"Ταξίδι" στον κόσμο του Blanton’s Bourbon στην Athens Bar Show 2022

To ταξίδι στις γεύσεις και τον κόσμο του Blanton’s & των Premium Spirits συνεχίζεται για όλους μας!

Athens Bar Show

Για πρώτη χρονιά, η εταιρεία Grains2Drops συμμετείχε στην Athens Bar Show με το Blanton’s The Original Single Barrel Bourbon Whiskey. Δημιούργησε ένα καινοτόμο περίπτερο τύπου Speakeasy Bar - το "Teddy’s Speakeasy” - και χάρισε στους επισκέπτες της ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο του Blanton’s, του πρώτου και πλέον Premium Single Barrel Bourbon στην παγκόσμια αγορά.

Η Grains2Drops είναι ο Αποκλειστικός Εισαγωγέας & Διανομέας του Blanton’s στην Ελλάδα και την Κύπρο για ολόκληρη τη σειρά Blanton’s, συμπεριλαμβανομένων των Special και Limited Editions.

Athens Bar Show

Προσκλεκλημένοι της G2D ήρθαν οι βραβευμένοι Giovanni Tavano - Senior Bartender από την Ibiza και ο Rastislav Rasty Kasár - London Coffee Masters ’22 Champion & UK Coffee in Good Spirits ’22 Champion. Ετοίμασαν μοναδικά Blanton’s Cocktails & Coffee Mix που έμειναν αξέχαστα σε περισσότερους από χίλιους επισκέπτες του Blanton’s by Grains2Drops.

Athens Bar Show

Στις 8 Νοεμβρίου, έγινε το Παγκόσμιο Launch του Blanton’s Special Edition 2022 - Char No. 4 στην Ελλάδα στο "Teddy’s Speakeasy” της G2D κατά τη διάρκεια του Athens Bar Show! H εταιρεία γιόρτασε το launch με την κλήρωση ενός Char No. 4 2022 αξίας 2.500€!

Athens Bar Show

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε μονόωρο Masterclass εκπαίδευσης και γευσιγνωσίας από τον Antony Mills - Blanton’s & τον Aaron Lawrence - Global Brand Ambassador με θέμα "The Blanton’s Tradition and the role of Blanton’s Bourbon in shaping modern bourbon history”.

Το "Teddy’s Speakeasy” συνεχίζει την πορεία του ως το Whiskey Shop της Grains2Drops στην περιοχή Αργυρούπολη-Ελληνικό (Θουκυδίδου 4, 16452). Αφορά στους λάτρεις συλλεκτικών, σπάνιων και premium ποτών και πούρων κι εκλεκτών προϊόντων όπως χαβιάρι και προσιούτο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews