Βιβλιοπαζάρι στην Άγρα

Τετρακόσιοι τίτλοι μισοτιμής στο παζάρι του γνωστού εκδοτικού οίκου. Διακοπές έρχονται, στις 5-7/6 περάστε για βιβλιο-προμήθειες.

Βιβλιοπαζάρι στην Άγρα

Πεζογραφία, αστυνομικά, ποίηση, αρχαία ελληνική και βυζαντινή γραμματεία, φωτογραφικά και καλλιτεχνικά λευκώματα, εκδόσεις για παιδιά: για όλους έχει κάτι στο θερινό παζάρι των εκδόσεων Άγρα. Στις 5-7/6, το φιλόξενο στέκι τους στα Εξάρχεια (Ζωοδόχου Πηγής 99) θα έχει βιβλιογιορτή. Τετρακόσιοι τίτλοι θα διατίθενται με 50% έκπτωση, καλύτερες τιμές θα γίνονται και στα υπόλοιπά τους βιβλία, ενώ επιπλέον θα δωρίζουν αφίσες, νέους σελιδοδείκτες, φυλλάδια και κάποιους επιλεγμένους τίτλους βιβλίων.

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

5 highlights του Athens City Festival που δεν πρέπει να χάσετε

"Σκαλίζοντας" το πολυδιάστατο πρόγραμμα του φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων, που φέτος φέρνει 200+ εκδηλώσεις στις γειτονιές της πόλης (1/5-1/6), μαζέψαμε πέντε must-see events.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
01/05/2025

Μάιος στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Afrofitness, πατίνια, φεστιβάλ και ό,τι μπορείς να κάνεις αυτόν τον Μάιο στο αγαπημένο τοπόσημο της Κυψέλης.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Πάνω από 200 δωρεάν ανοιξιάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα

Η Αθήνα γεμίζει από μουσική, τέχνη και πολιτισμό, προσφέροντας στους κατοίκους και επισκέπτες της την ευκαιρία να ζήσουν την πόλη με έναν διαφορετικό τρόπο, μέσα από δωρεάν και ανοιχτές εκδηλώσεις.

Τελικά, πόσο ακριβό καφέ πίνουμε στην Αθήνα;

Εκεί πίνουν τον ακριβότερο καφέ στην Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνα - ποια η θέση της Ελλάδας στη λίστα;

Τη φετινή Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς δεν τη χάνεις

Το σημείο αναφοράς για την ελληνική ανθοκομία επέστρεψε.

Μαθαίνουμε για τους σεισμούς και τα ηφαίστεια στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Ανακαλύπτοντας τα μυστικά των σεισμών και ηφαιστείων μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες και πειράματα.