"Brisk", Κέρκυρα

Μπιστρονομία με επτανησιακό αποτύπωμα

"Λακάνη", Ρόδος

Αληθινό μαγειρικό τεχνουργείο

"Ανδρέας", Σέρρες

Sui generis κρεατοφαγία στον βορρά.

"Χάραμα", Νάουσα

Ορεσίβιες γεύσεις σε υποβλητικό σκηνικό.

"Κληματαριά", Αρκαδία

Ένα όνομα, μια ιστορία στην Βυτίνα.

"Il Fiore", Λάρισα

Ένα γαστρονομικό λουλούδι στην καρδιά της πόλης

"Το εστιατόριο Πασατέμπος", Καστοριά

Το φαβορί των ντόπιων και των επισκεπτών.

"Τα κόκκινα πιθάρια", Αρκαδία

Παράδοση κι εξέλιξη συναντιούνται στην Βυτίνα.

"Ναουμίδης ", Φλώρινα

Ύμνος στην τοπική κουζίνα και στην οικογενειακή παράδοση.

"Καγιαbee", Κρήτη

Η κουλτούρα του μεζέ στα ηρακλειώτικα.

"Λεβέντης", Κρήτη

Κρητική κουζίνα αλα οικογειακά.

"DaCosta", Άρτα

All-ay νοστιμιά σε ατμοσφαιρικό περιβάλλον

"Grada Nuevo": Η τέχνη της υψηλής γαστρονομίας

Η αναδόμηση της ελληνικής κουζίνας, εκφρασμένη δεξιοτεχνικά, σχεδόν ηδονικά.