Check-in Cote d’Azur

Κινηματογραφικά palaces στις Κάνες, hip places στο Μονακό, μπουτίκ αγροτόσπιτα... Η γαλλική Ριβιέρα δεν είναι τυχαία top καλοκαιρινός προορισμός.

Check-in Cote d’Azur

Κινηματογραφικά palaces στις Κάνες, hip places στο Μονακό, μπουτίκ αγροτόσπιτα... Η γαλλική Ριβιέρα δεν είναι τυχαία top καλοκαιρινός προορισμός.

Design

Check-in Cote d’Azur - εικόνα 1

Hi Hotel τοποθεσία: Στο κέντρο της Νίκαιας, σε απόσταση αναπνοής από την Promenade des Anglais και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο. ατμόσφαιρα: Happy, με ιδιαίτερο design από τη Matali Crasset, πρώην συνεργάτιδα του Philippe Starck. ποιοι πάνε: Νεανικό, μοδάτο crowd με οικολογικές ανησυχίες που ψάχνει το νέο πρόσωπο της Ριβιέρας. δωμάτια: Διαφορετικών τύπων, με έξυπνο design και σύγχρονη αισθητική σε έντονα χρώματα ή απόλυτο λευκό. εστιατόρια: Στην ποπ «Cantine Bio» θα απολαύσετε μοντέρνες γεύσεις με βιολογικά προϊόντα. highlights: Η νεανική ατμόσφαιρα και το προχωρημένο design που αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για την Cote d’Azur. info: 3 Avenue de Fleurs, Nice (+33497072626, www.hi-hotel.net). Από € 235.

Boutique

Check-in Cote d’Azur - εικόνα 2

Cap Estel Hotel τοποθεσία: Έξτρα πλεονεκτική, σε μια πριβέ χερσόνησο ανάμεσα στο Μονακό και τη Νίκαια. ατμόσφαιρα: Πολυτέλεια και ιδιαίτερη γοητεία σε ένα παλάτι του 19ου αιώνα. ποιοι πάνε: Celebrities και λάτρεις των boutique hotels και της πολυτέλειας που συνδυάζεται με exclusive σέρβις. δωμάτια: Διαφορετικού στιλ δωμάτια και σουίτες με μοντέρνο relaxing decor, όλες με μπαλκόνια με υπέροχη θέα. εστιατόρια: Εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας που μοιράζεται σε open air και εσωτερικούς χώρους. highlights: Η τοποθεσία που σε χαλαρώνει. Η ιδιαίτερη κομψότητα – αύρα Ριβιέρας στα καλύτερά της. info: Eze - Bord-de-mer (+3393762929, www.capestel.com). Από € 470.

Palace

Check-in Cote d’Azur - εικόνα 3

Carlton Inter-Continental Cannes τοποθεσία: Επιβλητικό belle e΄poque κόσμημα, σήμα κατατεθέν της ακτογραμμής των Κανών με δική του παραλία. ατμόσφαιρα: Αριστοκρατική περιποίηση και retro chic ύφος στο απόλυτο μέρος to see and to be seen. ποιοι πάνε: Glamorous και stars. Έχει υπάρξει hot film set – από το «To catch a thief» ως το «French Kiss» με τη Μεγκ Ράιαν. δωμάτια: Σουίτες με butler service και ονόματα γνωστών σταρ ως στάνταρ με πολυτέλεια. εστιατόρια: Γαλλική κουζίνα στην «Brasserie Carlton» και μεσογειακό γκλάμουρ στο «Carlton Beach Restaurant». highlights: Η μοναδική ατμόσφαιρα ενός «ξενοδοχείου ζωής». Οι μπουφέδες με τοπικές γεύσεις στην παραλία. info: 58 La Croisette, (+33493064006, www.ichotelsgroup.com). Από € 235.

Gourmet

Check-in Cote d’Azur - εικόνα 4

Les Mas Candille τοποθεσία: Στην είσοδο του μεσαιωνικού οικισμού Mougins, σε λόφο με υπέροχη θέα στον κόλπο των Κανών (7 χλμ.). ατμόσφαιρα: Exclusive αίσθηση σε ένα αγροτόσπιτο του 18ου αιώνα, αναπαλαιωμένο με φινέτσα. ποιοι πάνε: «Ψαγμένοι» roomies, λάτρεις των gourmet και των boutique hotels – είναι μέλος των Relais & Chateaux. δωμάτια: 39 δωμάτια και 1 σουίτα, όλα ατμοσφαιρικά και πολυτελή και με ωραία θέα στο βουνό. εστιατόρια: Ρομαντική ατμόσφαιρα σε πανέμορφο κήπο και γαλλική γκουρμέ κουζίνα με αστέρι Michelin. highlights: Η απογείωση του μεσογειακού τοπίου. Το σέρβις. Το Shisheido spa. info: Le Mas Candille, Bd Clement Rebuffel, (+33492284343, www.lemascandille.com).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.