ΤΑ BATH & BODY WORKS ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο απόλυτος αρωματικός προορισμός, ήρθε στην Ελλάδα με δύο νέα φυσικά καταστήματα στο The Mall Athens και το notos Θεσσαλονίκης.

Bath & Body Works

Η Bath & Body Works, το απόλυτο lifestyle brand στην κατηγορία του personal care και του home fragrance, άνοιξε στην Ελλάδα τα δύο πρώτα φυσικά καταστήματα στο The Mall Athens και το notos Θεσσαλονίκης!

Bath & Body Works

Σε συνεργασία με την Amarla, τα νέα καταστήματα Bath & Body Works προσφέρουν στο κοινό- μετά και το λανσάρισμα του bathandbodyworks.gr το Νοέμβριο του 2022- μια νέα συναρπαστική αγοραστική εμπειρία και μία ευρεία γκάμα αρωματικών προϊόντων για το σώμα, την περιποίηση χεριών και το σπίτι. Από χαρούμενα και παιχνιδιάρικα, σε εξωτικά και εξεζητημένα, η Bath & Body Works προσφέρει ένα μεγάλο εύρος από αγαπημένα αρώματα παγκοσμίου φήμης, που ταιριάζουν σε κάθε προσωπικότητα και περίσταση. Το προϊόντικό της εύρος περιλαμβάνει την signature σειρά περιποίησης σώματος, προϊόντα οικιακού αρωματισμού της Bath & Body Works και της White Barn, τη σειρά περιποίησης και καθαρισμού χεριών και την κολεξιόν Aromatherapy.

Bath & Body Works

Στα καταστήματα Bath & Body Works, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πλούσιες λοσιόν, σαπούνια χεριών και είδη προσωπικού αρωματισμού, και να ανακαλύψουν τα αγαπημένα τους! Εξειδικευμένοι συνεργάτες βρίσκονται εκεί για να τους καθοδηγήσουν σε ένα μοναδικό ταξίδι ανακάλυψης του ιδανικού για τον καθένα αρώματος!

Με μια επίσκεψη, οι καταναλωτές βρίσκουν πάντα τα αρώματα που τους ταιριάζουν καλύτερα, αλλά και πολλές ευχάριστες προσφορές κι εκπλήξεις!

Bath & Body Works

Η Bath & Body Works λανσαρίστηκε στην Αμερικανική αγορά το 1990 και είναι ο δημιουργός μερικών εκ των πιο επιτυχημένων αρωματικών σειρών των ΗΠΑ, όπως το Japanese Cherry Blossom και το Eucalyptus Spearmint. Είναι ο ηγέτης σε πολλές κατηγορίες προσωπικής περιποίησης, μεταξύ των οποίων #1 brand στην ενυδάτωση σώματος, και αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό για τα πιο αρωματικά δώρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

H Samsung Electronics κατατάσσεται πρώτη στην παγκόσμια αγορά ψηφιακών σημάνσεων για 15 συναπτά έτη

Η εταιρεία συμπληρώνει παραπάνω από μία δεκαετία στην πρώτη θέση της αγοράς, σημειώνοντας ταυτόχρονα ρεκόρ πωλήσεων στον κλάδο.

Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών μάς προσκαλεί στο πρώτο Φεστιβάλ Μπύρας, World of Beer

Το Φεστιβάλ Μπύρας, World of Beer, υποδέχεται από τις 10 έως και τις 12 Μαΐου 2024, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, τους λάτρεις της μπύρας, ώστε να την απολαύσουν σε όλες τις εκδοχές της.

Το efood για ακόμα μία χρονιά ενώνει τις δυνάμεις του με το "Μαζί για το Παιδί" προσφέροντας πασχαλινά γεύματα σε χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered, το efood για ακόμη μία χρονιά σε συνεργασία με το Μαζί για το Παιδί, μοιράζει πασχαλινά γεύματα σε χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Inalan: Η νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα

Ο CEO της κορυφαίας εταιρείας παροχών Internet Inalan, Kostiantyn Dolzhenko, μιλάει στο special edition του USA TODAY.