Δύο οικοδεσπότες από τα παλιά

Ο Chris Rock και ο Ricky Gervais επιστρέφουν ως οικοδεσπότες στα Όσκαρ και τις Χρυσές Σφαίρες αντίστοιχα.

Δύο οικοδεσπότες από τα παλιά

Μια βδομάδα μετά την ανακοίνωση της Ακαδημίας ότι ο Chris Rock θα παρουσιάσει τα Όσκαρ, η απόφαση της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA) να ξαναδώσει το ρόλο του οικοδεσπότη των Χρυσών Σφαιρών στον Ricky Gervais μοιάζει με ρίξιμο του γαντιού. Με την επιλογή τους, οι δύο οργανώσεις φαίνεται να κοντράρονται στον παράγοντα της πρόκλησης, που θα προσελκύσει τηλεθεατές και buzz στα social media – διακινδυνεύοντας ακόμη και να βρεθούν στο στόχαστρο των δύο κωμικών.

Στα Όσκαρ του 2005, ο Chris Rock ξεκινούσε το μονόλογό του παρατηρώντας έκπληκτος ότι υπήρχαν τέσσερις υποψήφιοι Αφροαμερικανοί ηθοποιοί:



Στους δικούς του μονολόγους, ο Ricky Gervais ήταν ακόμη πιο καυστικός με την HFPA:





Επίσης και οι δύο σχολίασαν με διόλου κολακευτικό τρόπο υποψήφιους ηθοποιούς και ταινίες. Αυτό ίσως επιζητούν η Ακαδημία και η HFPA (και σίγουρα το Twitter που στήνει πάρτι με κάθε προσβλητικό σχόλιο), μαζί με την τόνωση της τηλεθέασης. Ο Chris Rock παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Neil Patrick Harris που έριξε τα περσινά νούμερα στο χαμηλότερο της εξαετίας, ενώ ο Ricky Gervais πρέπει να διατηρήσει τις καλές επιδόσεις της Tina Fey και της Amy Poehler, οι οποίες το 2014 έφεραν τα μεγαλύτερα νούμερα δεκαετίας (η φετινή τελετή ήταν πεσμένη κατά 8% στο σύνολο).

Αν και η κόσμια εμφάνιση του Andy Samberg στα Emmys μας έκανε να πιστεύουμε ότι η ηπιότητα θα επέστρεφε στις τελετές, τώρα περιμένουμε να δούμε ποιος από τους δύο θα είναι πιο αμφιλεγόμενος και προσβλητικός. Μας προετοίμασε άλλωστε και ο Ricky Gervais με αυτό το tweet:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.