Διεθνές Συνέδριο από το "Χαμόγελο του Παιδιού" για το φαινόμενο της Σεξουαλικής Κακοποίησης των Παιδιών

«Μένει Μυστικό. Ας γίνουμε η φωνή τους»

Παιδί

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Μεγάλη Αίθουσα Τελετών (κεντρικό κτίριο, Πανεπιστημίου 30), στις 24 Νοεμβρίου (9.30 π.μ-11.00π.μ) φιλοξενεί το Διεθνές συνέδριο για το φαινόμενο της Σεξουαλικής Κακοποίησης των Παιδιών, το οποίο διοργανώνει "το Χαμόγελο του Παιδιού", με τίτλο "Μένει Μυστικό. Ας γίνουμε η φωνή τους"

Κατά την έναρξη του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν τα επικαιροποιημένα Στατιστικά Στοιχεία Κακοποίησης του Οργανισμού ενώ η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω διαδικτύου, σε σύνδεσμο που θα γνωστοποιηθεί σύντομα. Το συνέδριο εντάσσεται στις δράσεις που υλοποιεί "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για την πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας "Μένει Μυστικό", η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία (Ελληνικά – Αγγλικά).

www.meneimystiko.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Circus Show 2" στο θέατρο Αυλαία στον Πειραιά

Μετά από την περσινή της επιτυχία η παράσταση επανέρχεται για 2ο χρόνο με καινούρια εντυπωσιακά νούμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/11/2022

Στις γιορτινές εκδηλώσεις από τα "ΔΡώΜΕΝΑ" τα παιδιά αποκτούν βιωματική γνώση

Μια σειρά από γιορτινά δρώμενα περιμένει τους μικρούς μας φίλους με εργαστήρια και δημιουργικές δράσεις που θα τους μείνουν αξέχαστα.

Μη χάσετε τα νέα προγράμματα STEM στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών!

Οι πρωτότυπες δράσεις για παιδιά 6-12 χρονών συστήνουν τους συμμετέχοντες στον μαγευτικό κόσμο της μηχανικής αλλά και της μουσικής.

O "Ερωτόκριτος" του Βιτσέντζου Κορνάρου στην Παιδική - Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου "Τζένη Καρέζη"

Η παράσταση που ως σήμερα έφερε σε επαφή 80.000 παιδιά και εφήβους με ένα από τα σπουδαιότερα έργα της κρητικής λογοτεχνίας και συνολικά της λαϊκής μας παράδοσης, ανεβαίνει ανανεωμένη.

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Λάιλ, ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος"

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε τα μοναδικά δώρα από την οικογενειακή περιπέτεια που εξασφάλισε το "α" για τους αναγνώστες του.

Και τα Χριστούγεννα… μικροί μεγάλοι δίνουν ραντεβού στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Στα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, μικροί και μεγάλοι θα πλάσουν τα δικά τους μυρωδάτα στολίδια και θα μπουν στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood για να γυρίσουν τη δική τους ταινία.

"Οι τρεις Χιονάνθρωποι" λένε και φέτος τα κάλαντα στο Εργαστήρι Μαιρηβή

Μία παράσταση, με κούκλες και τεχνικές μαύρου θεάτρου, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.