Η Mattel παρουσιάζει τη νέα σειρά κούκλες Πριγκίπισσες της Disney και ήρωες από τις ταινίες Disney Frozen "Ψυχρά και Ανάποδα"

Η Mattel παρουσιάζει τη νέα σειρά κούκλες Πριγκίπισσες της Disney και ήρωες από τις ταινίες Disney Frozen «Ψυχρά και Ανάποδα»

Η Mattel, παρουσιάζει την ολοκαίνουργια σειρά με κούκλες Πριγκίπισσες της Disney και χαρακτήρες από τις ταινίες Frozen "Ψυχρά και Ανάποδα".

Η νέα σειρά εμπνέεται από τις μαγικές περιπέτειες των πριγκιπισσών της Disney και Disney Frozen και δημιουργεί κούκλες σε διάφορες κλίμακες με προσοχή στη λεπτομέρεια, υψηλή ποιότητα και ανανεωμένη εμφάνιση, ζωντανεύοντας εμβληματικούς χαρακτήρες και ιστορίες που θα ταξιδέψουν τη φαντασία των παιδιών που λατρεύουν τα παραμύθια.

Οι κούκλες έχουν φωτεινά χρώματα, χαρακτηριστικά προσώπου και μαλλιά αντίστοιχα των ηρώων και είναι ντυμένες με ρούχα απαράμιλλης ποιότητας. Η σειρά θέλει να καλύψει τις αναζητήσεις των παιδιών και να ενθαρρύνει το παιχνίδι, περιλαμβάνοντας αξεσουάρ όπως ζωάκια, κάστρα, σπίτια, οχήματα, κούκλες που αλλάζουν χρώμα και να οδηγήσει σε μαγικούς κόσμους και μοναδικές ιστορίες.

Η σειρά της Disney από την Mattel θα περιλαμβάνει και συλλεκτικά κομμάτια για ενήλικους θαυμαστές που θέλουν να διευρύνουν τη συλλογή τους.

Η νέα σειρά με κούκλες, εμπίπτει στην περσινή ανακοίνωση της Mattel για τα δικαιώματα παραγωγής παιχνιδιών Frozen και Πριγκίπισσες Disney, η οποία περιλαμβάνει καταναλωτικά προϊόντα Disney, παιχνίδια, εκδόσεις, κούκλες, και φιγούρες χαρακτήρων Disney.

Με τη συμφωνία αυτή, η Mattel θα δημιουργήσει κούκλες βασισμένες στις ταινίες Disney, όπως ο Αλαντίν, η Πεντάμορφη και το Τέρας, Brave, η Σταχτοπούτα, Άριελ η μικρή γοργόνα, Μουλάν, Ποκαχόντας, η Πριγκίπισσα και ο βάτραχος, η Ωραία Κοιμωμένη, Χιονάτη και οι 7 νάνοι, Ραπουνζελ, Ψυχρά και ανάποδα και άλλες.

Η σειρά θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα προϊόντα:
HLW02 DISNEY PRINCESS ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ (13 ΣΧΕΔΙΑ)
HLV96 DISNEY PRINCESS ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ (2 ΣΧΕΔΙΑ)
HLW46 FROZEN- ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ (4 ΣΧΕΔΙΑ)
HMB83 FROZEN- SNOW REVEAL (4 ΣΧΕΔΙΑ)
HLW97 FROZEN ΜΙΝΙ ΚΟΥΚΛΕΣ (2 ΣΧΕΔΙΑ)
HLW69 DISNEY PRINCESS ΜΙΝΙ ΚΟΥΚΛΕΣ (12 ΣΧΕΔΙΑ)
HMB69 DISNEY PRINCESS ΜΙΝΙ ΚΟΥΚΛΕΣ COLOR REVEAL (6 ΣΧΕΔΙΑ)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Lidl Ελλάς συνεχίζει την πρωτοβουλία "Μόνιμη Μείωση Τιμής" σε πάνω από 80 προϊόντα βασικής ανάγκης

Τοποθετεί τον καταναλωτή και τις καθημερινές ανάγκες του στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της, παρατείνοντας το μέτρο του Υπουργείου Ανάπτυξης και μετά το πέρας του εξαμήνου.

Πεζοπορία για όλους με την Fjallraven

Νέος εξοπλισμός και προϊοντα που κάνουν την πεζοπορία με ζεστές καιρικές συνθήκες παιχνιδάκι.

Το IL Exclusive Fitness έγινε 7 ετών και το γιόρτασε με ένα μοναδικό πάρτι

Το αγαπημένο Personalized Fitness Hub των Νοτίων συνεχίζει να εξελίσσεται και αυτή είναι από μόνη της μία καλή ευκαιρία για χορό και μουσική.