Χριστουγεννιάτικες παιδικές παραστάσεις για όλα τα γούστα

Θεατρικές παραστάσεις με χριστουγεννιάτικη θεματολογία για μικρούς θεατρόφιλους αλλά και για όλη την οικογένεια μας περιμένουν στις σκηνές της πόλης – από Καραγκιόζη και μιούζικαλ μέχρι κλασικές ιστορίες των γιορτών, κουκλοθέατρο και ολοκαίνουργια παραμύθια.

Η βαλίτσα της Ουρανίας Σελέστ Νίκος Καρανικόλας©

Κλασικοί των γιορτών κι αγαπημένοι

Δύο είναι οι πιο αγαπημένοι ήρωες αυτής της εποχής. Ο Καρυοθραύστης και ο Σκρουτζ. Για 6η χρονιά τα "Χριστούγεννα του Σκρουτζ" (έως 15/1) της Γιούλης Ηλιοπούλου παίζονται στο Ιντεάλ με ατμόσφαιρα εποχής και τον Τάκη Παπαματθαίου στο ρόλο του εμβληματικού φιλάργυρου της λογοτεχνίας. Τον ήρωα από τη "Χριστουγεννιάτικη ιστορία" του Ντίκενς υποδύεται και ο Σπύρος Μπιμπίλας στο "Σκρουτζ The Musical" (έως 8/1) που επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά στο Ακροπόλ με ανανεωμένο θίασο: Μπέσυ Μάλφα,  Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Άρης Μακρής, κ.ά. Ο Δημήτρης Πλειώνης και η ομάδα Τόπι ζωντανεύουν και πάλι τον "Καρυοθραύστη" στο Bios (έως 15/1), στη θεατρική μεταφορά του παραμυθιού του Ε.Τ.Α. Χόφμαν που περιγράφει μια Παραμονή Χριστουγέννων πέρα από κάθε φαντασία με μουσική του Τσαϊκόφσκι, ενώ την κλασική ιστορία διασκευάζει και η Τούλα Ζαχαριουδάκη με την Παιδική Σκηνή Ονειροπόληση στο θέατρο Βρετάνια (έως 8/1). Η θεατρική ομάδα του Νίκου Καμτσή, Αερόπλοιο, παρουσιάζει στο Πεδίον του Άρεως στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής, σε δική του σκηνοθεσία, την διαδραστική παράσταση "Ρούντολφ ο τραγουδιστής αλλά… της όπερας" με διασκευασμένα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πρωταγωνιστή τον Ρούντολφ, ο οποίος αποφασίζει να αλλάξει καριέρα και να στραφεί στο κλασικό τραγούδι (31/12, 4/1).

Χριστούγεννα του Σκρουτζ
"Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ"

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στα νότια

Στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος", η Σοφία Βγενοπούλου σκηνοθετεί το νέο θεατρικό του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη "Η βαλίτσα της Ουρανίας Σελέστ" (έως 6/1, με συνθήκες προσβασιμότητας 28-29/12, 3-4/1). Η Έλενα Τοπαλίδου αναλαμβάνει το ρόλο της διάσημης συγγραφέως που καταφθάνει από το Παρίσι για να φιλοξενηθεί στο σπίτι του αγαπημένου της ανιψιού. >> φωτό εξωφύλλου

Γιώργος Χατζηπαύλου stand up comedy
"Comedy club για παιδιά: Xmas special"

Το μοναδικό stand up comedy για παιδιά

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου δίνει για ακόμα μία χρονιά ραντεβού με τα παιδιά στο Μέγαρο Μουσικής με το "Comedy club για παιδιά: Xmas special", το οποίο έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα 10.000 θεατές. Η σχέση με τους γονείς, το σχολείο, τους φίλους, κι άλλα θέματα που αφορούν τα παιδιά αποτελούν τους βασικούς άξονες της παράστασης που αντιμετωπίζει τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους (έως 8/1). 

Ροκ καλικάντζαροι
"Ροκ καλικάντζαροι"

Ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά και οι καλικάντζαροι στη σκηνή

Στο Μέγαρο Μουσικής, ο Πέτρος Καφαντόγιας μάς εξηγεί το πραγματικό νόημα των γιορτών στη "Μαγική καμινάδα των Χριστουγέννων" μέσα από τη διαμάχη ενός καλικάντζαρου με έναν Χιονάνθρωπο (25-30/12). Στα "Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα" (έως 26/12) η ομάδα των Πέντε Εποχών επιστρέφει στο θέατρο 104 με ένα ταξίδι στον Βόρειο Πόλο και πρωταγωνιστές τα ξωτικά, δύο μάγισσες και τον Άγιο Βασίλη, τον οποίο ψάχνει να βρει απεγνωσμένα ο μικρός ήρωας που δημιούργησε η Άννα-Σεβαστή Τζίμα για τις Μορφές Έκφρασης στην μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση "Πού ζει ο Άγιος Βασίλης" (έως 4/1). Στο ίδιο πνεύμα η ομάδα υποδέχεται τους σκανταλιάρηδες "Ροκ καλικάντζαρους" (έως 4/1) που διαταράσουν τα πάντα με τις "Καλικαντζαροζαβολιές" τους (έως 2/1), αλλά και τρία παιχνιδιάρικα ξωτικά που γλιστρούν σε ένα παιδικό δωμάτιο για να κάνουν αταξίες στο "Λαλαλίλαλο!" (έως 4/1). Στο θέατρο Πρόβα, ο Αντώνης Ζιώγας παρουσιάζει σε δικό του κείμενο και συν-σκηνοθεσία με την Κοραλία Τσόγκα την ιστορία ενός κοριτσιού που ζητάει από τον μπαμπά της να της αγοράσει τα Χριστούγεννα, με συνέπεια να ξεχυθούν καλικάντζαροι σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας "Χριστουγεννιάτικους μπελάδες" (έως 8/1). Το "Χριστουγεννιάτικο μυστικό" του Άγγελου Ανδρεόπουλου σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος στο Θέατρο Αλκμήνη (έως 8/1), σε ένα σύγχρονο παραμύθι που ενώνει γνωστούς ήρωες. Τέλος, η ομάδα Κοπέρνικος βρίσκει και φέτος "Ένα ξωτικό στην πόρτα μου" στο θέατρο Olvio (έως 6/1), σε κείμενο των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη και σκηνοθεσία του Γκάυ Στεφάνου. 

Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη
©Giorgos Giannopoulos
"Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη"

Καραγκιόζης σε xmas εκδοχή

Ο Ηλίας Καρελλάς γιορτάζει τα "Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο Παρίσι" στο Μέγαρο Μουσικής (έως 7/1) με συμμάχους την Τζώρτζια Κεφαλά και τον Φάνη Παυλόπουλο σε ένα πρωτότυπο fusion ελληνικής παράδοσης και γαλλικής κουλτούρας. Το καθιερωμένο μας ραντεβού με τις Φιγούρες & Κούκλες στο χώρο τους στο Παλαιό Φάληρο ανανεώνει ο Τάσος Κώνστας με τα "ΚαραγκιοζοΧριστούγεννα μετά μουσικής παραδοσιακά", συνοδεία του μουσικού Ηλία Μαρκαντώνη (έως 2/1). Ο γνωστός ως άνθρωπος-ορχήστρα, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μας περιμένει και φέτος στο στέκι του στο Μαρκόπουλο με παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα στην παράσταση με τίτλο "Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Καραγκιόζη" (έως 2/1). Η οικογένεια καραγκιοζοπαικτών Σπυρόπουλου παρουσιάζει τον "Καραγκιόζη και το θαύμα των Χριστουγέννων” στον κινηματογράφο Αελλώ Cinemax (έως 1/1). Μια νέα μουσικοθεατρική παράσταση θεάτρου σκιών με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα της λαϊκής παράδοσης, τεράστιες φιγούρες, εντυπωσιακά εφέ, τον Κώστα Σπυρόπουλο πίσω από τον μπερντέ, τον Σωτήρη Παπατραγιάννη από την Kompania στο τραγούδι και τον ηθοποιό Τάκη Βαμβακίδη στο ρόλο του Καραγκιόζη μπροστά από το πανί, ο οποίος θα μοιράσει δώρα και θα βγάλει φωτογραφίες με τα παιδιά.

Παραμυθοχώρα
Παραμυθοχώρα

Μαριονέτες και κουκλοθέατρο με γιορτινή διάθεση

Στο Εργαστήρι Μαιρηβή, η γνωστή κουκλοπαίκτρια Μαιρηβή Γεωργιάδου διασκευάζει και σκηνοθετεί τους "Τρεις χιονάνθρωπους”, μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Μίλαν Πάβλικ που μιλάει για τη φιλία και τη συνεργασία, σε μουσική Λουκιανού Κηλαηδόνη, συνθέτοντας τεχνικές μαύρου θεάτρου και κουκλοθεάτρου με ένα ιδιαίτερο είδος κούκλας, τις μαρότες (έως 26/12). Η Κιβωτός των Μύθων μας δίνει ραντεβού στο θέατρο 104 με το "Τικ και Τέλα: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το χιόνι" (έως 8/1), δύο διαδραστικές χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Τικ και της Τέλα, εμπνευσμένες από τις τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ, ενωμένες σε μία παράσταση με χειροποίητες κούκλες μαρότ, πολύχρωμα σκηνικά και μουσική. Το Baby Θέατρο της Ιρίνα Μπόικο παρουσιάζει για άλλη μια χρονιά στο Olvio τα "Μαγικά στολίδια" (έως 26/12) των χριστουγέννων που αποκτούν μαγικές ιδιότητες σε μια παράσταση με ηθοποιούς, κούκλες, μουσική, χορό και παιχνίδια.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Χριστουγεννιάτικα παιχνιδομαγέματα

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 80 '

Τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ζωντανεύουν και χοροπηδάνε και τον κόσμο όλο χαλάνε, σε μια διαδραστική παράσταση-παιχνίδι για 9η χρονιά.

Ρούντολφ ο τραγουδιστής αλλά… της όπερας

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 60 '

Ο Ρούντολφ αποφασίζει να αλλάξει καριέρα και να γίνει τραγουδιστής της όπερας σε μια διαδραστική παράσταση με διασκευασμένα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Καλικαντζαροζαβολιές

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 60 '

Ο τρομερός αρχηγός των Καλικαντζάρων ο Μανδρακούκος αποφασίζει να κάνει όλα τα παιδιά καλικαντζάρους. Σκοπός του είναι, όπως κάθε χρόνο, να κόψει το δέντρο της ζωής και να κάνει τους ανθρώπους άνω κάτω με τις ζαβολιές του! Θα τα καταφέρει όμως; Στο δεύτερο μέρος της παράστασης, οι μικροί θεατές θα παρακολουθήσουν το παραδοσιακό παραμύθι της Μάρως και της Κάκως που συνάντησαν τους καλικάντζαρους στον μύλο και θα ανακαλύψουν ότι η καλοσύνη έχει πάντα μεγαλύτερη δύναμη από τη ζήλια, τον φθόνο και την κακία.

Ένα ξωτικό στην πόρτα μου

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 65 '

Μέσα από δράση, μουσική και τραγούδι, η ομάδα Κοπέρνικος μαθαίνει στα παιδιά το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

Πού ζει ο Άγιος Βασίλης;

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 60 '

Τρία ταχυδρομικά κουτιά λίγο πριν την νύχτα των Χριστουγέννων έχουν βγει στην πόλη και μαζεύουν τα τελευταία γράμματα για τον Άγιο Βασίλη. Ένα παιδί διστάζει να στείλει το γράμμα του και χάνει την τελευταία ευκαιρία. Όμως, επειδή στη χώρα των Χριστουγέννων όλα είναι μαγικά, ένα τρένο θα το βοηθήσει να φτάσει έξω από την πόρτα του. Τι θα γίνει όταν ο Άγιος Βασίλης διαβάσει τι λέει το γράμμα; Και πού στ’αλήθεια τελικά βρισκόταν το σπίτι του; Η παράσταση είναι διαδραστική και εμπεριέχει βιωματικό παιχνίδι και ζωντανή μουσική: κιθάρες (ηλεκτροακουστική και ηλεκτρική), φλογέρα, διάφορα κρουστά, ξυλόφωνα και μεταλλόφωνα.

Μαγικά στολίδια

  • Κουκλοθέατρο
  • Διάρκεια: 40 '

Τα στολίδια των χριστουγέννων αποκτούν μαγικές ιδιότητες σε μια παράσταση με ηθοποιούς, κούκλες, μουσική, χορό και παιχνίδια.

Οι τρεις χιονάνθρωποι

  • Θέατρο Κούκλας
  • Διάρκεια: 60 '

Κουκλοθεατρική παράσταση με τεχνικές μαύρου θεάτρου βασισμένη στο έργο για κουκλοθέατρο του Μίλαν Πάβλικ που μιλάει για τη φιλία και τη συνεργασία.

Η μαγική καμινάδα των Χριστουγέννων

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 50 '

Ο καλικάντζαρος Τζο παρουσιάζει στο συμβούλιο την καλύτερη σκανταλιά έτσι ώστε οι καλικάντζαροι να αρπάξουν επιτέλους τα δώρα από τον Άϊ Βασίλη πριν καταφέρει να τα παραδώσει στα παιδιά, στη διαδραστική παράσταση για το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

Καρυοθραύστης

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 70 '

Η μαγική ιστορία της Κλάρας, ένα όνειρο ή πραγματικότητα… Παραμονή Χριστουγέννων , προσμονή για το άνοιγμα των δώρων και ανάμεσα σε όλα ένας καρυοθραύστης. Η μάχη με την βασίλισσα των ποντικιών, τα μάγια που λύθηκαν μετά την μάχη και το απίστευτο ταξίδι στο κόσμο των ζαχαρωτών.. Και χορός με την μουσική του Τσαϊκόφσκι. Μια παράσταση που είναι, συνολικά, ένα μαγικό ταξίδι.

Καρυοθραύστης

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 100 '

Τη νύχτα της Χριστουγέννων, τα παιχνίδια της Κλάρας ζωντανεύουν και ο σπασμένος καρυοθραύστης γίνεται ένας ωραίος πρίγκιπας που μας ταξιδεύει στην Ονειροχώρα, στη θεατρική μεταφορά του κλασικού έργου του Ε.Τ.Α. Χόφμαν.

Λαλαλίλαλο! Χριστουγεννιάτικη έκπληξη

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 50 '

Η νύχτα των Χριστουγέννων πλησιάζει και τρία παιχνιδιάρικα ξωτικά: Λαλαλίλαλο! θα γλιστρήσουν στο παιδικό δωμάτιο για να κάνουν αταξίες… Όμως μια έκπληξη τους περιμένει! Ποια; Μία παράσταση ευκαιρία για παιχνίδι μαζί με μουσική και τραγούδι σε κλίμα που θυμίζει Χριστούγεννα. Η μουσική πρωταγωνιστεί στην παράσταση και παίζεται εξ ολοκλήρου ζωντανά στη σκηνή, δίνοντας στα μικρά παιδιά να έρθουν κοντά στα όργανα παραγωγής του ήχου και της μουσικής. Η παράσταση είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά και τους προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ξεχωριστό πρώτο βίωμα με το Θέατρο. Η φαντασία και η συμμετοχή των μικρών παιδιών, ενεργοποιεί την αίσθηση της περιπέτειας και της κατανόησης.

Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο Παρίσι

  • Θέατρο Σκιών
  • Διάρκεια: 90 '

Ο Γάλλος σεφ, που έχει προσλάβει ο μεγάλος πασάς για να ετοιμάσει το γιορτινό τραπέζι, ταξιδεύει στο Παρίσι για να εξιχνιάσει το μυστήριο της γαλοπούλας που το έσκασε.

Η βαλίτσα της Ουρανίας Σελέστ

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 70 '

Στο έργο που δημιουργήθηκε ειδικά για τις «Χριστουγεννιάτικες ιστορίες» που παρουσιάζει στον Φάρο το Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», η διάσημη συγγραφέας Ουρανία Σελέστ καταφθάνει από το Παρίσι με μια μυστηριώδη βαλίτσα.

Το χριστουγεννιάτικο μυστικό

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 70 '

Ήρωες από διαφορετικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια συναντιούνται σε μια νέα ιστορία.

Ο Καραγκιόζης και το θαύμα των Χριστουγέννων

  • Θέατρο Σκιών

Μουσικοθεατρική παράσταση θεάτρου σκιών με τεράστιες φιγούρες, εντυπωσιακά εφέ, τον Κ. Σπυρόπουλο πίσω από τον μπερντέ και τον Τ. Βαμβακίδη στο ρόλο του Καραγκιόζη.

Comedy club για παιδιά: Xmas special

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 70 '

Η μοναδική ελληνική stand-up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών και τους γονείς τους, που δημιούργησε ο Γιώργος Χατζηπαύλου, έρχεται ξανά με χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Μέγαρο. Μια παράσταση διασκεδαστική τόσο για τα παιδιά, που παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, όσο και για τους γονείς τους, που θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί. Τα θέματα που σατιρίζονται ξεκινούν από τους αγαπημένους ήρωες, τα κατοικίδια και τα ζώα γενικότερα, τα επαγγέλματα, το σχολείο, τις ξένες γλώσσες, τα παιδικά τραγούδια, τα παιχνίδια και τους φίλους, τις συμβουλές των γονιών και τις περίεργες συνήθειες των μεγάλων, και φυσικά την καλύτερη γιορτή του κόσμου, τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες

  • Μουσικοχορευτική
  • Διάρκεια: 70 '

Ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο επιθυμεί τα Χριστούγεννα να είναι μόνο δικά της, στην κωμικοτραγική ιστορία που μας συστήνει τις έννοιες της φιλίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Καραγκιόζη

  • Θέατρο Σκιών
  • Διάρκεια: 50 '

Ο Καραγκιόζης βάζει τα γιορτινά του σε μια παράσταση με ζωντανή μουσική που μας μαθαίνει τα κάλαντα, τα ήθη και έθιμα απ’ όλη την Ελλάδα.

Σκρουτζ The Musical

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 100 '

Η «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Τσαρλς Ντίκενς ανεβαίνει σε μια μεγάλη μουσικοθεατρική παραγωγή με πολυπληθή θίασο, ζωντανή μουσική από 9μελή ορχήστρα και χορωδία.

ΚαραγκιοζοΧριστούγεννα μετά μουσικής παραδοσιακά

  • Θέατρο Σκιών
  • Διάρκεια: 50 '

Η καραγκιοζο-οικογένεια στήνει γιορτινό τραπέζι και λέει τα κάλαντα, συνοδεία του μουσικού Ηλία Μαρκαντώνη.

Ροκ καλικάντζαροι

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 70 '

Διαδραστικό χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ με ζωντανή μουσική, τραγούδι και χορό που μιλά για τη δύναμη της αγάπης και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Τικ και Τέλα: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το χιόνι

  • Κουκλοθέατρο
  • Διάρκεια: 50 '

Ο Τικ και η Τέλα Στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ανακαλύπτουν το χιόνι σε μια παράσταση που μας μιλά για την καλοσύνη, την ευγένεια και την φιλία μέσα από δύο πολύ τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ. Σε έναν παραμυθένιο κόσμο με χειροποίητες κούκλες μαρότ, πολύχρωμα σκηνικά και χαρούμενη μουσική οι ιστορίες του Τικ και της Τέλα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών που μεταφέρονται μαγικά στον κόσμο των ηρώων και συμμετέχουν παίζοντας. Με μπόλικο χιούμορ, γέλιο αλλά και ευαισθησία, η διαδραστική παράσταση της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου διασκεδάζει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.