ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TRATA

Τέσσερις τηλεοπτικές ιστορίες με δυνατές εικόνες και πλοκή, μας βάζουν στον κόσμο της TRATA και μας αποκαλύπτουν «γιατί τελικά ο Τόνος TRATA είναι τόσο ξεχωριστός!»

TRATA - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Η νέα τηλεοπτική και digital καμπάνια της TRATA είναι στον αέρα ! Με κέφι, τόλμη και χιούμορ έρχεται να μας συστήσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Τόνου TRATA με έναν τρόπο απρόσμενο.

Η μεγάλη γκάμα, η καινοτομία, η γεύση και η ποιότητα των προϊόντων της αγαπημένης ελληνικής μάρκας, αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της νέας καμπάνιας, που "μιλάει" για τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Τόνου TRATA.

Με πρωταγωνιστή έναν πρωτότυπο, γοητευτικό και σπάνιο χαρακτήρα, και μέσα από τέσσερις τηλεοπτικές ιστορίες με δυνατές εικόνες και πλοκή, η νέα καμπάνια μας βάζει στον κόσμο της TRATA και μας αποκαλύπτει "γιατί τελικά ο Τόνος TRATA είναι τόσο ξεχωριστός!"

Ο Τόνος στη σάουνα, O Τόνος στον ελαιώνα, Ο γάμος του Τόνου, Ο Τόνος στο αυτοκίνητο…
Κάθε ταινία φανερώνει και μια πρωτοτυπία της TRATA:
-Τόνος Καπνιστός TRATA Ο μοναδικός τόνος που καπνίζεται φυσικά σε φούρνο με ξύλα
-Τόνος ΤRATA με ελαιόλαδο Ο μοναδικός τόνος με εκλεκτό ελληνικό ελαιόλαδο
-Τονοσαλάτες TRATA Οι μοναδικές θρεπτικές τονοσαλάτες με τόνο καπνιστό, όσπρια και κινόα
-TRATA Tuna Pocket Τη νέα συσκευασία pocket που πάει παντού και δε θέλει στράγγισμα

Μια νέα εποχή ξεκινάει για την ιστορική ελληνική μάρκα TRATA, που δε σταματά να καινοτομεί και να τολμά.

TRATATATAAA ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ TRATA

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Αγιονέρι - The Last Barrel Series 2022

Tο τελευταίο δρύινο βαρέλι της χρονιάς ανοίγει και η παράδοση του συλλεκτικού The Last Barrel συνεχίζεται. 555 αριθμημένες φιάλες Αγιονέρι έρχονται σε μια εορταστική, πολύχρωμη, κασετίνα φιλοτεχνημένη με έμπνευση τη ρόγα του σταφυλιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/12/2022

Η HotelBrain Academy ανοίγει τις πόρτες της τον Ιανουάριο του 2023!

Μια καινοτομία έρχεται απο τις αρχες του 2023 από τον Όμιλο HotelBrain, τον μεγαλύτερο ξενοδοχειακό Όμιλο σε αριθμό καταλυμάτων στην Ελλάδα.

Η Mastercard ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με τη Skroutz

Στόχος της συνεργασίας είναι να προσφέρει περισσότερα προνόμια στους κάτοχους καρτών Mastercard® για τις αγορές τους μέσα από το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Δράση ευαισθητοποίησης των εργαζομένων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, μαζί με την ΑΜΚΕ "Λάρα", στο πάρκο ΦΙΞ

Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στο πάρκο ΦΙΞ, στα Πατήσια, το οποίο είχε αναπλάσει, με τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Athens Partnership, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία και η FIX Hellas, και αποτελεί πλέον έναν πνεύμονα πρασίνου και χώρο συνάντησης για τους κατοίκους της περιοχής, και όχι μόνο.

To 8o Santa Run έφερε τα Χριστούγεννα στο Ο.Α.Κ.Α "Σπύρος Λούης"!

Μικροί και μεγάλοι Άγιοι Βασίληδες, ξεχύθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α και έτρεξαν γεμάτοι ενθουσιασμό, στον πιο διασκεδαστικό, χριστουγεννιάτικο αγώνα δρόμου της πόλης.

attica X Spiros Halaris

Τα πολυκαταστήματα attica συνεργάζονται με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα illustrator, Σπύρο Χάλαρη, ο οποίος δημιούργησε τις χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες που θα συνοδεύουν τις εορταστικές σας αγορές.

Η Schwarzkopf Professional φέρνει τα πιο όμορφα και λαμπερά δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα

Αυτά τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε την ομορφιά των μαλλιών με τα υπέροχα πακέτα δώρων της Schwarzkopf Professional, σχεδιασμένα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!