ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΛΕΞΕΙΣ

Με οκτώ λέξεις κλειδιά, το Aria d'Italia, αφηγείται τις προσωπικές και επαγγελματικές ιστορίες νέων καλλιτεχνών, επιχειρηματιών και τεχνιτών που εκπροσωπούν το πάθος για την ουσία της ιταλικής κουλτούρας και ταυτότητας.

tods

Aria d'Italia, ένα project που υμνεί τον σύγχρονο ιταλικό τρόπο ζωής και τις αξίες του σε κάθε πτυχή της ζωής από τις απολαύσεις του τραπεζιού μέχρι και την τέχνη και την αγάπη για τις παραδόσεις και το ταλέντο πάντα με πάθος για ποιότητα. Μια αρμονική σκέψη και πράξη, που ξεπερνά την εθνικότητα και μπορεί να ενστερνιστεί από όλους.

Με οκτώ λέξεις κλειδιά, το Aria d'Italia, αφηγείται τις προσωπικές και επαγγελματικές ιστορίες νέων καλλιτεχνών, επιχειρηματιών και τεχνιτών που εκπροσωπούν το πάθος για την ουσία της ιταλικής κουλτούρας και ταυτότητας.

Η αποκάλυψη του project θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετικές πλατφόρμες. Θα κυκλοφορήσει ανά κεφάλαιο, μέσα από βίντεο και φωτογραφίες στα ψηφιακά κανάλια του Οίκου Tod σε μορφή ντοκιμαντέρ σε επεισόδια.

Ένα πραγματικό ψηφιακό ταξίδι στο συναίσθημα μιας νέας γενιάς Ιταλών, γεμάτων δημιουργικότητα, ικανών να ανακαλύψουν την κληρονομιά μέσα από καινοτόμες επιχειρηματικές και καλλιτεχνικές ιδέες.

Τον Σεπτέμβριο, οι λέξεις και οι εικόνες του Aria d'Italia θα συγκεντρωθούν σε ένα βιβλίο που θα εκδοθεί σε συνεργασία με τη Rizzoli International.

www.tods.com

#Tods

#TodsAriadItalia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Marketnews

ANEK LINES : Συνταξιδιώτης του Παγκόσμιου Τροπαιούχου Διονύση Ξένου

Η ANEK LINES στέκεται διαχρονικά στο πλευρό νέων αθλητών και ανανεώνει, για μία ακόμα χρονιά, την χορηγία του Έλληνα καρακατέκα Διονύση Ξένου, μετατρέποντας τα εμπόδια σε ευκαιρίες.

29/06/2022

ΜΟΝΚΕΥ 47: Μια νύχτα στο δάσος του Μέλανα Δρυμού με την υπογραφή του πιο ξεχωριστού super premium gin

Οι εκλεκτοί επισκέπτες του "The Monkey Wunderbar" ανακάλυψαν τα μυστικά του Monkey 47 σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

KORRES Eau de Toilette : Αύγουστος, Σίκινος, Κύμα, Ανάφη, Άνθος.

H APIVITA γιορτάζει το ελληνικό καλοκαίρι

H APIVITA εγκαινίασε και επίσημα το ελληνικό καλοκαίρι με ένα χαρούμενο πάρτι στην εξωτική αυλή της "Καραβαϊκής" στη Νέα Πεντέλη.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ MyETHNIKI ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Εθνική Ασφαλιστική καλωσορίζει το νέο μέλος της ψηφιακής της οικογένειας, εγκαινιάζοντας το νέο σύγχρονο portal πελατών της, MyEthniki.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… TRIUMPH SWIMWEAR!

Η νέα συλλογή Swimwear της Triumph SS22 με καινοτόμες τεχνολογίες κλέβει τις εντυπώσεις συνδυάζοντας μοναδικά την άνεση και το στυλ.