"Σκιές στο πατητήρι": το τσίπουρο που βγάζει τον καλύτερό μας εαυτό

Η οικογένεια Μονοποικιλιακού Τσίπουρου «Δεκαράκι» επανέρχεται με συναισθηματικό τηλεοπτικό σποτ όπου πρωταγωνιστεί το Δεκαράκι.

«Σκιές στο πατητήρι»: το τσίπουρο που βγάζει τον καλύτερό μας εαυτό»

Οι οθόνες μας πλημμυρίζουν παράδοση και συναίσθημα! Το νέο τηλεοπτικό της οικογένειας Δεκαράκι μας ταξιδεύει νοητά στην αρχή των πάντων…εκεί που συναντάμε τον καρπό της παράδοσης και των συναισθημάτων μας, τον καρπό του σταφυλιού. Η πιο παραδοσιακή διαδικασία ξεκινάει σε ένα πατητήρι, εκεί που όλες οι αισθήσεις έρχονται να λειτουργήσουν παρέα για την απόλυτη εμπειρία που αναδεικνύει τον καλύτερό μας εαυτό.

Μέσα από εικόνες χορού και νεανικής χαράς παρουσιάζεται το σταφύλι, που αποτελεί το κλειδί για τα πολύτιμα μονοποικιλιακά μας, αφού προσφέρει στο μέγιστο τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του σε κάθε Δεκαράκι δίνοντας άλλη διάσταση στο τσίπουρο. Τα αρώματα από τα στέμφυλα της κάθε ποικιλίας, αναδύονται μέσα από τη διαδικασία της παραδοσιακής, πολλαπλής επαναπόσταξης η οποία απαιτεί χρόνο και πραγματοποιείται παραδοσιακά μέσα σε ελληνικούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Έτσι, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα ενισχύεται από την πολλαπλή επαναπόσταξη και δημιουργεί ένα τσίπουρο "διαμάντι" με αυθεντικό γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα.

Το κάθε Δεκαράκι, όποιο κι αν επιλέξουμε, αποτελεί σφραγίδα ποιότητας που χάρη στον παραδοσιακό και μοναδικό χαρακτήρα του αποτελεί μια γευστική εμπειρία που αναδεικνύει τις παραδόσεις του τόπου μας, μας φέρνει πιο κοντά στις ρίζες μας και βγάζει τον καλύτερο εαυτό μας.

Απολαύστε τη νέα ταινία:

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Top Cut Modiano, σε σενάριο και concept της Pollen Advertising.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η dermagenetic διοργάνωσε SKINCARE SPECIAL EVENT αφιερωμένο στην υγεία του δέρματος

Το πρωτοποριακό brand στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής, μας έδωσε τις λύσεις που αναζητούσαμε για τη σωστή καθημερινή θεραπεία του δέρματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/03/2023

Η Lidl Official Partner του UEFA EURO 2024ΤΜ

Η συνεργασία ξεκινά φέτος, με την έναρξη των Προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτό καθιστά τη Lidl παγκόσμιο συνεργάτη της UEFA τόσο για τα Ευρωπαϊκά Προκριματικά το 2023 και το 2024 όσο και για την τελική διοργάνωση το 2024.

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο "Ανοιχτή Αγκαλιά" και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Ενίσχυσε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή μονάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου "Υποστηρίζουμε τη Ζωή".