Η Samsung και η Natural Cycles φέρνουν την προηγμένη τεχνολογία παρακολούθησης του έμμηνου κύκλου, με βάση τη θερμοκρασία, στη σειρά Galaxy Watch5

Τα smartwatches που θα περιλαμβάνουν την τεχνολογία γονιμότητας της Natural Cycles θα είναι διαθέσιμα σε 32 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία.

Η Samsung και η Natural Cycles

Η Samsung Electronics Co., Ltd. και η Natural Cycles ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία που θα φέρει προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης εμμηνορροϊκού κύκλου με βάση τη θερμοκρασία στη σειρά Galaxy Watch5. Είναι η πρώτη φορά που ο επαναστατικός αλγόριθμος της Natural Cycles ενσωματώθηκε σε ένα smartwatch. Η συνεργασία αυτή συνδυάζει την ανώτερη τεχνολογία αισθητήρων της Samsung με την καινοτόμο τεχνολογία γονιμότητας της Natural Cycles, παρέχοντας αναλυτικότερη εικόνα για τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

Με το Galaxy Watch5 οι ενδιαφερόμενες χρήστριες, μπορούν να έχουν πρόσβαση στην προηγμένη παρακολούθηση του έμμηνου κύκλου μέσω της λειτουργίας Cycle Tracking, η οποία εγκρίθηκε πρόσφατα από το Υπουργείο Ασφάλειας Τροφίμων και Φαρμάκων (MFDS) της Δημοκρατίας της Κορέας. Η δυνατότητα παρακολούθησης κύκλου έχει, επίσης, καταχωρηθεί στον Οργανισμό Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων ενώ, συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις σήμανσης CE 1.

"Ως εταιρεία που βασίζεται στην επιστήμη και στην τεχνολογία, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Samsung", δήλωσε ο Δρ Raoul Scherwitzl, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Natural Cycles. "Η εφαρμογή The Natural Cycles έχει βοηθήσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία αυτή θα δώσει την ευκαιρία στη Samsung να αξιοποιήσει την τεχνολογία μας, προσφέροντας για πρώτη φορά δυνατότητα παρακολούθησης κύκλου βάσει θερμοκρασίας μέσω smartwatch".

Η Natural Cycles δεσμεύεται να πρωτοπορεί στην υγεία των γυναικών, μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης καινοτόμου τεχνολογίας. Η εταιρεία ανέπτυξε την πρώτη εφαρμογή στον κόσμο που τροφοδοτείται από έναν αποκλειστικό αλγόριθμο που χρησιμοποιεί τη θερμοκρασία του σώματος και άλλους βασικούς δείκτες γονιμότητας για να καθορίσει τη μοναδική κατάσταση γονιμότητας κάθε γυναίκας που χρησιμοποιεί την εφαρμογή. Το Natural Cycles αξιοποιεί την τεχνολογία και τον αλγόριθμο για να τροφοδοτήσει τη λειτουργία παρακολούθησης κύκλου που είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Samsung Health με τη σειρά Galaxy Watch5.

Η Samsung πρωτοπορεί μέσα από την προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων της, συμπεριλαμβανομένου του πρωτοποριακού αισθητήρα BioActive. Επιπλέον, ο νέος υπέρυθρος αισθητήρας θερμοκρασίας επιτρέπει στις χρήστριες να έχουν μια αναλυτική περιγραφή παρακολουθώντας τις αλλαγές θερμοκρασίας του δέρματος καθώς και τον εμμηνορροϊκό τους κύκλο. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας χρησιμοποιεί τεχνολογία υπέρυθρων για πιο ακριβείς μετρήσεις, ακόμα κι αν υπάρχει αλλαγή θερμοκρασίας στο περιβάλλον των χρηστών ή όταν αλλάζουν θέση κατά τον ύπνο. Με όλα τα δεδομένα κρυπτογραφημένα και αποθηκευμένα στην ίδια τη συσκευή, οι χρήστριες έχουν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο των δεδομένων υγείας τους και περισσότερη ηρεμία.

"Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν πλέον να παρακολουθούν εύκολα τον εμμηνορροϊκό τους κύκλο απευθείας από τον καρπό του χεριού τους, συνδυάζοντας την καινοτόμο τεχνολογία γονιμότητας της Natural Cycles με τον ανώτερο αισθητήρα θερμοκρασίας της Samsung και έτσι να έχουν μια ολιστική εικόνα της υγείας και της ευημερίας τους", δήλωσε ο Hon Pak, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της ομάδας Digital Health στο MX Business στη Samsung Electronics. "Αυτή η συνεργασία αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της φιλοσοφίας ανοιχτής συνεργασίας της Samsung με άλλους ηγέτες του κλάδου για τη δημιουργία καλύτερων εμπειριών υγείας".

Οι νέες δυνατότητες παρακολούθησης κύκλου βάσει θερμοκρασίας δέρματος θα είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Samsung Health στα Galaxy Watch5 και Watch5 Pro εντός του δεύτερου τριμήνου σε 32 αγορές σε όλο τον κόσμο, όπως την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Κύπρο, την Τσεχία, τη Δανία, την Εσθονία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Ισλανδία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Κορέα, τη Λετονία, τη Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο. και τις Η.Π.Α.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η dermagenetic διοργάνωσε SKINCARE SPECIAL EVENT αφιερωμένο στην υγεία του δέρματος

Το πρωτοποριακό brand στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής, μας έδωσε τις λύσεις που αναζητούσαμε για τη σωστή καθημερινή θεραπεία του δέρματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/03/2023

Η Lidl Official Partner του UEFA EURO 2024ΤΜ

Η συνεργασία ξεκινά φέτος, με την έναρξη των Προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτό καθιστά τη Lidl παγκόσμιο συνεργάτη της UEFA τόσο για τα Ευρωπαϊκά Προκριματικά το 2023 και το 2024 όσο και για την τελική διοργάνωση το 2024.

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο "Ανοιχτή Αγκαλιά" και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Ενίσχυσε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή μονάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου "Υποστηρίζουμε τη Ζωή".