NEO ANTHΛIAKO ΠΡΟΣΩΠΟΥ UV FACE LUMINOUS630 SPF50

Προστατεύει την επιδερμίδα από την αντηλιακή ακτινοβολία, ενώ παράλληλα αποτρέπει και μειώνει εμφανώς τις πανάδες που προκαλούνται από τον ήλιο!

nivea

Ήλιος, καλοκαίρι και Ελλάδα, πάνε μαζί! Ειδικά, όσο πλησιάζουμε την καλοκαιρινή περίοδο, τόσο περισσότερο αυξάνεται και η διάθεση για εξορμήσεις κάτω από τις αχτίδες του ήλιου… στην πόλη, στην πλατεία, στο βουνό και, κυρίως, στη θάλασσα!  Ωστόσο, οι στιγμές που απολαμβάνουμε κάτω από τον ήλιο μπορεί να αποδειχθούν επιβλαβείς για την επιδερμίδα μας. Ειδικότερα, η επιδερμίδα στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και γι’ αυτό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κάνουν την εμφάνισή τους διάφορα ανεπιθύμητα σημάδια, οι λεγόμενες κηλίδες. Γι’ αυτό η αντηλιακή προστασία είναι πολύ σημαντική, ειδικά το καλοκαίρι. Τι γίνεται όμως για την πρόληψη των πανάδων; Και πως θα μπορούσε να γίνει ταυτόχρονα με την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία;

Σε αυτή την δύσκολή εξίσωση, δίνει φέτος τη λύση η NIVEA SUN, με το ΝΕΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, UV FACE LUMINOUS630 με SPF50. Η νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου συνδυάζει την υψηλή αντηλιακή προστασία, με την πρόληψη από τα σημάδια του ήλιου.

To NIVEA SUN UV LUMINOUS630 SPF50 προσφέρει υψηλής αποτελεσματικότητας αντηλιακή προστασία από τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες βλάβες την επιδερμίδας που προκαλούνται από τις ακτίνες UVA και UVB, ενώ προστατεύει και από την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας που προκαλείται από τον ήλιο. Παράλληλα αποτρέπει και μειώνει ορατά τις κηλίδες που προκαλούνται από τον ήλιο, χάρη στο πατενταρισμένο συστατικό Luminous630, χαρίζοντας μια ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα!

Η πατενταρισμένη σύνθεση LUMINOUS630 είναι το αποτέλεσμα 10 ετών σχολαστικής έρευνας. Το μόριο με αριθμό 630 αποδείχθηκε το πιο επιτυχημένο στη ρύθμιση της παραγωγής μελανίνης και επομένως στην πρόληψη, αλλά και μείωση των κηλίδων.

Και όπως αντηλιακό NIVEA SUN, έτσι και η νέα NIVEA SUN UV LUMINOUS630 SPF50, μυρίζει καλοκαίρι και η σύνθεσή της είναι ελαφριά και μη λιπαρή, με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε απαλή και αναζωογονημένη επιδερμίδα!

Μάθετε περισσότερα για τη νέα UV FACE LUMINOUS630 SPF50:

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ : Συνιστάται για όλους για κάθε τύπο και χρώμα επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας.

Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ : Είναι δανικό για καθημερινή χρήση, αφού έχει η συσκευασία του σε σωληνάριο των 40 ml, σας επιτρέπει να έχετε κάθε μέρα μαζί σας!

ΒΙΩΣΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ : Η σύνθεση του NIVEA SUN UV LUMINOUS630 SPF50, σέβεται τη θάλασσα αφού δεν περιέχει τα UV Φίλτρα Octinoxate, Oxybenzone & Octocrylene.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".