Οι γιορτινές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων

Με 270 δωρεάν εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, εργαστήρια και την πρώτη food market ο Δήμος Αθηναίων φέρνει τη γιορτή στην πόλη. Η εποχή που η Αθήνα είναι πιο όμορφη από ποτέ …έφτασε!

Οι γιορτινές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων

Με 270 δωρεάν εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, εργαστήρια και την πρώτη food market ο Δήμος Αθηναίων φέρνει τη γιορτή στην πόλη. Η εποχή που η Αθήνα είναι πιο όμορφη από ποτέ …έφτασε!

Οι γιορτινές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων - εικόνα 1

Κεντρικοί δρόμοι και πλατείες είναι έτοιμες από καιρό, τώρα σε Christmas mood μπαίνει και κάθε γωνιά της πόλης! Εργαστήρια για παιδιά, αναγνώσεις διηγημάτων από τους ηθοποιούς του Εθνικού Θεάτρου, food market στην Πλατεία Κοτζιά, συναυλίες και πολλά ακόμη happenings απλώνονται σε δρόμους και γειτονιές και μας καλούν να υποδεχτούμε την πιο αγαπημένη εποχή όλων, τα Χριστούγεννα!

Η καρδιά των εορταστικών εκδηλώσεων θα χτυπά όπως κάθε χρόνο στις πλατείες Συντάγματος, Ομονοίας και Κλαυθμώνος, ενώ οι εορταστικοί παλμοί θα φτάσουν έως και την Αγορά Κυψέλης, τον πεζόδρομο Κωλέττη και τον Εθνικό Κήπο.

Στον …χριστουγεννιάτικο χορό μπαίνουν δυναμικά και διάφορα πολιτιστικά κέντρα ανά το Δήμο, μουσεία, ιδρύματα, πολιτιστικοί χώροι αλλά και θέατρα που θα φιλοξενήσουν περισσότερες από 270 εκδηλώσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Οι γιορτινές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων - εικόνα 2

Τέλος, ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας μας καλεί να αποχαιρετήσουμε το 2016 στο Θησείο και να υποδεχτούμε το νέο χρόνο με μια μουσική εκδήλωση- έκπληξη που ενώνει εθνότητες, ηλικίες, θρησκεύματα, φύλα, κατοίκους, δημότες αλλά και επισκέπτες.

*Λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών όλες οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους της Πέμπτη 29/12 και της Παρασκευή 30/12 αναβάλλονται.

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις εδώ.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.

Ο Απρίλιος μήνας βιβλίου για τον ΟΣΔΕΛ

Καμπάνια ενημέρωσης για την έρευνα "Παιδί και ανάγνωση" και ανοιχτή εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".