" Όλη η παράδοση μπροστά μου!"

Στον αέρα βρίσκεται ήδη η τηλεοπτική καμπάνια για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΣΤΑΜΟΥ με την υπογραφή της SOLID HAVAS.

stamouu

H εταιρεία ΣΤΑΜΟΥ, με ιστορία που ξεκινά από το 1964, έχοντας αποκτήσει νέα δυναμική, 23 Γαλακτοπωλεία και σημαντική παρουσία στο Super Market, φημίζεται για το φρέσκο γάλα της και τα αγνά παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως γιαούρτι, επιδόρπια, παγωτό, γλυκά που φτιάχνονται αποκλειστικά με φρέσκο ελληνικό γάλα ημέρας!

 Όλη η αγάπη για το γάλα, η μαστοριά, η τέχνη, η γεύση,  η καθημερινή προσήλωση στο εργαστήρι  ΣΤΑΜΟΥ είναι και η κεντρική ιδέα της καμπάνιας. Πρόκειται για μία ατμοσφαιρική ταινία που επικεντρώνεται στην αγάπη και το μεράκι της εταιρείας ΣΤΑΜΟΥ να παράγει αυθεντικά, παραδοσιακά προϊόντα από φρέσκο ελληνικό γάλα ημέρας με την ίδια συνταγή και γεύση όπως παλιά.

Μπροστά στα μάτια μας, λοιπόν, παρασκευάζονται από το χάραμα και με φρέσκο γάλα, παραδοσιακά αυθεντικά γιαούρτια με πέτσα, πληθωρικές κρέμες και αρωματικά ρυζόγαλα. Γιατί αυτό είναι και το line της ταινίας: ΣΤΑΜΟΥ. Όλη η παράδοση μπροστά μου!

 Η παραγωγή είναι της Feelme με σκηνοθέτη τη Μαρία Σκόκα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

ΤΑ BATH & BODY WORKS ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο απόλυτος αρωματικός προορισμός, ήρθε στην Ελλάδα με δύο νέα φυσικά καταστήματα στο The Mall Athens και το notos Θεσσαλονίκης.

"ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ" Η νέα ταινία του Βασίλη Μαζωμένου

Πρεμιέρα στην Αθήνα την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις αίθουσες STUDIO New Star Art Cinema & ΑΝΔΟΡΑ.

Η Aveda ανακοινώνει την πιστοποίηση B Corp™, αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή της εδώ και πάνω από 40 χρόνια στη φροντίδα του πλανήτη

Η Aveda, παγκόσμιος ηγέτης στη βιωσιμότητα και Vegan μάρκα περιποίησης μαλλιών, εντάσσεται στις επιχειρήσεις που θέτουν υψηλά standards κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιδόσεων, διαφάνειας και υπευθυνότητας.

H Lidl Ελλάς σταθερά "Κορυφαίος Εργοδότης" στην Ελλάδα

Η βράβευση για 7η συνεχόμενη χρονιά αποτελεί απόδειξη της συστηματικής προσπάθειας για την εξασφάλιση ενός περιβάλλοντος εργασίας με επίκεντρο τους ανθρώπους.