Costa Di Rose… με Ambassador τον ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ, το πιο ξεχωριστό lifestyle rosé κρασί που θα σας συναρπάσει, έρχεται στην Ελλάδα από την Granikal!

Costa Di Rose

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή του Costa Di Rose στην Ελλάδα! To Sangiovese γίνεται rosé και το υποδεχόμαστε για να ζήσουμε…την πιο ροζ ώρα της ημέρας!

To Costa Di Rose είναι ροζ όπως το ηλιοβασίλεμα, όπως ο ήλιος χρωματίζει τον ορίζοντα, όπως το αεράκι μιας καλοκαιρινής βραδιάς! Μια ιδέα που ξεκίνησε από την επιθυμία του επαναπροσδιορισμού ενός από τους πιο παραδοσιακούς αμπελώνες της περιοχής.

Costa Di Rose

Τo Costa Di Rose έχει ροζ χρώμα, διαυγές και φωτεινό, που θυμίζει το χρώμα των μπουμπουκιών της ροδακινιάς. Το άρωμά του παραπέμπει σε φρούτα όπως βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, κεράσια και άγριες φράουλες. Είναι δροσερό, κομψό και φρουτώδες με νότες παπαρούνας και επίγευση κερασιού στο φινίρισμα.

Costa Di Rose

Ένα ροζέ, από σταφύλια Sangiovese, που καλλιεργείται σε αμπελώνες μέσης ηλικίας 10 ετών. Ένα ιδανικό κρασί τόσο για πριν το γεύμα, για να συνοδεύσει το αγαπημένο σας δείπνο, αλλά και για να το απολαύσετε ευχάριστα όλες τις ώρες!

Costa Di Rose

Το Costa Di Rose είναι η επιτομή της κομψότητας και της φινέτσας και έρχεται για να μας ταξιδέψει! 

Θα το βρείτε στα παρακάτω formats: 
750 ml, 1.5L & 3 L.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: : 8–10οC

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".

Η THE WALT DISNEY COMPANY ΚΑΙ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ"

Η καμπάνια περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες περιεχομένου καθώς και τη συλλογή "το Σπίτι μας" που είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.

Η νέα εποχή της Taft από τον Schwarzkopf!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Το πιο iconic Street Runway Show από τα adidas Originals

Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς, με ένα Fashion Show που εξελίχθηκε στο απόλυτο Block Party!