"Shōgun": Δείτε το τρέιλερ της νέας επικής ιαπωνικής σειράς

Βασισμένη στο best-seller μυθιστόρημα του Τζέιμς Κλάβελ, η νέα σειρά του FX, «Shōgun», έρχεται τον Φεβρουάριο του 2024 στο Disney+.

shogun

Το "Shōgun", παραγωγής FX, είναι μια πρωτότυπη τηλεοπτική μεταφορά του best-seller μυθιστορήματος του Τζέιμς Κλάβελ. Μια δημιουργία από των Τζάστιν Μαρκς και Ρέιτσελ Κόντο, η 10 επεισοδίων σειρά διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το 1600, εν μέσω ενός καθοριστικού εμφυλίου πολέμου. 

Ο παραγωγός Hiroyuki Sanada πρωταγωνιστεί ως Lord Yoshii Toranaga, ο οποίος μάχεται για τη ζωή του, καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων ενώνονται εναντίον του. Όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο βρίσκεται ακυβέρνητο κοντά σε ένα ψαροχώρι, ο Άγγλος κυβερνήτης του, John Blackthorne (Cosmo Jarvis), έρχεται φέρνοντας μυστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Toranaga να ανατρέψει την εξουσία και να μειώσει την τρομερή επιρροή των εχθρών του Blackthorne, των Ιησουιτών ιερέων και των Πορτογάλων εμπόρων. H μοίρα του Toranaga και του Blackthorne συνδέονται άρρηκτα με τη μεταφράστριά τους, Toda Mariko (Anna Sawai), μια μυστηριώδη χριστιανή ευγενή, τελευταία απόγονο μιας ατιμασμένης γενιάς. Ενώ υπηρετεί τον άρχοντά της μέσα σε αυτό το βεβαρημένο πολιτικό τοπίο, η Mariko πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση της με τον Blackthorne, τη δέσμευσή της στην πίστη της, η οποία την έσωσε και το καθήκον της προς τον εκλιπόντα πατέρα της.

σηογθν

Η σειρά περιλαμβάνει διακεκριμένο Ιαπωνικό καστ, γεγονός πρωτόγνωρο για Αμερικανική παραγωγή. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ο Tadanobu Asano ως Kashigi Yabushige, ένας διαβόητος δολοφόνος και στενός σύμμαχος του Toranaga, ο Hiroto Kanai ως Kashigi Omi, νεαρός ηγέτης στο μικρό ψαροχώρι όπου βρέθηκε το πλοίο του Blackthorne, ο Takehiro Hira ως Ishido Kazunari, ένας ισχυρός γραφειοκράτης που είναι ο κύριος αντίπαλος του Toranaga, η Moeka Hoshi ως Usami Fuji, μια χήρα που πρέπει να βρει νέο σκοπό για τον αγώνα του άρχοντά της, ο Tokuma Nishioka ως Toda Hiromatsu, έμπιστος στρατηγός και στενός φίλος του Toranaga, ο Shinnosuke Abe ως Toda Hirokatsu (Buntaro), ζηλιάρης σύζυγος της Mariko, ο Yuki Kura ως Yoshii Nagakado, θρασύς γιος του Toranaga με έντονη επιθυμία να αποδείξει την αξία του και η Fumi Nikaido ως "Ochiba no Kata", αξιοσέβαστη μητέρα του διαδόχου η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει τέλος στην εξουσία του Toranaga και στην απειλή του απέναντι στην εξουσία του γιου της.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.