Μουμούρη Ευαγγελία
2023
Το έκτο πάτωμα
Η υπόθεση του έργου διαχρονική και ιδιαίτερα επίκαιρη σήμερα. Την δεκαετία του ’30 οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στο Παρίσι, ζουν χτυπημένοι από την κρίση της εποχής. Η καθημερινότητα των ενοίκων του έκτου Πατώματος, ξεδιπλώνεται μέσα από τους έρωτες, τις συγκρούσεις, τους ατελείωτους καυγάδες, τα συνεχή περιστατικά, αλλά και τα όνειρα που κάνει ο καθένας για την ζωή του. Όνειρα μικρά και μεγάλα, όνειρα που δίνουν σε κάθε άνθρωπο τη δύναμη να αντέξει τις δυσκολίες της καθημερινότητάς. Μόνο που μέσα στην πορεία του έργου, οι ήρωες θα συνειδητοποιήσουν ότι πάνω και πέρα από τα όνειρα -που δυστυχώς τόσο σπάνια γίνονται πραγματικότητα- υπάρχει η αγάπη, η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η αίσθηση ότι παραμένουμε ενωμένοι απέναντι σε κάθε δυσκολία. Και μόνο μέσα από αυτή την αίσθηση μπορούμε να βγούμε αληθινοί νικητές στο παιχνίδι της ζωής. Στην παράσταση ακούγονται τα αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου «Τι ώρα είναι, τι μέρα είναι και ποιά χρονιά», «Το τραγούδι της κουτσομπόλας», «Το τραγούδι της ζήλειας», «Η κουπαστή» κ.ά.
2021
Κάποτε στον Βόσπορο
Η ιστορία των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης που εκδιώχθηκαν κατά τα Σεπτεμβριανά του 1955 από τις τουρκικές αρχές ζωντανεύει με άξονα τις μουσικές και τα τραγούδια της εποχής.
2019
Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει
Ο αυτοσχεδιασμός συνδυάζεται με την επιτυχημένη γαλλική κωμωδία της Κάρολ Γκριπ «Μου αρέσει πραγματικά τι κάνεις», με αποτέλεσμα μια διαφορετική παράσταση κάθε φορά.
2014
Priscilla, η βασίλισσα της ερήμου
Δύο drag queens και μία τρανσέξουαλ ταξιδεύουν στην αυστραλιανή έρημο με σκοπό να συναντήσουν τoν γιο της μιας από αυτές, ενώ παράλληλα παρουσιάζουν το σόου τους, πράγμα που αποδεικνύεται ριψοκίνδυνο
2013
Πάμε απ’ την αρχή;
Ένας άντρας και μια γυναίκα αρνούνται να υποταχτούν σε μια καθημερινότητα που έχει φιμώσει την ψυχή τους, ξαναμετρούν τα όριά τους και –έξω από τον «παράδεισο»– προσπαθούν να τα ορίσουν όλα από την αρχή