Παρουσιάζουμε το NEO Fibre Clinix Vibrancy για εξατομικευμένη περιποίηση των ξανθών μαλλιών!

Η πιο προηγμένη και ισχυρή απόδοση επανόρθωσης της Schwarzkopf Professional, Fibre Clinix, προσφέρει τώρα πλήρως εξατομικευμένα αποτελέσματα για ξανθά μαλλιά χάρη στα 5 ολοκαίνουρια προϊόντα της σειράς Fibre Clinix Vibrancy.

Fibre Clinix Vibrancy

Η πιο προηγμένη και ισχυρή απόδοση επανόρθωσης της Schwarzkopf Professional, Fibre Clinix, προσφέρει τώρα πλήρως εξατομικευμένα αποτελέσματα για ξανθά μαλλιά χάρη στα 5 ολοκαίνουρια προϊόντα της σειράς Fibre Clinix Vibrancy. Είναι ειδικά σχεδιασμένα προκειμένου να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τη λάμψη των ψυχρών ξανθών αποχρώσεων τόσο στο κομμωτήριο όσο και στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του σπιτιού.Fibre Clinix Vibrancy Purple Booster (χρήσης κομμωτηρίου)

-Fibre Clinix Vibrancy Blue Booster (χρήσης κομμωτηρίου)
-Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo (χρήσης κομμωτηρίου)
-Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo (χρήση στο σπίτι)
-Fibre Clinix Vibrancy Heat Protection Mist (χρήση στο σπίτι)

Fibre Clinix Vibrancy

Fibre Clinix – Εξατομικευμένη Μεταμόρφωση των Μαλλιών, στο κομμωτήριο και στο σπίτι

Το Fibre Clinix είναι το ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης μαλλιών αποκλειστικά για τα κομμωτήρια, το οποίο αξιοποιεί τις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες για να προσφέρει εξατομίκευση όχι μόνο στο κομμωτήριο, αλλά και στο σπίτι.

Συνδυάζοντας την Τεχνολογία C21 &Triple Bonding και την πλήρη εξατομίκευση, οι κομμωτές μπορούν να προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες που απευθύνονται σε πολλαπλές ανάγκες μαλλιών στοχεύοντας κάθε φορά στις εξατομικευμένες ανάγκες των μαλλιών της κάθε πελάτισσας. Σχεδιασμένο με ενεργά συστατικά εμπνευσμένα από καλλυντικά, κάθε Fibre Clinix Βooster για χρήση στο κομμωτήριο και κάθε σύστημα περιποίησης Fibre Clinix για χρήση στο σπίτι στοχεύουν σε διαφορετικές ανάγκες μαλλιών:

-Fibre Clinix Vibrancy: Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και AHA, προσφέρουν χρωματικά αποτελέσματα με διάρκεια και παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix. Τώρα με νέα προϊόντα για ψυχρά ξανθά μαλλιά.
-Fibre Clinix Fortify: Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και Niacinamide ενδυναμώνουν και θρέφουν τις ίνες της τρίχας για να παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix.
-Fibre Clinix Hydrate: Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και σύμπλεγμα Squalane εξισορροπούν το επίπεδο υγρασίας της τρίχας και βοηθούν στην ενίσχυση της ελαστικότητας των μαλλιών.
-Fibre Clinix Volumize: Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και Phytokine, προσφέρουν ανάλαφρη και πιο γεμάτη αίσθηση στα μαλλιά.
-Fibre Clinix Tame: Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και Ceramide, τιθασεύουν ορατά τη δομή της τρίχας και λειαίνουν την επιφάνειά της για μαλλιά που δε φριζάρουν.

Fibre Clinix Vibrancy

Fibre Clinix Vibrancy – Η ανανεωμένη σειρά 

Χάρη στην ισχυρή του απόδοση επανόρθωσης και των επιλογών εξατομίκευσης που προσφέρει, το Fibre Clinix είναι η τέλεια υπηρεσία μετά τη βαφή για τις πελάτισσες του κομμωτηρίου σας. Μετά από μία υπηρεσία βαφής ή ανταύγειες, το Fibre Clinix αναδημιουργεί τους εσωτερικούς δεσμούς για πιο υγιή, δυνατά και ζωντανά μαλλιά.

Νέα προσθήκη στην ανανεωμένη σειρά Fibre Clinix Vibrancy αποτελούν 3 προϊόντα εξουδετέρωσης. Το κάθε προϊόν περιέχει ένα προσεκτικά επιλεγμένο μίγμα μωβ και μπλε πιγμέντων με στόχο να παρέχει το επιθυμητό αποτέλεσμα εξουδετέρωσης.

Fibre Clinix Vibrancy

Στο κομμωτήριο, χάρη στα δύο νέα Fibre Clinix Vibrancy Boosters οι κομμωτές μπορούν τώρα να προσφέρουν μια υπηρεσία εξατομικευμένης εξουδετέρωσης στις πελάτισσές τους ως μέρος της κλασικής υπηρεσίας Tribond για επανόρθωση, ενίσχυση ή διατήρηση των ψυχρών ξανθών αποχρώσεων. Τα αποτελέσματα του κομμωτηρίου μπορούν να διατηρηθούν και στο σπίτι, με τη χρήση του Purple Shampoo που παρατείνει τα αποτελέσματα εξουδετέρωσης της θεραπείας κομμωτηρίου μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο, ενώ το Heat Protection Mist παρέχει επιπλέον περιποίηση και προστασία στα βαμμένα μαλλιά και ιδιαίτερα τα ευαίσθητα μαλλιά με ανταύγειες ή τα ξανοιγμένα ξανθά μαλλιά.

Για χρήση στο σπίτι, οι κομμωτές μπορούν να προτείνουν ένα υπερεξατομικευμένο σύστημα περιποίησης επιλέγοντας προϊόντα από τις διαφορετικές σειρές Fibre Clinix σύμφωνα με την κύρια και δευτερεύουσα ανάγκη των μαλλιών των πελατισσών τους. Για παράδειγμα:

-Κύρια ανάγκη μαλλιών: Τα μαλλιά είναι ξανθά, με ανταύγειες ή λευκά και ένας ψυχρός τόνος είναι επιθυμητός.
-Δευτερεύουσα ανάγκη μαλλιών: Τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα από τεχνικές εργασίες και έχουν φθορές.
-Προτεινόμενα προϊόντα: Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo, Fibre Clinix Vibrancy Heat Protection Mist ή Fibre Clinix Fortify Multi-Repair Lotion.

Η δυνατότητα της εξατομίκευσης σε κάθε στάδιο της θεραπείας δίνει την ευκαιρία στις πελάτισσες να απολαύσουν επαγγελματική περιποίηση βάσει των δικών τους εξατομικευμένων αναγκών, γεγονός που ξεχωρίζει και τους επαγγελματίες κομμωτές από τον ανταγωνισμό.

Fibre Clinix Vibrancy

Fibre Clinix – Online, Εκπαίδευση και Digital:

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της Fibre Clinix Vibrancy και τις υπηρεσίες της σε κομμωτήρια, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Schwarzkopf Professional στην περιοχή σας ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: schwarzkopf-professional.com/gr

Ανακαλύψτε και εμπνευστείτε μέσα από τους λογαριασμούς της Schwarzkopf Professional στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (@schwarzkopfpro.greece) χρησιμοποιώντας και τα hashtags #schwarzkopfpro και #FibreClinix.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Fibre Clinix Vibrancy είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο 2022.

Fibre Clinix Vibrancy

Fibre Clinix Vibrancy - Τα προϊόντα με μια ματιά:

Fibre Clinix Vibrancy Purple & Blue Boosters (45ml) για χρήση στο κομμωτήριο:
Με σύνθεση με AHA για ενισχυμένη ζωντάνια χρώματος, αυτά τα boosters εξουδετέρωσης με υψηλή συγκέντρωση πιγμέντων βοηθούν στην εξουδετέρωση των ανεπιθύμητων ζεστών τόνων σε ξανθά, ξανοιγμένα ή λευκά μαλλιά. Πετύχετε εξατομίκευση στο βαθμό εξουδετέρωσης που επιθυμείτε βάσει των αναγκών των μαλλιών των πελατισσών σας, προσαρμόζοντας την ποσότητα του Booster που προστίθεται στη θεραπεία Tribond (μεταξύ 5-10g ή 5-10 δόσεις). Ο χρόνος αναμονής παραμένει ίδιος με την κλασική υπηρεσία Tribond.

-Εξατομικευμένη εξουδετέρωση: το Purple Booster για ανοιχτά ξανθά, ξανοιγμένα και λευκά μαλλιά, και το Blue Booster για μεσαία προς ανοιχτά ξανθά μαλλιά.
-Ενισχύουν τη ζωντάνια και τη λάμψη του χρώματος
-Προσφέρουν έως και 3 φορές περισσότερη λάμψη 

Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo (1000ml, 300ml):

Σχεδιασμένο με τεχνολογία Triple Bonding και C21 για την αποκατάσταση της εσωτερικής και εξωτερικής δομής της τρίχας, το Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo είναι ένα προϊόν περιποίησης με πιγμέντα που βοηθά στην απομάκρυνση των χάλκινων τόνων και στην εξουδετέρωση των κίτρινων αποχρώσεων στα ξανθά, ξανοιγμένα ή λευκά μαλλιά.

-Καθαρίζει απαλά και αναζωογονεί τα ξανθά, ξανοιγμένα ή λευκά μαλλιά.
-Βοηθάει άμεσα στην εξουδετέρωση των ανεπιθύμητων τόνων για λαμπερές, ψυχρές, ξανθές αποχρώσεις.
-Δίνει μία απαλή, λεία υφή, ενώ επανασυνδέει τους εσωτερικούς δεσμούς της τρίχας.

Fibre Clinix Vibrancy Heat Protection Mist (150ml):

Το Fibre Clinix Vibrancy Heat Protection Mist είναι ένα spray θερμοπροστασίας με πολλαπλά οφέλη. Προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά κατά τη διάρκεια του styling με εργαλεία θερμότητας και βοηθάει στον περιορισμό του σπασίματος της τρίχας και των σπασμένων άκρων, ενώ παράλληλα προσθέτει άμεσα λάμψη στα βαμμένα μαλλιά και ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος.

-Ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος και συμβάλλει στο κλείδωμα του χρώματος για έως και 90% διατήρηση των χρωστικών πιγμέντων.
-Προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling και συμβάλλει στη μείωση του σπασίματος της τρίχας και των σπασμένων άκρων έως και 94%.
-Χαρίζει στα μαλλιά έως και 90% πιο λαμπερή όψη.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

ΤΟ LICOR 43, #1 PREMIUM ΙΣΠΑΝΙΚΟ LIQUEUR ΣΤΟ PORTFOLIO ΤΗΣ GRANIKAL

Η GRANIKAL επεκτείνει την συνεργασία της με τον Ισπανικό όμιλο Zamora και μετά το Martin Miller’s Gin και την Lolea, γίνεται ο αποκλειστικός εισαγωγέας & διανομέας του Licor 43!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/11/2022

Mångata Projekt: Οι Έλληνες DJs και παραγωγοί Τάσος Φιλίππου και Θάνος Μακρής στα λαμπερά εγκαίνια της εμβληματικής έκθεσης Serpenti Metamorphosis στη Saatchi Gallery που διοργάνωσε ο οίκος Bulgari

Ο οίκος Bulgari γιόρτασε τα εγκαίνια της εμβληματικής έκθεσης Serpenti Metamorphosis, που προέκυψε από τη συνεργασία με τον Refik Anadol και πραγματοποιήθηκε στη Saatchi Gallery στο Λονδίνο προσελκύοντας τον διεθνή Τύπο, πολλούς celebrities και φίλους του αναγνωρισμένου οίκου.

Γνωρίστε τη ΝΕΑ tbh – true beautiful honest από τη Schwarzkopf Professional!

Η πολυδιάστατη μόνιμη βαφή μαλλιών της Schwarzkopf Professional, tbh –true beautiful honest, επιστρέφει ανανεωμένη και βελτιωμένη προκειμένου να προσφέρει μία ενισχυμένη, αληθινή, όμορφη και ειλικρινή εμπειρία που ξεκινάει από μέσα και επεκτείνεται προς τα έξω.

November to Remember!

Αλλάξτε διάθεση επιλέγοντας key pieces από τη συλλογή NEF- NEF Homeware, που θα ανανεώσουν κάθε χώρο του σπιτιού με έκπτωση έως 50%!

Η Disney, λανσάρει το μαγικό τελευταίο μέρος της τριλογίας Χριστουγεννιάτικων διαφημίσεων "Από την οικογένειά μας στη δική σας", υποστηρίζοντας το Make-A-Wish

"Το Δώρο" είναι μια ιστορία συντροφικότητας, η οποία για ακόμα μια φορά ακολουθεί την αγαπημένη μας οικογένεια – όπου αυτή τη φορά προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα και τον ερχομό ενός νέου μέλους.

Ήρθε το Samsung Black Friday

Μοναδικές προσφορές από το Samsung eShop μέχρι τις 28 Νοεμβρίου

Η Black Friday του eshop My market επιστρέφει και μοιράζει iPhone 14 σε 8 τυχερούς καταναλωτές!

IPhone 14 και αφυγραντήρες Inventor περιμένουν τους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να ανακαλύψουν τις μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα, στην πιο "μαύρη" μέρα του χρόνου για τις τιμές!