Ένα νέο bakery άνοιξε τις πόρτες του στην Αγ.Παρασκευή

Το "Τσόφλι" υπόσχεται να νοστιμεύει τα πρωινά μας!!!

tsofli

Άνοιξε στην Αγία Παρασκευή ένα νέο, αυθεντικό bakery, το τσόφλι, που υπόσχεται να νοστιμεύει τα πρωϊνά σας και όχι μόνο. 

Ο Μιχάλης Μπίας, ο ιθύνων νους του εγχειρήματος, έχει βάλει ως αποκλειστική προτεραιότητα την ποιότητα και την φρεσκάδα των προϊόντων, και γι’ αυτό άλλωστε ετοιμάζει και ψήνει καθημερινά όλα τα προϊόντα. Και τι θα βρείτε εκεί; Έκτος από το ψωμί με φυσικό προζύμι αργής ωρίμανσης, μερικές επιλογές είναι φρεσκοφουρνιστά κρουασάν, αλμυρή τάρτα με τραγανό μπισκότο, δροσερά σάντουιτς και focaccia με δεντρολίβανο και ντοματίνια. Όσοι έχουν αδυναμία σε πιο γλυκές γεύσεις δεν θα μείνουν παραπονεμένοι με τα προζυμένια soft cookies με μεγάλα κομμάτια σοκολάτας που λιώνουν στο στόμα, τα γλυκά feuilletée με μαρμελάδα φράουλα ή σοκολάτα, τα ρολά κανέλας ή πορτοκαλιού και τις vegan εκδοχές τους. Όλα τα προϊόντα έχουν ως βάση τους προζύμι αργής ωρίμανσης γεγονός που τα κάνει πιο εύπεπτα. Ο Μιχάλης με καταβολές από την λονδρενζική γαστρονομία και σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές, έχει ενσωματώσει στο μενού γευστικούς συνδυασμούς για όλα τα γούστα. 

Ευεργέτου Γιαβάση 13Α, Πλατεία Αγίας Παρασκευής | 210 6391546|  

instagram: tsofli.bakery 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Lidl Ελλάς διοργανώνει την πρώτη "Lidl Supplier Day" και ενδυναμώνει τη συνεργασία με τους προμηθευτές της

Η εταιρεία υποδέχτηκε στρατηγικούς συνεργάτες της, από την Ελλάδα και την Κύπρο, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις τρέχουσες επιδόσεις της εταιρείας, τα φιλόδοξα σχέδιά της σε θέματα βιωσιμότητας, ενώ έμφαση δόθηκε στον αναπόσπαστο ρόλο τους στην επίτευξη μελλοντικών στόχων.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μαγειρεύει για καλό σκοπό!

300 μερίδες φαγητού για τους άστεγους του Δήμου Αθηναίων από τους εθελοντές της ΑΒ Βασιλόπουλος.