Νέα βράβευση για την Kayak στα Chefs’ Choice Awards 2022!

Η Γεύση Λουκούμι Τριαντάφυλλο αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία Ice Cream & Sorbet

Kayak

Μέσα από μία μαγειρική διαδικασία "blind cooking”, οκτώ διακεκριμένοι Έλληνες Chef είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις βασισμένες σε επιλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Η Kayak συμμετείχε με το Λουκούμι Τριαντάφυλλο, μία άκρως δροσερή και ελληνική γεύση παγωτού, με λεπτεπίλεπτη αίσθηση και φίνο άρωμα από τριαντάφυλλο.

Οι σεφ της Κριτικής Επιτροπής έκαναν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα…Δημιούργησαν, δοκίμασαν και ομόφωνα συμφώνησαν για την ανωτερότητα και την ιδιαίτερη γεύση του παγωτού Kayak, επιβεβαιώνοντας πως μπορεί να πρωταγωνιστεί σε μία επαγγελματική κουζίνα.

Τη φετινή διοργάνωση των Chefs’ Choice Awards ανέλαβαν η Boussias και το Hotel & Restaurant Daily.

kayak.gr

Instagram @kayak.gr

Facebook @kayakicecream

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το Χαλάνδρι αποκτά το δικό του El Greco!

Το νέο κατάστημα της ταχύτατα ανερχόμενης αλυσίδας πιάνει πόστο στη Λεωφόρο Πεντέλης, προσθέτοντας ένα ακόμη σημείο στον χάρτη όπου η El Greco μάς προσφέρει καλό καφέ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/11/2025

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έξι βραβεία σε τρεις κορυφαίους θεσμο

Η εταιρεία βραβεύτηκε για τη σειρά Nature’s Promise, τη δέσμευσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας.

Διεθνής Διάκριση για τα Ella Resorts

Το Elissa Lifestyle Beach Resort βραβεύτηκε ως Adults Only - Global Winner στα World Luxury Hotel Awards 2025

River West: Ξεκινάμε τη μαγεία των γιορτών!

Δημιουργικό Halloween, φαντασμαγορική φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και κουκλοθεατρικά Τικ & Τέλα! Το River West στρώνει το χαλί για τον πιο χαρούμενο προχριστουγεννιάτικο μήνα, γεμάτο παιχνίδι και εκπλήξεις.