All you want for Xmas.... is NEF-NEF Homeware

NEF-NEF Homeware

H NEF-NEF Homeware υποδέχεται την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου με μια συλλογή που μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων στη διακόσμηση.

Αστέρια, χιονονιφάδες, έλατα… Σχέδια βγαλμένα από παραμυθένια Χριστούγεννα και υφάσματα που αγκαλιάζουν τρυφερά τις στιγμές. Χρώματα και αρώματα γλύκα που φέρνουν χαρά, ξυπνούν αναμνήσεις και ηρεμούν τις αισθήσεις. Η ατμόσφαιρα αλλάζει και μαζί η διάθεση μας. Η NEF-NEF Homeware εμπνέεται από τη μαγεία των εορτών σε μια Christmas συλλογή σχεδιασμένη για να απολαμβάνουμε, να ζούμε και να μοιραζόμαστε το σπίτι μας. Με κάθε στιγμή να είναι ξεχωριστή!

Φανελένια σετ σεντόνια στην κρεβατοκάμαρα τυλίγουν τα πρωινά και τις νύχτες με απαλότητα. Ζεστά ριχτάρια και διακοσμητικά μαξιλάρια προσδίδουν ζεστασιά και χαρίζουν άνεση. Γιορτινά αξεσουάρ στην κουζίνα μετατρέπουν το μαγείρεμα σε απόλαυση ενώ τραπεζομάντηλα, runners και σουπλά στολίζουν το τραπέζι για να υποδεχτεί φίλους και αγαπημένους. Φέτος οι γιορτές θα είναι μαγικές!

NEF-NEF Homeware

NEF-NEF Homeware

NEF-NEF Homeware

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το φετινό θέμα του MONIN Cup 2024 είναι το "Low is More."

Αν είσαι φιλόδοξος επαγγελματίας bartender κάτω των 27 ετών αυτός ο διαγωνισμός είναι για εσένα!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

Ανηφορίζοντας στους αμπελώνες των "Αρχέγονων Εδαφών" της Σάμου

Ιδιαίτερο το γεωφυσικό ανάγλυφο της Σάμου με τις μεγάλες κλίσεις του εδάφους, επιβλητικούς ορεινούς όγκους, χωριά-αετοφωλιές και κατοίκους εργατικούς που αγαπούν την καλλιέργεια του μοσχάτου, σε πατρογονικές πεζούλες ξερολιθιάς. Ελάτε μαζί μας, να ανηφορίσουμε στους αμπελώνες των "Αρχέγονων Εδαφών" του Συνεταιρισμού της Σάμου, ένα κρασί που μένει αξέχαστο!

Η Garnier γιορτάζει την Ημέρα της Γης καθαρίζοντας την παραλία Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο

Πάρε κι εσύ μέρος στον καθαρισμό την Κυριακή 21 Απριλίου στις 9π.μ.

10 years Spetsathlon

10 χρόνια γεμάτα μοναδικές στιγμές και δυνατές συγκινήσεις!