Summer life is easy with Sky Premium Life®: συμπληρώνουν και… τις καλοκαιρινές διακοπές!

Τα beach parties, το αλκοόλ, οι έξοδοι, τα ταξίδια, οι συναυλίες και οι ατελείωτες ώρες στην παραλία ταλαιπωρούν την επιδερμίδα και τα μαλλιά, ενώ προκαλούν κόπωση στον οργανισμό. Τι μπορούμε να κάνουμε; Να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας με τα συμπληρώματα διατροφής Sky Premium Life®.

Summer Essentials

Διακοπές, ανέμελες στιγμές, ηλιοθεραπεία και εφήμεροι έρωτες… Αυτά είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του πιο όμορφου καλοκαιριού: του ελληνικού! Η πιο φωτεινή εποχή του χρόνου δεν δημιουργεί ωστόσο μόνο όμορφες αναμνήσεις. Τα beach parties, το αλκοόλ, οι έξοδοι, τα ταξίδια, οι συναυλίες και οι ατελείωτες ώρες στην παραλία ταλαιπωρούν την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας, ενώ προκαλούν κόπωση στον οργανισμό. Τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; Να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας με τα συμπληρώματα διατροφής Sky Premium Life®.

Summer Essentials

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, η Sky Premium Life® μπορεί να την καλύψει, αφού διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα με συμπληρώματα διατροφής:

  • Πολυβιταμίνες Premium Male για άνδρες & Premium Female για γυναίκες. Πρόκειται για 2 ολοκληρωμένες φόρμουλες, πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ειδικά σχεδιασμένες για να υποστηρίζουν τις ανάγκες του άνδρα και της γυναίκας. Ενισχύουν τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού, συμβάλλουν στον περιορισμό της κόπωσης, ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μάς ενισχύουν σωματικά και πνευματικά.
  • Συμπλήρωμα διατροφής για την ουρολοίμωξη Cranberry & Vitamin C. 'Ενα ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής με Cranberry ισοδύναμο με 800mg. Το κράνμπερι, υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και παρέχει προστασία στα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Ο εμπλουτισμός του με βιταμίνη C, ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα σε πιθανές λοιμώξεις. Αναζητήστε επίσης το Cranberry Absolut 480ml, σε πόσιμη μορφή με εκχύλισμα Cranberry, χωρίς ζάχαρη, με υπέροχη γεύση φράουλας, που ενδείκνυται και για παιδιά! Και τα 2 είναι κατάλληλα για vegans.
  • Συμπλήρωμα διατροφής για γερά μαλλιά, δυνατά νύχια και λαμπερό δέρμα: Collagen 480ml. Υποστηρίζει τη φυσιολογική κατάσταση του συνδετικού ιστού, ενώ εκτός από κολλαγόνο, περιέχει υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β5, Β6 και Βιοτίνη, τη βιταμίνη της ομορφιάς!), βιταμίνη C και μέταλλα, όπως ψευδάργυρο και χαλκό. Έχει γεύση φράουλας, ενώ δεν περιέχει ζάχαρη.

Summer Essentials

Summer Essentials

Προσθέστε, λοιπόν, στο νεσεσέρ και την τσάντα του καλοκαιριού, το κατάλληλο για τις ανάγκες σας προϊόν και απολαύστε τα μοναδικά του οφέλη. Αναζητήστε τα συμπληρώματα διατροφής της Sky Premium Life® στα φαρμακεία και χαρίστε στον εαυτό σας τη φροντίδα που του αξίζει!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οργανώνουμε Eurovision night με κεμπάπ, αϊβάρ, φοντί, και άλλα euro-ispired πιάτα!

Θα μαζευτούμε που θα μαζευτούμε μπροστά στην τηλεόραση για τον τελικό, λέμε να φτιάξουμε πιάτα από μερικές από τις χώρες που διαγωνίζονται απόψε και μας εμπνέουν και μαγειρικά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
11/05/2024

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Δύο φεστιβάλ για βιβλιοφάγους

Κόμικς και αστυνομικά σε πρώτο πλάνο, ξεχωριστές συναυλίες πιάνου και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 11 έως 17/5.

This is Athens City Festival 2024: Πάρτυ, ξεναγήσεις και ψυχαγωγικές δράσεις στη δεύτερη εβδομάδα του φεστιβάλ

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που ετοιμάζει το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης τις επόμενες μέρες.

Σάμος: Θωρακίζεται ο αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου

Η μελέτη περιλαμβάνει μέτρα ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας τόσο για τον καθεαυτό αρχαιολογικό χώρο όσο και για τα συνολικά οκτώ κτίσματα που βρίσκονται στο εσωτερικό του περιφραγμένου χώρου.

Fam trip ΕΟΤ: Προώθηση της συμπεριληπτικής τουριστικής Ελλάδας στις ΗΠΑ

Η Υπηρεσία ΕΟΤ ΗΠΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και την Περιφέρεια Κρήτης διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στην Αθήνα, την Αργολίδα και την Κρήτη για την ΑμεΑ Αμερικανίδα, Ellen Stohl, και τους συνοδούς της.

Φεστιβάλ "Καλοκαίρι στην Αθήνα": Παράταση ανοιχτής πρόσκλησης

Κοινό και καλλιτέχνες θα μοιραστούν εμπειρίες πολιτισμού και καλοκαιρινής ψυχαγωγίας, στις 7 δημοτικές κοινότητες της πόλης.

Όσα θα δούμε στην Τεχνόπολη τον Μάιο

Athens Music Week, συναυλίες, εκθέσεις, δράσεις για παιδιά και το 23o Athens Jazz είναι μερικά απ' όσα περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα.