Μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

Με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ στο πλαίσιο του προγράμματος ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό, ο Δημήτρης Μπασλάμ παρουσιάζει το νέο του μουσικό παραμύθι.

Μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

Ο Δημήτρης Μπασλάμ, ο πολύ βαβευμένος μουσικός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων μας έχει χαρίσει το υπέροχο μουσικό παραμύθι του «Γαργαληστή» και όχι μόνο! Όλες οι θεματολογίες και τα κείμενα των μουσικών ιστοριών του, έχουν άξονα τα παιδιά και είναι απλές και κατανοητές. Η αλληγορική οπτικοακουστική ιστορία «Λέω να πετάξω» είναι η πιο πρόσφατη και θα την απολαύσετε στις 20/7 το Θέατρο Κολωνού. Ο λόγος και η μουσική συνοδεύονται από μία, μοναδικής αισθητικής, εικαστική προβολή, ειδικά σχεδιασμένη για την παράσταση από τον video artist Ανδρέα Καραουλάνη. To κείμενο, η μουσική και η αφήγηση είναι του Δημήτρη Μπασλάμ. Ο ίδιος παίζει και κιθάρα ζωντανά με τη συνοδεία του Φώτη Σιώτα στο βιολί, τις λούπες και το τραγούδι.

Περισσότερες πληροφορίες

Λέω να πετάξω

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 60 '

Ένα αλληγορικό μουσικό παραμύθι για ένα μικρό κορίτσι, τη μικρή Ζωή, που αφήνει από το χέρι της το καινούργιο κόκκινο μπαλόνι της. Μια μικρή ιστορία για την αρχή και το τέλος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Πες το ψέματα…": Η ομάδα ContraTiempo μας συστήνει όλους τους ήρωες που θα συναντήσουμε στο Κάστρο του Ψεύδους

Η ευφάνταστη μουσικοθεατρική ιστορία θεάτρου για παιδιά που υμνεί την αλήθεια, μετακόμισε σε νέο θέατρο και οι ερμηνευτές της παράστασης μάς γράφουν για τους ήρωές τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
29/02/2024

Πότε κατεβαίνουν η "Συμμορία του Μεσονυκτίου" και το "Φάντασμα του Κάντερβιλ";

Οι δυο πολύ επιτυχημένες θεατρικές παραγωγές για παιδιά,σε μετάφραση – διασκευή Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη ολοκληρώνουν τον κύκλο παραστάσεων τους.

"Μύθοι και Ήρωες": Νέα χιουμοριστική σειρά παιδικών βιβλίων εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία

Κεντρικοί ήρωες είναι ο Μίνος ο Μινώταυρος και ο Άτλαντας, δυο αταίριαστοι, αν και αχώριστοι, φίλοι που ζουν στη σκιά του Ολύμπου.

Χλόη Μάντζαρη: "Το παιδικό θέατρο είναι το καλό θέατρο"

Η συγγραφέας και σκηνοθέτρια του οικολογικού παραμυθιού "Οι τέσσερις εποχές και ο δράκος" μιλά στο "α" για τον μαγικό κόσμο που έχει στήσει στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

3 νέα βιβλία για παιδιά από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο

Δείτε τις νέες κυκλοφορίες των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο για τους λιλιπούτιους αναγνώστες.

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά στην Sianti Gallery

Με αφορμή το βιβλίο "Ο Δημήτρης Μυταράς και τα Χρωματικά Ζευγαράκια" της Ελένης Τσαλδίρη, οι μικροί φίλοι της τέχνης δημιουργούν ένα έργο του Μυταρά με τα χρώματα, τα σχήματα και τις πινελιές του ίδιου του καλλιτέχνη.