Γνωρίστε τη ΝΕΑ tbh – true beautiful honest από τη Schwarzkopf Professional!

Η πολυδιάστατη μόνιμη βαφή μαλλιών της Schwarzkopf Professional, tbh –true beautiful honest, επιστρέφει ανανεωμένη και βελτιωμένη προκειμένου να προσφέρει μία ενισχυμένη, αληθινή, όμορφη και ειλικρινή εμπειρία που ξεκινάει από μέσα και επεκτείνεται προς τα έξω.

Γνωρίστε τη ΝΕΑ tbh – true beautiful honest από τη Schwarzkopf Professional!

Η πολυδιάστατη μόνιμη βαφή μαλλιών της Schwarzkopf Professional, tbh –true beautiful honest, επιστρέφει ανανεωμένη και βελτιωμένη προκειμένου να προσφέρει μία ενισχυμένη, αληθινή, όμορφη και ειλικρινή εμπειρία που ξεκινάει από μέσα και επεκτείνεται προς τα έξω. Οι συνθέσεις της νέας tbh – true beautiful honest:

-Είναι εγκεκριμένες από την PETA με 100% vegan σύνθεση 
-Χρησιμοποιούν έως και 93% συστατικά φυσικής προέλευσης 
-Χρησιμοποιούν έως και 50% λιγότερη αμμωνία 
-Ενσωματώνουν φυσικά έλαια για ένα υψηλότερο επίπεδο περιποίησης
-Περιέχουν αναβαθμισμένη HEP+ τεχνολογία για να συμβάλλουν στον περιορισμό του κινδύνου ανάπτυξης αλλεργίας 
-Προσφέρουν μία ποικιλία από εμπορικές και παράλληλα πολλά υποσχόμενες υπηρεσίες χρώματος, από πολυδιάστατη κάλυψη έως υπηρεσίες που ενισχύουν ή δημιουργούν διακυμάνσεις, για looks που ικανοποιούν κάθε πελάτισσα
-Διευκολύνουν τον κάθε κομμωτή να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες χρώματος στις πελάτισσές του

Γνωρίστε τη ΝΕΑ tbh – true beautiful honest από τη Schwarzkopf Professional!

Η tbh – true beautiful honest έρχεται να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της πελάτισσας κομμωτηρίου:

Η Schwarzkopf Professional κατανοεί ότι οι πολυδιάστατες τεχνικές, όπως είναι το Balayage, το Ombre, οι Ανταύγειες, το παστελ ρεφλέ και τα Microlights, συνεχίζουν να είναι κυρίαρχα στις υπηρεσίες κομμωτηρίου καθώς οι πελάτισσες αναζητούν φυσικά στην όψη χρωματικά αποτελέσματα που ενισχύουν την ατομική τους ομορφιά. Ένας αυξανόμενος αριθμός πελατισσών αναζητά επίσης προϊόντα μαλλιών από brands που έχουν αξίες συνεπείς με τις δικές τους, όπως είναι:

Ατομικές Ανάγκες – Στοχεύουν στο να βρουν εξατομικευμένες εμπειρίες
ομορφιάς.
Clean & Vegan Συνθέσεις – Αναζητούν πιο clean και vegan συνθέσεις από brands που χαρακτηρίζονται από διαφάνεια στα συστατικά τους.
Βιώσιμη Συσκευασία – Επιθυμούν να προστατεύσουν το περιβάλλον κάνοντας χρήση προϊόντων που χρησιμοποιούν βιώσιμες συσκευασίες.

Γνωρίστε τη ΝΕΑ tbh – true beautiful honest από τη Schwarzkopf Professional!

Η νέα και βελτιωμένη πολυδιάστατη μόνιμη βαφή μαλλιών της Schwarzkopf Professional διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να βοηθήσει τους κομμωτές να ανταποκριθούν στις επιθυμίες των πελατισσών τους με φυσικές στην όψη, πολυδιάστατες υπηρεσίες βαφής που διαθέτουν περισσότερες περιποιητικές ιδιότητες και είναι περισσότερο από ποτέ φιλικές προς το περιβάλλον.

Γνωρίστε τη ΝΕΑ tbh – true beautiful honest από τη Schwarzkopf Professional!

Η νέα σειρά -12C Σαντρέ Φυμέ συμβάλλει στην ολοκλήρωση των χρωματικών κόσμων για πιο δυνατές επιλογές εξουδετέρωσης ως προς τις πελάτισσες που έχουν ψυχρές ξανθές αποχρώσεις στα μαλλιά τους. Το πολυδιάστατο τελείωμα που προσφέρουν αυτές οι νέες αποχρώσεις σας βοηθούν να πετύχετε φυσικά αποτελέσματα ενώ εξισορροπεί τα δευτερεύοντα ζεστά πιγμέντα.

Γνωρίστε τη ΝΕΑ tbh – true beautiful honest από τη Schwarzkopf Professional!

tbh – true beautiful honest:

t – true σημαίνει αληθινό για εσένα
Η tbh – true beautiful honest προσφέρει πολυδιάστατη κάλυψη που ενισχύει, χωρίς ωστόσο να καλύπτει την υπάρχουσα βάση των μαλλιών, δίνοντας σε κάθε γυναίκα ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα που είναι μοναδικό σε εκείνη. Η νέα συλλογή της tbh – true beautiful honest περιλαμβάνει ενισχυμένες υπηρεσίες κομμωτηρίου, όπως είναι:

Υπηρεσίες Πολυδιάστατης Κάλυψης – Είναι ιδανικές για τις κλασικές υπηρεσίες, για πελάτισσες που αναζητούν έως και 100% κάλυψη των λευκών μαλλιών. Περιλαμβάνει ανανέωση της ρίζας, Root Melting και Διπλή Εφαρμογή.
Υπηρεσίες για δημιουργία διακυμάνσεων – δημιουργήστε περισσότερες διακυμάνσεις στα μαλλιά με τη χρήση διαφορετικών αποχρώσεων και ύψη τόνων με τεχνικές που βρίσκονται στο προσκήνιο όπως είναι οι ανταύγειες/ lowlights, το Sombre και άλλα.
Υπηρεσίες για ενισχυμένο αποτέλεσμα – πετύχετε πολυδιάστατη παστέλ τονική κατεύθυνση με ζεστές, ουδέτερες ή ψυχρές αποχρώσεις συμπεριλαμβανομένων του Παστέλ Ρεφλέ, του νέου ενισχυμένου ξανθού αποτελέσματος με διακυμάνσεις και της υπηρεσίας λάμψης.

Γνωρίστε τη ΝΕΑ tbh – true beautiful honest από τη Schwarzkopf Professional!

b – beautiful σημαίνει όμορφα φυσικά στην όψη χρωματικά αποτελέσματα
Οι μοναδικά σχεδιασμένες βαφές μαλλιών της tbh – true beautiful honest προσφέρουν στις πελάτισσες του κομμωτηρίου πολυδιάστατες, αστραφτερές, πουδρώδεις αποχρώσεις και μία φυσική, υγιή λάμψη, μέσα από χρωματικούς κόσμους που ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες επιθυμίες της κάθε πελάτισσας:

Φυσικά – 11 αποχρώσεις που προσφέρουν πολυτελείς απαλές πινελιές του μπεζ και του μαρόν.
Ψυχρά – 16 αποχρώσεις που προσφέρουν την τέλεια μίξη ζεστών και ψυχρών τόνων με ένα ΝΕΟ μοντέρνο σαντρέ φυμέ, σαντρέ μαρόν, σαντρέ βιολέ, μπεζ βιολέ και χρυσό σαντρέ.
Ζεστά – 11 μοντέρνες, ζεστές αποχρώσεις με μία πινελιά του ροζ που αναβαθμίζει το μπεζ χάλκινο, το χρυσό μαρόν, το μαρόν μπεζ και το κόκκινο μπεζ.
Tone Softener – με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, για να προσφέρει πιο απαλές και εξατομικευμένες αποχρώσεις και να διασφαλίσει ένα φυσικό στην όψη αποτέλεσμα. Είναι επίσης ιδανικό για ανανέωση χρώματος και υπηρεσίες λάμψης.

Γνωρίστε τη ΝΕΑ tbh – true beautiful honest από τη Schwarzkopf Professional!

h – honest σημαίνει ειλικρινείς και περιποιητικές συνθέσεις με μία προσεκτικά σχεδιασμένη συσκευασία
Πλέον είναι ακόμα πιο εύκολο να δημιουργήσετε φυσικά στην όψη χρωματικά αποτελέσματα χωρίς συμβιβασμούς στην κάλυψη, στην απόδοση ή στη διάρκεια. Και όλα αυτά ενώ προσφέρετε μία πιο περιποιητική και με λιγότερο συχνής ανάγκης για διατήρηση υπηρεσία στις πελάτισσές σας. Το brand είναι πλέον επίσημα εγκεκριμένο από την PETA ως Global Animal Test Free. H Global Animal Test Free αναγνωρίζει τα brands που έπειτα από επαλήθευση έχει διαπιστωθεί ότι αυτά και οι προμηθευτές τους δε διεξάγουν, διαπράττουν, πληρώνουν για, ή επιτρέπουν οποιουδήποτε είδους τεστ σε ζώα για τα συστατικά τους, τις συνθέσεις, ή τα τελικά προϊόντα οπουδήποτε στον κόσμο και ότι δε θα κάνουν ποτέ κάτι τέτοιο στο μέλλον. H 100% vegan σύνθεση περιέχει επίσης έως και 93% συστατικά φυσικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένων των:

Έλαιο Σπόρου Σταφυλιού (Vitis Vinifera Seed Oil) – χαρίζει στα μαλλιά μία φυσική αίσθηση λάμψης
Macadamia Oil (Macadamia Temifolia Seed Oil) – Φυσικό έλαιο, γνωστό για τις περιποιητικές του ιδιότητες, που ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών.
Argan Oil (Argania spinosa Kernel Oil) – Φυσικό έλαιο, που χρησιμοποιείται ευρέως στην περιποίηση της επιδερμίδας, αυξάνοντας την απαλότητα των μαλλιών ενώ παράλληλα προσθέτει λάμψη.

Γνωρίστε τη ΝΕΑ tbh – true beautiful honest από τη Schwarzkopf Professional!

Τα προσεκτικά σχεδιασμένα χρωστικά μας έχουν επίσης σχεδιαστεί με ένα μόριο βαφής HEP+ που βοηθάει στον περιορισμό του κινδύνου ανάπτυξης αλλεργίας σε άτομα που δεν είναι ήδη αλλεργικά σε βαφές μαλλιών.

Όταν οι κομμωτές και οι πελάτισσές τους επιλέγουν την tbh – true beautiful honest, συνεισφέρουν σε ένα θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη. Η tbh – true beautiful honest είναι εγκεκριμένη από την PETA με vegan συνθέσεις*, χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα υλικά και Κοινωνικό Πλαστικό στις συσκευασίες των προϊόντων, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία της Plastic Bank:

Σωληνάρια – 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο
Καπάκια – 100% ανακυκλωμένα πλαστικά καπάκια
Αναδιπλούμενα Κουτιά & IFUs – τουλ. 93% ανακυκλωμένο χαρτόνι
Μπουκάλι Tone Softener (εξαιρουμένης της αντλίας) – 97%
Κοινωνικό Πλαστικό οινωνικό Πλαστικό/Plastic Bank – είναι μία κοινωνική επιχείρηση που δρα για τον περιορισμό της πλαστικής σπατάλης στη φύση, ενώ την ίδια ώρα προσφέρει νέες ευκαιρίες στους ανθρώπους που ζουν υπό συνθήκες φτώχειας. Η tbh – true beautiful honest προμηθεύεται το Κοινωνικό Πλαστικό της από την Ινδονησία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η HotelBrain Academy ανοίγει τις πόρτες της τον Ιανουάριο του 2023!

Μια καινοτομία έρχεται απο τις αρχες του 2023 από τον Όμιλο HotelBrain, τον μεγαλύτερο ξενοδοχειακό Όμιλο σε αριθμό καταλυμάτων στην Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/12/2022

Η Mastercard ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με τη Skroutz

Στόχος της συνεργασίας είναι να προσφέρει περισσότερα προνόμια στους κάτοχους καρτών Mastercard® για τις αγορές τους μέσα από το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Δράση ευαισθητοποίησης των εργαζομένων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, μαζί με την ΑΜΚΕ "Λάρα", στο πάρκο ΦΙΞ

Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στο πάρκο ΦΙΞ, στα Πατήσια, το οποίο είχε αναπλάσει, με τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Athens Partnership, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία και η FIX Hellas, και αποτελεί πλέον έναν πνεύμονα πρασίνου και χώρο συνάντησης για τους κατοίκους της περιοχής, και όχι μόνο.

To 8o Santa Run έφερε τα Χριστούγεννα στο Ο.Α.Κ.Α "Σπύρος Λούης"!

Μικροί και μεγάλοι Άγιοι Βασίληδες, ξεχύθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α και έτρεξαν γεμάτοι ενθουσιασμό, στον πιο διασκεδαστικό, χριστουγεννιάτικο αγώνα δρόμου της πόλης.

attica X Spiros Halaris

Τα πολυκαταστήματα attica συνεργάζονται με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα illustrator, Σπύρο Χάλαρη, ο οποίος δημιούργησε τις χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες που θα συνοδεύουν τις εορταστικές σας αγορές.

Η Schwarzkopf Professional φέρνει τα πιο όμορφα και λαμπερά δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα

Αυτά τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε την ομορφιά των μαλλιών με τα υπέροχα πακέτα δώρων της Schwarzkopf Professional, σχεδιασμένα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Νέο κατάστημα chillbox στον Πειραιά

Σε απόσταση αναπνοής από τον νέο σταθμό μετρό "Δημοτικό Θέατρο", το ολοκαίνουργιο κατάστημα chillbox υπόσχεται να χαρίσει δυνατές στιγμές ευτυχίας σε μικρούς και μεγάλους.