Επανάφερε τη νεότητα των μαλλιών σου με τη νέα σειρά Gliss Night Elixir!

Gliss Night Elixir

Ονειρεύεσαι ότι θα ξυπνήσεις με υγιή και περιποιημένα μαλλιά, ενώ στην πραγματικότητα τα μαλλιά σου είναι συνεχώς ταλαιπωρημένα; Ήρθε η στιγμή να μυηθείς σε μια καινούρια ρουτίνα περιποίησης μαλλιών!

Ο ειδικός στην επανόρθωση των μαλλιών σου εμπνευσμένος από τις τελευταίες τάσεις του Skinification, παρουσιάζει τη νέα σειρά Gliss Night Elixir, με τα Gliss Night Elixir Overnight Repair και Gliss Night Elixir Overnight Reconstruction, για ολική αναδόμηση των μαλλιών σου κατά τη διάρκεια της νύχτας! Ναι, καλά άκουσες! Τη νύχτα! Γιατί όσο εσύ κοιμάσαι, η σειρά  Gliss Night Elixir περιποιείται τα μαλλιά σου!

H νύχτα θα επαναφέρει τη νεότητα στα μαλλιά σου! Γνώριζες ότι η ανάπτυξη της τρίχας των μαλλιών σου επηρεάζεται πολύ από την ποιότητα του ύπνου σου; Όπως ακριβώς το δέρμα σου, έτσι και τα μαλλιά σου χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και συστηματική προστασία. Η φόρμουλά της σειράς Gliss Night Elixir με το καινοτόμο σύστημα HaptIQ είναι ιδανική για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών. Διεισδύει σε βάθος στην τρίχα κατά τη διάρκεια της νύχτας δημιουργώντας μικρο-δεσμούς από το εσωτερικό της.  Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύεται και διατηρείται η κερατίνη της τρίχας για αποτέλεσμα με διάρκεια!

Η εφαρμογή τους είναι πολύ απλή και εύκολη. Λίγο πριν ξαπλώσεις, δούλεψε 2 με 4 σταγόνες σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά και άφησε να απορροφηθεί το προϊόν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Απόλαυσε έναν ήρεμο ύπνο με το ανάλαφρο άρωμα λεβάντας, μανταρινιού και κέδρου. Το επόμενο πρωί, όταν ξυπνήσεις, απλά χτένισε τα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη! 

Για να αποκτήσεις τα υγιή και λαμπερά μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν, αφέσου στην εντατική ενυδάτωση και περιποίηση των Gliss Night Elixir Overnight Repair και Gliss Night Elixir Overnight Reconstruction.

Επανόρθωσε ό,τι αγαπάς με τη φροντίδα του Gliss!

Η νέα σειρά Gliss Night Elixir αναλυτικά:

GLISS OVERNIGHT REPAIR 
Προσφέρει εντατική περιποίηση στα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας
Αναδομεί και επανορθώνει σε βάθος
Φόρμουλα με το καινοτόμο σύστημα HAPTIQ και Black Pearl Extract

GLISS OVERNIGHT RECONSTRUCTION 
Μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με ψαλίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας
Αναδομεί τα μαλλιά και σφραγίζει τις σπασμένες άκρες
Φόρμουλα με το καινοτόμο σύστημα HAPTIQ και Ionic Complex 

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 52.000 εργαζομένους παγκοσμίως, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €20 δις και λειτουργικά κέρδη €2,7 δισ. για το έτος 2021. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX. 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas ως 100% θυγατρική της Henkel AG & Co από το 1989, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα. Η Henkel Hellas απασχολεί περισσότερους από 193 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €94.7 εκ. και λειτουργικά κέρδη €20.5 εκ. για το έτος 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Fashion Shopping Days στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens

Ανακαλύψτε προσφορές έως -80% πιο φθηνά σε αγαπημένα brands

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/03/2023

Η dermagenetic διοργάνωσε SKINCARE SPECIAL EVENT αφιερωμένο στην υγεία του δέρματος

Το πρωτοποριακό brand στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής, μας έδωσε τις λύσεις που αναζητούσαμε για τη σωστή καθημερινή θεραπεία του δέρματος.

Η Lidl Official Partner του UEFA EURO 2024ΤΜ

Η συνεργασία ξεκινά φέτος, με την έναρξη των Προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτό καθιστά τη Lidl παγκόσμιο συνεργάτη της UEFA τόσο για τα Ευρωπαϊκά Προκριματικά το 2023 και το 2024 όσο και για την τελική διοργάνωση το 2024.