Ανακαλύψτε τα μυστικά του βυθού

Μικροί και μεγάλοι ευαισθητοποιούνται για τον θαλάσσιο βιότοπο, μέσα από ένα δωρεάν τριήμερο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ανακαλύψτε τα μυστικά του βυθού

Μικροί και μεγάλοι ευαισθητοποιούνται για τον θαλάσσιο βιότοπο, μέσα από ένα δωρεάν τριήμερο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ανακαλύψτε τα μυστικά του βυθού - εικόνα 1

Μια ανάσα πριν από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, το περιβαλλοντικό δίκτυο της WWF διοργανώνει ένα φεστιβαλικό τριήμερο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αφιερωμένο στην θάλασσα και στα ψάρια της! Από τις 18 έως και τις 20 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού στους πίδακες νερού του πάρκου και ανοίγεται μπροστά τους ο κόσμος της βιώσιμης ψαραγοράς μέσα από ένα πρόγραμμα δωρεάν δράσεων. Ξεκινώντας από τις 6:30 μ.μ., οι μικροί μας φίλοι κατασκευάζουν τις δικές τους ψαρο-ιστορίες με μαριονέτες, φτιάχνουν ξύλινες κατασκευές και μαθαίνουν ιστορίες από τα πιο όμορφα ψάρια της χώρας μας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι ενημερώνονται για τις επιπτώσεις της υπεραλίευσης και μαθαίνουν να καταναλώνουν υπεύθυνα τα ψαρικά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τριήμερο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, 2168091000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι" από το Θέατρο Μαριονέτας "Γκότση"

Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.

23/09/2022

Διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια για παιδιά από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συνεχίζει και την σχολική χρονιά 2022-2023 τα διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από μικρούς και μεγάλους.

Δείτε τις εκπαιδευτικές δράσεις του Ιδρύματος Θεοχαράκη για τον Οκτώβριο

Τα παιδιά γνωρίζουν τον θαυμαστό κόσμο των τεχνών μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις και εργαστήρια.

Το 1ο Διαδραστικό και Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ με σκύλους θεραπείας

Η πρωτοβουλία που υλοποιείται με στόχο την ανάπτυξη κοινωνικών και γνωστικών δεξιοτήτων των παιδιών, πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά εντός του χώρου του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίων.

"Ηλίας, ο πρώτος γάτος χορευτής της γατοϊστορίας": Μια παράσταση που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα

Το θεατρικό σε σκηνοθεσία Στέφανου Παπατρέχα και Νάντιας Δαλκυριάδου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Άβατον.

Τα Ηράκλεια 2022 είναι αφιερωμένα στα παιδιά και την παράδοση

Με ένα ακόμα τριήμερο αφιερωμένο στην παράδοση, κυρίως όμως, στα παιδιά συνεχίζεται το ετήσιο, μεγάλο πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Ο Μάικ ο Φασολάκης κάνει "Πάρτυ!" στο θέατρο Ήβη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών που δημιούργησε η Μαρί Κωνσταντάτου επιστρέφει για να μας διηγηθεί τις νέες του περιπέτειες.