Μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

Με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ στο πλαίσιο του προγράμματος ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό, ο Δημήτρης Μπασλάμ παρουσιάζει το νέο του μουσικό παραμύθι.

Μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

Ο Δημήτρης Μπασλάμ, ο πολύ βαβευμένος μουσικός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων μας έχει χαρίσει το υπέροχο μουσικό παραμύθι του «Γαργαληστή» και όχι μόνο! Όλες οι θεματολογίες και τα κείμενα των μουσικών ιστοριών του, έχουν άξονα τα παιδιά και είναι απλές και κατανοητές. Η αλληγορική οπτικοακουστική ιστορία «Λέω να πετάξω» είναι η πιο πρόσφατη και θα την απολαύσετε στις 20/7 το Θέατρο Κολωνού. Ο λόγος και η μουσική συνοδεύονται από μία, μοναδικής αισθητικής, εικαστική προβολή, ειδικά σχεδιασμένη για την παράσταση από τον video artist Ανδρέα Καραουλάνη. To κείμενο, η μουσική και η αφήγηση είναι του Δημήτρη Μπασλάμ. Ο ίδιος παίζει και κιθάρα ζωντανά με τη συνοδεία του Φώτη Σιώτα στο βιολί, τις λούπες και το τραγούδι.

Περισσότερες πληροφορίες

Λέω να πετάξω

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 60 '

Ένα αλληγορικό μουσικό παραμύθι για ένα μικρό κορίτσι, τη μικρή Ζωή, που αφήνει από το χέρι της το καινούργιο κόκκινο μπαλόνι της. Μια μικρή ιστορία για την αρχή και το τέλος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Πολύχρωμα πειράματα για μικρούς και μεγάλους επιστήμονες

Οι δραστηριότητες του Μουσείου Πειραμάτων περιλαμβάνουν από πολύχρωμα πειράματα και δεινόσαυρους, μέχρι αληθινά πειράματα Χημείας και κατανόηση των καιρικών φαινομένων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2022

"Θεατροπαιχνιδίσματα στο μαγικό βαγόνι" της Αμαξοστοιχίας Ρουφ

Ένα ταξίδι στο χρόνο, το παιχνίδι και τη γνώση μέσα από τους φανταστικούς κόσμους της μυθολογίας, της λογοτεχνίας, των λαϊκών παραμυθιών και των εθίμων.

"Η Χώρα των Πουλιών" έρχεται στο Κνωσός

Μια παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.

Pet Partners of Hellas: "Η επαφή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο είναι ευεργετική από μόνη της"

Ο ιδρυτής του Pet Partners of Hellas, Βασίλης Σούκος, μιλά για το φεστιβάλ, τις δράσεις, το έργο και τους στόχους του οργανισμού.

"Underwater": Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις

Η Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια μαγευτική παράσταση για βρέφη και γονείς.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί-μεγάλοι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου περιλαμβάνουν παραμύθια, παιχνίδια, ξεναγήσεις και εικαστικά εργαστήρια.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.