Επανάφερε τη νεότητα των μαλλιών σου με τη νέα σειρά Gliss Night Elixir!

Gliss Night Elixir

Ονειρεύεσαι ότι θα ξυπνήσεις με υγιή και περιποιημένα μαλλιά, ενώ στην πραγματικότητα τα μαλλιά σου είναι συνεχώς ταλαιπωρημένα; Ήρθε η στιγμή να μυηθείς σε μια καινούρια ρουτίνα περιποίησης μαλλιών!

Ο ειδικός στην επανόρθωση των μαλλιών σου εμπνευσμένος από τις τελευταίες τάσεις του Skinification, παρουσιάζει τη νέα σειρά Gliss Night Elixir, με τα Gliss Night Elixir Overnight Repair και Gliss Night Elixir Overnight Reconstruction, για ολική αναδόμηση των μαλλιών σου κατά τη διάρκεια της νύχτας! Ναι, καλά άκουσες! Τη νύχτα! Γιατί όσο εσύ κοιμάσαι, η σειρά  Gliss Night Elixir περιποιείται τα μαλλιά σου!

H νύχτα θα επαναφέρει τη νεότητα στα μαλλιά σου! Γνώριζες ότι η ανάπτυξη της τρίχας των μαλλιών σου επηρεάζεται πολύ από την ποιότητα του ύπνου σου; Όπως ακριβώς το δέρμα σου, έτσι και τα μαλλιά σου χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και συστηματική προστασία. Η φόρμουλά της σειράς Gliss Night Elixir με το καινοτόμο σύστημα HaptIQ είναι ιδανική για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών. Διεισδύει σε βάθος στην τρίχα κατά τη διάρκεια της νύχτας δημιουργώντας μικρο-δεσμούς από το εσωτερικό της.  Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύεται και διατηρείται η κερατίνη της τρίχας για αποτέλεσμα με διάρκεια!

Η εφαρμογή τους είναι πολύ απλή και εύκολη. Λίγο πριν ξαπλώσεις, δούλεψε 2 με 4 σταγόνες σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά και άφησε να απορροφηθεί το προϊόν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Απόλαυσε έναν ήρεμο ύπνο με το ανάλαφρο άρωμα λεβάντας, μανταρινιού και κέδρου. Το επόμενο πρωί, όταν ξυπνήσεις, απλά χτένισε τα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη! 

Για να αποκτήσεις τα υγιή και λαμπερά μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν, αφέσου στην εντατική ενυδάτωση και περιποίηση των Gliss Night Elixir Overnight Repair και Gliss Night Elixir Overnight Reconstruction.

Επανόρθωσε ό,τι αγαπάς με τη φροντίδα του Gliss!

Η νέα σειρά Gliss Night Elixir αναλυτικά:

GLISS OVERNIGHT REPAIR 
Προσφέρει εντατική περιποίηση στα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας
Αναδομεί και επανορθώνει σε βάθος
Φόρμουλα με το καινοτόμο σύστημα HAPTIQ και Black Pearl Extract

GLISS OVERNIGHT RECONSTRUCTION 
Μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με ψαλίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας
Αναδομεί τα μαλλιά και σφραγίζει τις σπασμένες άκρες
Φόρμουλα με το καινοτόμο σύστημα HAPTIQ και Ionic Complex 

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 52.000 εργαζομένους παγκοσμίως, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €20 δις και λειτουργικά κέρδη €2,7 δισ. για το έτος 2021. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX. 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas ως 100% θυγατρική της Henkel AG & Co από το 1989, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα. Η Henkel Hellas απασχολεί περισσότερους από 193 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €94.7 εκ. και λειτουργικά κέρδη €20.5 εκ. για το έτος 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Inalan: Η νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα

Ο CEO της κορυφαίας εταιρείας παροχών Internet Inalan, Kostiantyn Dolzhenko, μιλάει στο special edition του USA TODAY.

01/05/2024

Η Samsung ξεκινά επίσημα την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή καμπάνια της στην τελική ευθεία για το Παρίσι 2024

Η Samsung κυκλοφορεί την καμπάνια "Open always wins" και ανοίγει τη νέα Ολυμπιακή βιτρίνα, Olympic™️ rendezvous @ Samsung, στην καρδιά του Παρισιού.

Ανοίγει το πολυτελές Cora Hotel & Spa στην καρδιά της Χαλκιδικής

Tο ανακαινισμένο Cora Hotel & Spa, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, καλωσορίζει τους ταξιδιώτες με high-end υπηρεσίες και γαστρονομικές επιλογές.