"Ζωή": Η Μαρία Καβογιάννη μάς προετοιμάζει για άλλη μία δυνατή ερμηνεία

Η Μαρία Καβογιάννη πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1+, η οποία ακροβατεί ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, στην κωμωδία και το δράμα.

Ζωή

Τα γυρίσματα της νέας original σειράς του ΑΝΤ1+ με τίτλο "Ζωή" ολοκληρώθηκαν, με τη Μαρία Καβογιάννη να πρωταγωνιστεί σε έναν από τους πιο ιδιαίτερους ρόλους της καριέρας της. Η σειρά, που έρχεται σύντομα και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, αποτελείται από δώδεκα αυτοτελή επεισόδια που συνδυάζουν την κωμωδία και το δράμα με μια δόση σουρεαλισμού και μεταφυσικού στοιχείου. Η Δωροθέα Πασχαλίδου υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της "Ζωής", με τη Μαρία Καβογιάννη να ενσαρκώσει έναν ρόλο βαθιά κωμικό και βαθιά τραγικό σε απόλυτη ισορροπία.

Η ιστορία της "Ζωής"

Ζωή

Η Ζωή είναι μια καθημερινή γυναίκα, η οποία έχασε το χαμόγελό της πριν από 25 χρόνια, όταν η κόρη της έφυγε από τη ζωή. Κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο άντρας και ο γιος της δεν συνεισφέρουν. Ένα βράδυ, όταν μια γάστρα πέφτει στο κεφάλι της, η Ζωή πεθαίνει και βιώνει μια μεταφυσική εμπειρία, λίγο πριν οι γιατροί την επαναφέρουν στη ζωή. Δύο εβδομάδες αργότερα, η Ζωή, μπερδεμένη, εξακολουθεί να ζει μια μίζερη και προβλέψιμη καθημερινότητα. Μέχρι που εμφανίζεται μπροστά της ένας άγνωστος άνδρας... Η Ζωή έχει αρχίσει να βλέπει ανθρώπους που έφυγαν άδικα και απότομα από τη ζωή. Μεταμορφώνεται σε έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ δύο κόσμων και αποστολή της είναι πλέον να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς να κλείσουν μια εκκρεμότητα που άφησαν πίσω τους πριν πεθάνουν. Σταδιακά, βρίσκει ξανά το χαμένο της χαμόγελο και την αγάπη της για ζωή μέσα από την αποδοχή του θανάτου και των άλλων, αλλά και της προσωπικής της απώλειας.

Μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη πρωταγωνιστούν οι Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου και Γιάννης Σοφολόγης, ενώ στη σειρά συμμετέχουν οι Τάσος Παλαντζίδης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνος Μουζουράκης, Τάνια Τρύπη, Τάνια Τσανακλίδου, Ταμίλα Κουλίεβα, Ορέστης Χαλκιάς, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Χρανιώτης και Γιώργος Καραμίχος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.