Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη σε δράση ΕΚΕ για τα παιδιά του Συλλόγου Λάμψη

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Δράση ΕΚΕ για τα παιδιά του Συλλόγου Λάμψη

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, πιστός στις αξίες και τις αρχές του καθώς και στη δέσμευσή του να είναι ωφέλιμος στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο προσφέροντας ανακούφιση σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη δράση εταιρικής υπευθυνότητας σε συνεργασία με αθλητές της ΠΑΕ Άρης.

Πιο συγκεκριμένα, εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκαν παρέα με αθλητές της ΠΑΕ Άρης, τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος ΛΑΜΨΗ που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Από την ΠΑΕ Άρης συμμετείχαν οι αθλητές: Julian Cuesta, Ραφαήλ Σγούρος και Marvin Preesman.

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Δράση ΕΚΕ για τα παιδιά του Συλλόγου Λάμψη

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Άρης, προσέφεραν στα παιδιά δώρα της εταιρείας Honda καθώς και το βιβλίο – παγκόσμιο best seller "Ο Μικρός Πρίγκηπας" από τις εκδόσεις "Δαμιανός" και τους ευχήθηκαν για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων χαρίζοντας χαμόγελα στις παιδικές ψυχές του Συλλόγου ΛΑΜΨΗ.

Η Honda Saracakis με παρουσία στη Βόρειο Ελλάδα μέσω εμπορίας αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου και προσφάτως και των μοτοσυκλετών Honda στην έκθεση της Βασ. Όλγας στη Θεσσαλονίκη, ανέλαβε αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία στο πλαίσιο της χορηγίας στην ΠΑΕ Άρης.

Ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη από γονείς απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα και νοσηλεύονται στα παιδο-ογκολογικά τμήματα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης και στο ΑΧΕΠΑ που εντάσσεται στη Β΄ Παιδιατρική κλινική. Αντίστοιχη κλινική στο Γ.Ν. Θ. Παπανικολάου φιλοξενεί εφήβους και παιδιά που οδηγούνται προς μεταμόσχευση του μυελού των οστών. Ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ είναι πιστοποιημένος από το ΥΠΕΚΥ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων) ως φορέας παροχής πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και τα οικονομικά του ελέγχονται από τη Διεύθυνση Παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης ως έχουσα την αρμοδιότητα εποπτείας φιλανθρωπικών σωματείων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Kaiser μετατρέπει και φέτος την Τσικνοπέμπτη στην απόλυτη BBQ εμπειρία!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και γίνε και εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά BBQ δώρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/02/2023

EssenceMediacom: το νέο breakthrough agency με 120 γραφεία παγκοσμίως

Το νεότερο agency της GroupM δημιουργείται με σκοπό την ανίχνευση νέων ευκαιριών για τους διαφημιζόμενους και προσφέρει πραγματικές integrated λύσεις media.

Η φρεσκάδα και η ανανέωση ξεκινάει από το σπίτι μας!

Στην ΙΚΕΑ η νέα συλλογή υποδέχεται την άνεση και τη λειτουργικότητα με προτάσεις που χαρακτηρίζονται από το στιλ και το προσιτό design.

"Για Πάντα Μαζί": Τα νέα καπάκια της Coca-Cola στην Ελλάδα είναι μη αποσπώμενα για ευκολότερη συλλογή και ανακύκλωση

Η αλλαγή ξεκινάει από τις αρχές Φεβρουαρίου με την Coca-Cola Regular και σταδιακά θα υλοποιηθεί σε όλα τα αγαπημένα μας αναψυκτικά.