Νέα μετάλλια για το Κτήμα Αβαντίς

Νέα μετάλλια για το Κτήμα Αβαντίς

Υψηλές βαθμολογίες για τα κρασιά του Κτήματος  από τους Robert Parker και James Suckling.

Collection 93 points, Μαυροκουντούρα 90 points, Historia Λευκό 92 points, Syrah 91 points.  

Νέα μετάλλια για το Κτήμα Αβαντίς

Στην συγκομιδή των 400+ μεταλλίων του οινοποιείου προστέθηκαν άλλα  6 νέα μετάλλια από τον 23ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης. Τα κρασιά που βραβεύτηκαν είναι ταHistoria Λευκό, Άγιος Χρόνος Λευκό, Πλαγιές Γερακιών Λευκές, Αμυγδαλιές, Lenga Pink, Syrah.

Το οινοποιείο

Νέα μετάλλια για το Κτήμα Αβαντίς

Το οινοποιείο βρίσκεται 4χλμ. νοτιοανατολικά της Χαλκίδας, στο χωριό Μύτικας ή Αμπέλια, στην καρδιά του Ληλαντίου πεδίου. Διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα οινοποίησης με σύγχρονη παραλαβή σταφυλιών, πνευματικό πιεστήριο κλειστού τύπου ψυχόμενο για την διευκόλυνση της κρυοεκχύλισης, χώρο γλευκοποίησης και ζύμωσης με ανοξείδωτες δεξαμενές και οινοποιητές με ενσωματωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης. Χώρο εμφιάλωσης αποτελούμενο από σύγχρονο πλυντήριο φιαλών, γραμμή εμφιάλωσης με σύστημα πλήρωσης κενού με άζωτο, περιστροφική ετικετέζα, υπόγεια κάβα ωρίμανσης των βαρελιών και παλαίωσης των κρασιών και χώρο γευστικής δοκιμής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η dermagenetic διοργάνωσε SKINCARE SPECIAL EVENT αφιερωμένο στην υγεία του δέρματος

Το πρωτοποριακό brand στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής, μας έδωσε τις λύσεις που αναζητούσαμε για τη σωστή καθημερινή θεραπεία του δέρματος.

Η Lidl Official Partner του UEFA EURO 2024ΤΜ

Η συνεργασία ξεκινά φέτος, με την έναρξη των Προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτό καθιστά τη Lidl παγκόσμιο συνεργάτη της UEFA τόσο για τα Ευρωπαϊκά Προκριματικά το 2023 και το 2024 όσο και για την τελική διοργάνωση το 2024.

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο "Ανοιχτή Αγκαλιά" και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Ενίσχυσε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή μονάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου "Υποστηρίζουμε τη Ζωή".