Οδηγός Παιδιού

Πρόσκληση συμμετοχής από τον Δήμο Θήβας και τον Γιάννη Μπαξεβάνη στα «Χριστουγεννιάτικα Τσουκαλομαγειρέματα»

Ο Δήμος Θήβας και ο διακεκριμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης προσκαλούν και άλλους σεφ να μαγειρέψουν μαζί με τα παιδιά στη χριστουγεννιάτικη δράση της πόλης.

Πρόσκληση συμμετοχής από τον Δήμο Θήβας και τον Γιάννη Μπαξεβάνη στα «Χριστουγεννιάτικα Τσουκαλομαγειρέματα»

Τον παιδικό διαγωνισμό μαγειρικής «Χριστουγεννιάτικα Τσουκαλομαγειρέματα» διοργανώνει ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Μικρασιατών και τον διακεκριμένο σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη. Η όμορφη αυτή γιορτή θα ξετυλιχθεί στις 19/12 στην κεντρική πλατεία της πόλης και θα είναι γεμάτη χριστουγεννιάτικες γεύσεις και αρώματα που θα δημιουργήσουν οι μικροί επίδοξοι μάγειρες από τα σχολεία της περιοχής. Την ίδια στιγμή, η διοργάνωση της εκδήλωσης απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής και σε άλλους σεφ που επιθυμούν να έρθουν και να μαγειρέψουν σε συνεργασία με τα παιδιά, βάζοντας τη δική τους ξεχωριστή πινελιά στη χριστουγεννιάτικη δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες thiva.gr, 2262350652

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.

Εσείς ψηφίσατε τις αγαπημένες σας παραστάσεις για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού;

Επιβραβεύστε και φέτος τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες της σεζόν παίρνοντας μέρος στη Θεατρομανία.

Η φεστιβαλική παράσταση του Ανέστη Αζά έρχεται στο Αμφι-Θέατρο

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων έρχεται στο Αμφι-Θέατρο, η "Δημοκρατία του Μπακλαβά" του Ανέστη Αζά, μια παράσταση που ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.