Για 7η χρονιά Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των "Φίλων της Μέριμνας"

Ένα ρούχο ή αξεσουάρ που δεν φορέσαμε (σχεδόν) ποτέ και το οποίο μπορεί να γίνει το αγαπημένο ενός άλλου ανθρώπου, είναι η σκέψη που κρύβεται πίσω από τη διοργάνωση του περίφημου πλέον Bazaar Ρούχων, από το μη κερδοσκοπικό Σωματείο “Φίλοι της Μέριμνας”.

μεριμνα

Ένα ρούχο ή αξεσουάρ που δεν φορέσαμε (σχεδόν) ποτέ και το οποίο μπορεί να γίνει το αγαπημένο ενός άλλου ανθρώπου, είναι η σκέψη που κρύβεται πίσω από τη διοργάνωση του περίφημου πλέον Bazaar Ρούχων, από το μη κερδοσκοπικό Σωματείο "Φίλοι της Μέριμνας”. Στόχος του ιδιαίτερα επιτυχημένου αυτού θεσμού, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 7 χρόνια ζωής, είναι να υποστηρίζει τους σκοπούς του Σωματείου.

Γι’ αυτό και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τα προγράμματα της "Μέριμνας", που αφορούν στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών τόσο σε σοβαρά άρρωστα παιδιά, όσο και σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν το πένθος ή μια αναπάντεχα τραυματική απώλεια.

Το φετινό Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων θα πραγματοποιηθεί́ από  22/6 έως 25/6, στο Πολεμικό Μουσείο, Ριζάρη 2, στην Αθήνα, προτείνοντας στους επισκέπτες του μια μεγάλη ποικιλία ανδρικών και γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας. 

Ανάμεσά τους, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, φουλάρια, καινούργια ή ελαφρά μεταχειρισμένα, όλα επιλεγμένα από τους φίλους της Μέριμνας ώστε να είναι σε άψογη κατάσταση και να εκφράζουν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Έτσι, θα δώσουν στους υποψήφιους αγοραστές τη χαρά να τα φορέσουν, προσφέροντας ταυτόχρονα ανακούφιση σε εκείνους που την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, καθώς και σεβασμό στο περιβάλλον μέσα από την ανακύκλωσή τους.

Σας περιμένουμε

Τετάρτη 22 Ιουνίου  2μ.μ. - 7 μ.μ.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 12μ.μ. - 7μ.μ.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 12π.μ. - 7μ.μ. &

Σάββατο 25 Ιουνίου 12μ.μ - 7 μ.μ

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός "Ευαγγελισμός", Πλησίον Polis Park  

Επικοινωνία: "Φίλοι της Μέριμνας": Καθημερινά 9.30-17.00, Τηλ. 210 6842833

info@friendsofmerimna.gr - https://www.friendsofmerimna.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Marketnews

ANEK LINES : Συνταξιδιώτης του Παγκόσμιου Τροπαιούχου Διονύση Ξένου

Η ANEK LINES στέκεται διαχρονικά στο πλευρό νέων αθλητών και ανανεώνει, για μία ακόμα χρονιά, την χορηγία του Έλληνα καρακατέκα Διονύση Ξένου, μετατρέποντας τα εμπόδια σε ευκαιρίες.

29/06/2022

ΜΟΝΚΕΥ 47: Μια νύχτα στο δάσος του Μέλανα Δρυμού με την υπογραφή του πιο ξεχωριστού super premium gin

Οι εκλεκτοί επισκέπτες του "The Monkey Wunderbar" ανακάλυψαν τα μυστικά του Monkey 47 σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

KORRES Eau de Toilette : Αύγουστος, Σίκινος, Κύμα, Ανάφη, Άνθος.

H APIVITA γιορτάζει το ελληνικό καλοκαίρι

H APIVITA εγκαινίασε και επίσημα το ελληνικό καλοκαίρι με ένα χαρούμενο πάρτι στην εξωτική αυλή της "Καραβαϊκής" στη Νέα Πεντέλη.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ MyETHNIKI ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Εθνική Ασφαλιστική καλωσορίζει το νέο μέλος της ψηφιακής της οικογένειας, εγκαινιάζοντας το νέο σύγχρονο portal πελατών της, MyEthniki.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… TRIUMPH SWIMWEAR!

Η νέα συλλογή Swimwear της Triumph SS22 με καινοτόμες τεχνολογίες κλέβει τις εντυπώσεις συνδυάζοντας μοναδικά την άνεση και το στυλ.