θες να κάτσεις σπίτι στον καναπέ σου να δεις ταινία με την παρέα ή τον/την σύντροφό σου; Ή θέλεις να μείνεις Home Alone και απλά να αράξεις; Χαλάρωσε! Πες όχι τώρα! Γιατί όταν ακούς το Pshhhh δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Είναι ώρα για ταινία! Παρέα με την αγαπημένη σου Pepsi!

Κατά τη διάρκεια της ταινίας άφησε το κινητό κάτω για να μη χάσεις ούτε ένα λεπτό από την εξέλιξη της πλοκής και απόλαυσε μια Pepsi, ενώ είσαι κουκουλωμένος με την κουβερτούλα σου! Στις διαφημίσεις όμως είναι ώρα για παιχνίδι. Η Pepsi και πάλι σου κρατάει συντροφιά, αφού σε προσκαλεί να παίξεις ένα γρήγορο και διασκεδαστικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για την καμπάνια που θα σε κάνει σίγουρα να κολλήσεις και να κερδίσεις απίστευτα δώρα!

Όταν εμφανιστεί η ειδική Pepsi Movie Time σήμανση στην οθόνη της τηλεόρασης σου κατά τη διάρκεια του αγαπημένου σου προγράμματος, μπες στο pepsimovietime.gr. Περίμενε τις διαφημίσεις για να ξεκινήσει το παιχνίδι και προσπάθησε να κάνεις highscore συλλέγοντας όσες πιο πολλές Pepsi μπορείς. Οι top scorers διεκδικούν instantly το απόλυτο Movie Kit με 2 Pepsi & 1 πακέτο Lay’s, που φτάνει στην πόρτα τους σε λίγη ώρα. Επίσης, αυτόματα, όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στον εβδομαδιαίο διαγωνισμό της Pepsi που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Movie time και Pepsi άλλωστε πάνε μαζί!

Προπόνησε τα δάχτυλά σου για το διάλειμμα! 
Όχι για zapping, αλλά για tapping! 

#FollowYourTaste 
#PepsiGreece 
#Pepsi

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο "Ανοιχτή Αγκαλιά" και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Ενίσχυσε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή μονάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου "Υποστηρίζουμε τη Ζωή".

7 ευχές παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα εκπληρωθούν με την υποστήριξη της Ginger Communications και του Φίλιππου Ιωάννου (aka Fipster)

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Bazaar αγάπης, τo "Bazaraki Μας", συγκεντρώνοντας 32.384 ευρώ για τις ανάγκες του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η ενέργεια βραβεύτηκε στην "Βραδιά του Ευχαριστώ" που πραγματοποίησε ο οργανισμός στο Μέγαρο Μουσικής.