Γνωρίστε τη bluegr Hotels & Resorts και το G & A Mamidakis Foundation

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η bluegr Hotels & Resorts αποτελεί σημείο αναφοράς για την πολυτελή φιλοξενία, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους επισκέπτες της

Ίδρυμα Γ&Α Μαμιδάκη-bluegr Hotels & Resorts

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η bluegr Hotels & Resorts αποτελεί σημείο αναφοράς για την πολυτελή φιλοξενία, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους επισκέπτες της, φροντίζοντας για την τοπική κοινωνία και εμπνέοντας τις μελλοντικές γενιές. Τα τρία ξενοδοχεία στην Κρήτη – το 5* Minos Beach art hotel μέλος των Design Hotels, τo 5* Adults-Only Minos Palace hotel & suites και το οικογενειακό 4* Candia Park village – στον γραφικό κόλπο του Μιραμπέλου, κοντά στις πόλεις του Αγίου Νικολάου και της Ελούντας, προσφέρουν αυθεντική φιλοξενία σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το Life Gallery athens hotel, το 5* boutique design ξενοδοχείο στα βόρεια προάστια της Αθήνας, είναι ένα μοναδικό καταφύγιο κομψότητας και ηρεμίας.

Τέλος, το πολυτελές Sunprime Miramare Park στη Ρόδο προσφέρει παραθαλάσσια πολυτέλεια και ασυναγώνιστες εγκαταστάσεις. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε αναμνήσεις που οι επισκέπτες μας θα θυμούνται για πάντα. Με αγάπη προς την αυθεντική ελληνική και κρητική κουζίνα, ο όμιλός κατέχει τη πιστοποίηση "We do local” δίνοντας προτεραιότητα στα τοπικά προϊόντα και προσφέρει στους επισκέπτες ένα garden-to-table concept και όλα αυτά σε συνεργασία με τον καταξιωμένο Chef Γιάννη Μπαξεβάνη ο οποίος είναι consultant chef στα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Κρήτη.

Ίδρυμα Γ&Α Μαμιδάκη-bluegr Hotels & Resorts

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στη bluegr έχουμε ένα κοινό όραμα – να προσφέρουμε άριστη φιλοξενία, να αγωνιζόμαστε για βιώσιμη ανάπτυξη, να φροντίζουμε τους ανθρώπους και την τοπική κοινωνία και να εμπνέουμε τις επόμενες γενιές, μια κοινή αποστολή – να καταπλήξουμε τους επισκέπτες μας με προσωποποιημένες εμπειρίες σε ένα βιώσιμο, αυθεντικό και ζεστό περιβάλλον, και κοινές αξίες – μεταξύ άλλων η υπευθυνότητα, η σεμνότητα, το ήθος και η μεγαλοψυχία. Έχουμε υιοθετήσει και εδραιώσει μια περιβαλλοντική κουλτούρα που εφαρμόζεται σε κάθε ξενοδοχείο μας, καθώς η βιώσιμη ανάπτυξη και η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας είναι δύο στοιχεία που συνδέονται άρρηκτα με το όραμα και την αποστολή μας. Δίνουμε προτεραιότητα στη υπεύθυνη ανάπτυξη και αυτό αντικατοπτρίζεται στη δέσμευσή μας να κάνουμε τις βιώσιμες διακοπές συνώνυμο της αυθεντικής φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, χωρίς να θυσιάζουμε την πολυτέλεια και την ποιότητα στις παροχές που προσφέρουμε.

Ίδρυμα Γ&Α Μαμιδάκη-bluegr Hotels & Resorts

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ – ΕΚΕ

Η δομή της εταιρικής υπευθυνότητας της bluegr χωρίζεται σε 4 πυλώνες, ο καθένας από τους οποίους περιγράφει τους στόχους μας: Περιβαλλοντική Συνείδηση, Αλληλεγγύη & Εθελοντισμός, Πολιτιστική Κληρονομιά και Βιώσιμο Μέλλον, και περιλαμβάνει τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες και στόχους για την επίτευξή τους.

Ίδρυμα Γ&Α Μαμιδάκη-bluegr Hotels & Resorts

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Οι 450 και πλέον εργαζόμενοί μας είναι η Ψυχή και η Δύναμή της bluegr και καθημερινά μας φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στο όραμά μας. Φροντίζουμε για την εκπαίδευση, την ανάπτυξή τους και την παροχή ενός ευχάριστου, ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς και για την έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών τους.

Πιστεύουμε πολύ στην τοπική κοινωνία και στη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης, δίνοντας προτεραιότητα στην πρόσληψη ανθρώπων από τη περιοχή, και είμαστε υπερήφανοι που η πλειονότητα των μελών του προσωπικού μας προέρχεται από εκεί, προσφέροντας έτσι τη σημαντικότερη και πιο ουσιαστική στήριξη στην κοινωνία της Κρήτης.

Ίδρυμα Γ&Α Μαμιδάκη-bluegr Hotels & Resorts

Προτεραιότητα έχουν τα τοπικά προϊόντα και οι τοπικοί προμηθευτές, η συνεργασία με τους οποίους δημιουργεί έναν μοναδικό δεσμό με την περιοχή και επικοινωνεί έμπρακτα στους επισκέπτες μας όχι μόνο τη φιλοσοφία μας αλλά και τη δέσμευσή μας για ουσιαστική στήριξη. Ενταγμένη στη φιλοσοφία μας είναι επίσης η έννοια της αλληλεγγύης. Διατηρούμε στενή σχέση με τους προμηθευτές μας, εμπνέοντάς τους να συμμετάσχουν μαζί μας στην υποστήριξη ποικίλων σκοπών και εθελοντικών δράσεων, για τη στήριξη της περιοχής. Με τη "Σκυτάλη Αγάπης" τους παροτρύνουμε να δωρίσουν και εκείνοι με τη σειρά τους προϊόντα ή υπηρεσίες σε τοπικά φεστιβάλ και άλλες εκδηλώσεις τις οποίες στηρίζουμε.

Πρόσφατα διορίσαμε μια μικρή ομάδα "Πολιτιστικών Πρεσβευτών" (culture ambassadors) σε κάθε ξενοδοχείο, ο ρόλος των οποίων είναι να εκφράζουν μέσα από τις πράξεις τους το DNA της bluegr, να είναι πρεσβευτές των αξιών και της κληρονομιάς μας και να ενεργούν ως "πράκτορες" που προωθούν την υπευθυνότητα και τη συμμετοχή. Παράλληλα, εντοπίζουν και διευκολύνουν την υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών για την ενδυνάμωση της κουλτούρας της εταιρείας, προωθούν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία σε όλες τις ομάδες και βοηθούν στη διάδοση των δράσεων μας.

Ίδρυμα Γ&Α Μαμιδάκη-bluegr Hotels & Resorts

Φέτος τον Οκτώβρη, 2-7/10, σε συνεργασία με τη We4All, το Branding Heritage, τους We Dive We Clean και το Άλμα Ζωής, διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη μας εβδομάδα εθελοντισμού στην Κρήτη, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήσαμε δράσεις στα ξενοδοχεία μας, δωρεές, ομιλίες ευαισθητοποίησης, καθαρισμούς βυθού και δασικής έκτασης, εργαστήριο και έκθεση υφαντικής, αλλά και δράσεις σε σχολεία, όπου μιλήσαμε με μαθητές για τη σημασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και της περιβαλλοντικής συνείδησης.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μέσω του μότο μας "b-green" καλλιεργούμε και προάγουμε το αίσθημα ευθύνης στους ανθρώπους μας και διοργανώνουμε περιβαλλοντικές εκδηλώσεις και δράσεις. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τους υπαλλήλους, τους επισκέπτες μας, τους συνεργάτες μας και τη τοπική κοινωνία, να συμμετάσχουν σε πρωτοβουλίες που προστατεύουν το περιβάλλον, όπως δράσεις εξοικονόμησης νερού και ενέργειας. Μέσω εκπαιδεύσεων και ενημερώσεων, αυξάνουμε την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων για όλα τα θέματα που βρίσκονται στην καρδιά της bluegr.

ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΑΜΙΔΑΚΗ

Το Ίδρυμα Γεωργίου και Αριστέας Μαμιδάκη ιδρύθηκε από την κα Τζίνα Μαμιδάκη ως φόρος τιμής στους γονείς της, θέλοντας η ίδια να συνεχίσει το φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο τους.

Ίδρυμα Γ&Α Μαμιδάκη-bluegr Hotels & Resorts

Ξεκινώντας από το 1988, με 3 πρωτοπόρα συμπόσια τέχνης που μετέτρεψαν το Minos Beach art hotel για ένα διάστημα σε εργαστήρι για πολλούς καλλιτέχνες, έχει χτίσει μια κληρονομιά που συνεχίζει να προσφέρει στη σύγχρονη δημιουργία. Ο Κήπος Γλυπτικής που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Minos Beach art απαριθμεί περισσότερα από 50 έργα σε μόνιμη έκθεση και εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με το έργο του νικητή του Βραβείου Τέχνης.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, εγκαινιάζουμε το νέο Residency Program του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη και θα καλωσορίσουμε τους πρώτους residents στην Κρήτη. Καθοδηγούμενοι από τη θεματική που έχουμε θέσει "Φροντίδα - Οικονομίες Ευδαιμονίας" και με τη βοήθεια των ερευνητών, ακαδημαϊκών και εικαστικών που έχουν προσκληθεί, οι residents θα εξερευνήσουν νέους τρόπους προσέγγισης και κατανόησης της φροντίδας (care).

Ίδρυμα Γ&Α Μαμιδάκη-bluegr Hotels & Resorts

Στην καρδιά του Ιδρύματος είναι επίσης η στήριξη και προώθηση της Αέναης Παιδείας, γι’ αυτό και έχουμε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα δημιουργίας σχολικών βιβλιοθηκών σε δημοτικά σχολεία του Αγίου Νικολάου. Πραγματοποιήσαμε ήδη την πρώτη βιβλιοθήκη το 2019 και συνεχίζουμε τώρα με τη δεύτερη.

Χωρίς να θυσιάζουμε την πολυτέλεια και την ποιότητα, έχουμε υιοθετήσει και καθιερώσει μια φιλοσοφία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που βασίζεται σε γερά θεμέλια αριστείας και ηθικής συμπεριφοράς, με αποκορύφωμα την αναγνώρισή μας το 2022 ως οργανισμού 5 αστέρων χρησιμοποιώντας το μοντέλο EFQM. Καθοδηγούμαστε σταθερά από θεμελιώδεις αξίες όπως η Ηθική, η Ακεραιότητα, η Υπευθυνότητα και η Δικαιοσύνη, υιοθετώντας τη ρήση του Αριστοτέλη "Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένα. Η Αριστεία δεν είναι πράξη, αλλά συνήθεια".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".