Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ

Το φωταγωγημένο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται το Δεκέμβριο τους επισκέπτες του σε μία μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με σημείο αναφοράς το στολισμένο Κανάλι και το Ξέφωτο

Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ

Το φωταγωγημένο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται το Δεκέμβριο τους επισκέπτες του σε μία μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με σημείο αναφοράς το στολισμένο Κανάλι και το Ξέφωτο.

Πολλές και διαφορετικές είναι οι δραστηριότητες του κέντρου τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε αυτό είτε μόνοι τους είτε ακολουθώντας τις οργανωμένες ξεναγήσεις. Προσφέρονται αθλητικές δραστηριότητες και κέντρο υπολογιστών για σκοπούς επιμόρφωσης επίσης, θα πραγματοποιηθούν και εικαστικές εκθέσεις. Το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου περιλαμβάνει κοινωνικά δρώμενα, αναγνώσεις παραμυθιών για τους μικρότερους επισκέπτες, προβολές Χριστουγεννιάτικων ταινιών για όλη την οικογένεια, one-man circus show, παραστάσεις stand-up comedy, εργαστήρια χειροτεχνίας, μουσική χριστουγεννιάτικη και jazz και ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι διαφορετικό από τα άλλα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

INFO
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 17674
Τηλ: 216-8091001
Site: http://www.snfcc.org/?lang=el

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Πολύχρωμα πειράματα για μικρούς και μεγάλους επιστήμονες

Οι δραστηριότητες του Μουσείου Πειραμάτων περιλαμβάνουν από πολύχρωμα πειράματα και δεινόσαυρους, μέχρι αληθινά πειράματα Χημείας και κατανόηση των καιρικών φαινομένων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2022

"Θεατροπαιχνιδίσματα στο μαγικό βαγόνι" της Αμαξοστοιχίας Ρουφ

Ένα ταξίδι στο χρόνο, το παιχνίδι και τη γνώση μέσα από τους φανταστικούς κόσμους της μυθολογίας, της λογοτεχνίας, των λαϊκών παραμυθιών και των εθίμων.

"Η Χώρα των Πουλιών" έρχεται στο Κνωσός

Μια παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.

Pet Partners of Hellas: "Η επαφή ενός ανθρώπου με έναν σκύλο είναι ευεργετική από μόνη της"

Ο ιδρυτής του Pet Partners of Hellas, Βασίλης Σούκος, μιλά για το φεστιβάλ, τις δράσεις, το έργο και τους στόχους του οργανισμού.

"Underwater": Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις

Η Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια μαγευτική παράσταση για βρέφη και γονείς.

Τα Σαββατοκύριακα…μικροί-μεγάλοι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου περιλαμβάνουν παραμύθια, παιχνίδια, ξεναγήσεις και εικαστικά εργαστήρια.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.