ZOLOTAS - Παρουσίαση νέας συλλογής ΓΟΥΡΙ 2023

Για το έτος 2023, το γούρι του Οίκου ZOLOTAS είναι αφιερωμένο στο θαυμαστό έργο των μελισσών, την Κυψέλη, που αποτυπώνεται στο τέλειο γεωμετρικό εξάγωνο της κηρήθρας.

Zolotas

Η Kυψέλη, που από την αρχαιότητα συμβολίζει την γονιμότητα και την αφθονία, δημιουργημένη από τις εργάτριες μέλισσες με κερί, μέλι και πρόπολη, αναπτύσσεται και ολοκληρώνεται σε καθεστώς διαρκούς ισορροπίας. Έτσι και οι άνθρωποι, όταν υπάρχουμε μαζί, ενωμένοι, σε σύμπνοια και συνεργασία, είμαστε πλήρεις και δυνατοί, βρισκόμαστε σε αρμονία με τον εαυτό μας, με τους άλλους και με τη φύση.

Ο Οίκος ZOLOTAS δημιούργησε την ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων Γούρι 2023 "Kypseli", που αποτελείται από μοναδικά κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δακτυλίδια διακοσμημένα με σμάλτα και πολύτιμους λίθους που αντικατοπτρίζουν το χρώμα του μελιού, προσδίδοντας μια μοντέρνα αίσθηση πολυτέλειας στο διαχρονικό σύμβολο του γουριού. Το τέλειο εξάγωνο της Κυψέλης, κρύβει μέσα του την ισχύ δύο τέλειων τριγώνων, σχήματα που θα συνοδεύουν με ισορροπία και αρμονία το νέο έτος.

Zolotas

Το γούρι της Κυψέλης, ταυτόχρονα κλασικό και δυναμικά μοντέρνο, θα σας χαρίσει την αδιάκοπη γαλήνη και σοφία της φύσης.

ΓΟΥΡΙ 2023 και Κοινωνική Προσφορά
Το 2023, η συλλογή KYPSELI, έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα "Βήματα Ζωής" των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.elepap.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".