" Όλη η παράδοση μπροστά μου!"

Στον αέρα βρίσκεται ήδη η τηλεοπτική καμπάνια για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΣΤΑΜΟΥ με την υπογραφή της SOLID HAVAS.

stamouu

H εταιρεία ΣΤΑΜΟΥ, με ιστορία που ξεκινά από το 1964, έχοντας αποκτήσει νέα δυναμική, 23 Γαλακτοπωλεία και σημαντική παρουσία στο Super Market, φημίζεται για το φρέσκο γάλα της και τα αγνά παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως γιαούρτι, επιδόρπια, παγωτό, γλυκά που φτιάχνονται αποκλειστικά με φρέσκο ελληνικό γάλα ημέρας!

 Όλη η αγάπη για το γάλα, η μαστοριά, η τέχνη, η γεύση,  η καθημερινή προσήλωση στο εργαστήρι  ΣΤΑΜΟΥ είναι και η κεντρική ιδέα της καμπάνιας. Πρόκειται για μία ατμοσφαιρική ταινία που επικεντρώνεται στην αγάπη και το μεράκι της εταιρείας ΣΤΑΜΟΥ να παράγει αυθεντικά, παραδοσιακά προϊόντα από φρέσκο ελληνικό γάλα ημέρας με την ίδια συνταγή και γεύση όπως παλιά.

Μπροστά στα μάτια μας, λοιπόν, παρασκευάζονται από το χάραμα και με φρέσκο γάλα, παραδοσιακά αυθεντικά γιαούρτια με πέτσα, πληθωρικές κρέμες και αρωματικά ρυζόγαλα. Γιατί αυτό είναι και το line της ταινίας: ΣΤΑΜΟΥ. Όλη η παράδοση μπροστά μου!

 Η παραγωγή είναι της Feelme με σκηνοθέτη τη Μαρία Σκόκα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.