Ο life coach και συγγραφέας των #1 bestsellers αυτοβελτίωσης Νικόλας Ουρανός PCC, παρουσιάζει το νέο βιβλίο του "Κι όμως θέλουμε το ίδιο"

Κι ομως θελουμε το ιδιο

Το νέο βιβλίο του γνωστού συγγραφέα των #1 bestsellers αυτοβελτίωσης Νικόλα Ουρανού με τίτλο "Κι όμως θέλουμε το ίδιο" παρουσιάζουν οι εκδόσεις Upgrow Miracles, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 20.30 στο Ιανό, Σταδίου 24, στάση Μετρό Πανεπιστήμιο.

Στο πάνελ συμμετέχουν και τοποθετούνται για τον συγγραφέα και το βιβλίο: η Άντζελα Ευριπίδη, Διευθύντρια τομέα μόδας και ομορφιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, η Γεωργία Παράσχου, Ιδρύτρια Humanity Greece, η Ευαγγελία Πλατανιώτη Ολυμπιονίκης Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, η Σοφία Τουντούρη Δημοσιογράφος - Communication specialist. Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Κουράστηκες να ψάχνεις το άλλο σου μισό;
Αναρωτιέσαι πού βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος;

Το "Κι όμως θέλουμε το ίδιο" είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σου τα 5 βήματα που θα σε οδηγήσουν στη σχέση με το άλλο σου… ολόκληρο!
Έρχεται για να καταρρίψει δυο από τους πιο συνηθισμένους μύθους που μας δυσκολεύουν τελικά να φτιάξουμε την ερωτική σχέση που τόσο επιθυμούμε:
1. Το ότι αυτό που ψάχνουμε είναι "το άλλο μας μισό"
2. Την αντίληψη οτι άντρες και γυναίκες θέλουν εντελώς διαφορετικά πράγματα και άρα είναι τρομερά δύσκολο να ταιριάξουν.

Ναι, μπορεί να είμαστε διαφορετικοί και να ξεκινάμε από άλλη αφετηρία, αλλά μετά από αυτό το βιβλίο θα συνειδητοποιήσεις μια καθοριστική αλήθεια που θα σου αλλάξει την ερωτική ζωή: Κατά βάθος, στην ουσία του πράγματος, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ…
Γιατί όσο και να αναζητάς το άλλο σου μισό δεν θα το βρεις, αφού πολύ απλά δεν υπάρχει.

Ο συγγραφέας Νικόλας Ουρανός σου δείχνει βήμα-βήμα τον τρόπο να κάνεις αυτό το συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας και ανακάλυψης των βαθύτερων επιθυμιών σου, με τελικό προορισμό την ευτυχία και την ολοκλήρωση δίπλα στον άνθρωπο που θα φέρει άπειρες αξέχαστες στιγμές στη ζωή σου. Δίπλα σε κάποιον που σε αξίζει, για αυτό και θα σε έχει. Ακολούθησε το δρόμο της αυτοβελτίωσης και της αυταγάπης και ζήσε την ερωτική ζωή που πάντα ονειρευόσουν.

Και έτσι, η ευτυχία που ονειρεύεσαι θα είναι πιο κοντά από όσο πιστεύεις.

Συντελεστές:
Κωνσταντίνα Χουσμερά (Διόρθωση), Αφροδίτη Γεωργίου (Επιμέλεια), Χριστίνα Μιχαηλίδου (Σχεδιασμός εξωφύλλου)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η νέα εποχή της Taft από τον Schwarzkopf!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024