Για 7η χρονιά Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των "Φίλων της Μέριμνας"

Ένα ρούχο ή αξεσουάρ που δεν φορέσαμε (σχεδόν) ποτέ και το οποίο μπορεί να γίνει το αγαπημένο ενός άλλου ανθρώπου, είναι η σκέψη που κρύβεται πίσω από τη διοργάνωση του περίφημου πλέον Bazaar Ρούχων, από το μη κερδοσκοπικό Σωματείο “Φίλοι της Μέριμνας”.

μεριμνα

Ένα ρούχο ή αξεσουάρ που δεν φορέσαμε (σχεδόν) ποτέ και το οποίο μπορεί να γίνει το αγαπημένο ενός άλλου ανθρώπου, είναι η σκέψη που κρύβεται πίσω από τη διοργάνωση του περίφημου πλέον Bazaar Ρούχων, από το μη κερδοσκοπικό Σωματείο "Φίλοι της Μέριμνας”. Στόχος του ιδιαίτερα επιτυχημένου αυτού θεσμού, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 7 χρόνια ζωής, είναι να υποστηρίζει τους σκοπούς του Σωματείου.

Γι’ αυτό και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τα προγράμματα της "Μέριμνας", που αφορούν στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών τόσο σε σοβαρά άρρωστα παιδιά, όσο και σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν το πένθος ή μια αναπάντεχα τραυματική απώλεια.

Το φετινό Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων θα πραγματοποιηθεί́ από  22/6 έως 25/6, στο Πολεμικό Μουσείο, Ριζάρη 2, στην Αθήνα, προτείνοντας στους επισκέπτες του μια μεγάλη ποικιλία ανδρικών και γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας. 

Ανάμεσά τους, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, φουλάρια, καινούργια ή ελαφρά μεταχειρισμένα, όλα επιλεγμένα από τους φίλους της Μέριμνας ώστε να είναι σε άψογη κατάσταση και να εκφράζουν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Έτσι, θα δώσουν στους υποψήφιους αγοραστές τη χαρά να τα φορέσουν, προσφέροντας ταυτόχρονα ανακούφιση σε εκείνους που την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, καθώς και σεβασμό στο περιβάλλον μέσα από την ανακύκλωσή τους.

Σας περιμένουμε

Τετάρτη 22 Ιουνίου  2μ.μ. - 7 μ.μ.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 12μ.μ. - 7μ.μ.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 12π.μ. - 7μ.μ. &

Σάββατο 25 Ιουνίου 12μ.μ - 7 μ.μ

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός "Ευαγγελισμός", Πλησίον Polis Park  

Επικοινωνία: "Φίλοι της Μέριμνας": Καθημερινά 9.30-17.00, Τηλ. 210 6842833

info@friendsofmerimna.gr - https://www.friendsofmerimna.gr/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".

Η THE WALT DISNEY COMPANY ΚΑΙ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ"

Η καμπάνια περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες περιεχομένου καθώς και τη συλλογή "το Σπίτι μας" που είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.

Η νέα εποχή της Taft από τον Schwarzkopf!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Το πιο iconic Street Runway Show από τα adidas Originals

Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς, με ένα Fashion Show που εξελίχθηκε στο απόλυτο Block Party!