ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ο ΟΜΙΛΟΣ FF GROUP ΜΕ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Ο Όμιλος FF Group, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξής του, εγκαινιάζει δύο νέα καταστήματα Collective Sports στο Περιστέρι και τον Βόλο, καθώς και ένα νέο corner Folli Follie εντός του πολυκαταστήματος Notos Galleries στην Αθήνα.

ffgroup

Ένας ακόμη νέος προορισμός shopping στο κέντρο της Αθήνας προστίθεται στο δίκτυο της Folli Follie. Οι σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν την μόδα μπορούν πλέον να ανακαλύψουν, στο corner του πολυκαταστήματος Notos Galleries, νέες και αγαπημένες συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ με την υπογραφή Folli Follie. Αποχρώσεις του λευκού και του rose gold μονοπωλούν αισθητικά στο νέο fashion εκλεπτυσμένο corner, αντικατοπτρίζοντας την ενέργεια και τον λαμπερό χαρακτήρα του brand.

Δύο καταστήματα Collective Sports, που πρόσφατα άνοιξαν τις πόρτες τους, προστίθενται στο δίκτυο του επιτυχημένου fashion concept Collective και αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για sportswear & athleisure. Οι λάτρεις της άθλησης μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ανδρικών, γυναικείων και παιδικών προϊόντων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ από τα πιο δημοφιλή brand παγκοσμίως, όπως Nike, Under Armour και Adidas. Συνολικά, ο Όμιλος FF Group, λειτουργεί σήμερα στην Ελλάδα εννέα καταστήματα Collective, επτά καταστήματα Collective Sports, τρία καταστήματα Collective Underwear, ένα κατάστημα Collective Resort καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα collectiveonline.com. Επίσης, το σήμα Collective έχει παρουσία με έξι καταστήματα στη Βουλγαρία, πέντε στη Ρουμανία και ένα στην Κύπρο.

#FFGroup #FolliFollie #CollectiveStores

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.