Νέο Pirulo Ocean Adventure : Ψάρωσες;

Tο νέο Pirulo Ocean Adventure, o πιο δροσιστικά φρουτένιος και καλοκαιρινός συνδυασμός έρχεται φέτος το καλοκαίρι στα πράσινα ψυγεία!

Pirulo Ocean

Η Froneri λανσάρει το νέο Pirulo Ocean Adventure και παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε μία υποβρύχια γευστική περιπέτεια ανάμεσα σε πολύχρωμα κοράλλια και χαμογελαστά ψάρια!

Αρωματικό σορμπέ τροπικών φρούτων και παγωτό βανίλια με σοκολάτα γάλακτος, συνδυάζονται μοναδικά σε ένα ξυλάκι που θα σου δώσει ενέργεια για ατελείωτο θαλασσινό παιχνίδι!

Και επειδή εννοείται λατρεύεις τις εκπλήξεις, το Pirulo Ocean Adventure έρχεται να ταράξει τα νερά σου με μία μοναδική έκπληξη. Μέσα στη συσκευασία μπορεί να κρύβεται ένα αξιαγάπητο ψάρι ή να κατασκοπεύει ένας άγριος καρχαρίας! Τι έκφραση όμως θα έχει το ψάρι κλόουν ή ο πονηρός καρχαρίας κανείς δε ξέρει και έτσι το κάθε ξυλάκι αποτελεί ένα διαφορετικό θαλάσσιο μυστήριο. Ο μόνος τρόπος για να γνωρίσεις και τους 6 νέους χαρακτήρες του καλοκαιριού είναι να ανοίξεις τη συσκευασία και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου με ένα Pirulo Ocean Adventure.

Τη μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη την αφήσαμε για το τέλος… Το νέο Pirulo Ocean Adventure είναι χωρίς γλουτένη και με την γνωστή ποιότητα της FRONERI, για ατελείωτη απόλαυση.

Ανακάλυψε και εσύ το νέο Pirulo Ocean Adventure στα πράσινα ψυγεία!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.