H we4all ενώνει τις δυνάμεις της με την ΕΥΔΑΠ

Μετατρέπουμε τους χάρτινους λογαριασμούς μας σε ψηφιακούς και πρασινίζουμε τα δάση μας

ευδαπ

Η we4all, o Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο Πλανήτης είναι το σπίτι μας, ενώνει τις δυνάμεις της με την ΕΥΔΑΠ (Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης), σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία με όραμα τη "θρέψη ενός καλύτερου πλανήτη".

Συγκεκριμένα, η ΕΥΔΑΠ και η we4all μετατρέπουν τους άλλοτε χάρτινους λογαριασμούς μας σε ψηφιακούς, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το οικολογικό αποτύπωμα μας στον πλανήτη και σώζοντας χιλιάδες δέντρα που κόβονται κάθε μήνα για την παραγωγή χαρτιού.

Μαζί θα κάνουμε το χαρτί οξυγόνο

Για κάθε 5 λογαριασμούς που μετατρέπονται σε ψηφιακούς, η ΕΥΔΑΠ και η we4all φυτεύουν  ένα δέντρο, δίνοντας στο χαρτί .. πνοή! Η συμμετοχή στη δράση είναι πολύ απλή: ακολουθείς τον σύνδεσμο της ΕΥΔΑΠ και μετατρέπεις εύκολα και γρήγορα τον λογαριασμό σου σε ψηφιακό. Βοηθάς με την πιο απλή κίνηση τον πλανήτη και τα δάση μας και γίνεσαι μέρος της μεγαλύτερης και σημαντικότερης αλλαγής.

Η σύμπραξη των δύο εταιρειών σηματοδοτεί μια  σημαντική πρωτοβουλία, η οποία πηγάζει από την ανάγκη να  ευαισθητοποιηθεί το κοινό και να αποτελέσει πηγή θετικής έμπνευσης  για ενεργή συμμετοχή σε δράσεις που βοηθούν την Ελλάδα, τη Φύση της, αλλά και τον Πλανήτη συνολικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".

Η The Walt Disney Company και το National Geographic γιορτάζουν το μήνα της γης με τη νέα παγκόσμια καμπάνια "το Σπίτι μας"

Η καμπάνια περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες περιεχομένου καθώς και τη συλλογή "το Σπίτι μας" που είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.